X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Szpital Kopernika program prokreacyjny Kraków.
Odpowiedz

Szpital Kopernika program prokreacyjny Kraków.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2023, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, chciałabym poznać wasze opinie o programie.
    Czy waszym zdaniem warto? Niestety w okolicy nie mam żadnej placówki realizującej ten program, wizytę mam na grudzień, 200 km ode mnie.
    Jak wygląda pierwsza wizyta?
    Czy zlecają bez problemu badania?
    Czy trzeba je realizować w laboratorium tego konkretnego szpitala?
    Zastanawiam się czy warto jeździć taki szmat drogi czy lepiej zapłacić i znaleźć coś w pobliżu. Długo się czeka na kolejną wizytę?
    Dajcie znać jakie macie wrażenia i jakie badania wam wykonano.
    Mamy już wykonane badania hormonalne typu panel tarczycowy, prolaktyna, FSH, LH, testosteron itp. monitoring cyklu i badanie nasienia.
    Zależałoby nam ewentualnie na badaniu drożności jajowodów, AMH, jakichś badaniach pod kątem immunologii i ewentualnie IUI jeśli byłaby taka potrzeba.

Pozdrawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2023, 09:31

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ