Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
k.p wrote:Ja teraz jestem po 3 zastrzyku. Nie mam wielkich nadziei. jak się nie uda mam juz skierowanie na sprawdzenie drożności może w końcu to coś da....
-
Marysia96 wrote:Spokojnie. Szał tu nic nie da. Wiem coś o tym. Ja w poprzednich 2 cyklach szalałam i nic. Teraz dałam sobie na luz. I do tego wszystkiego się rozchorowałam. Ja będę testować najwcześniej 27 to jest 14 dni od zastrzyku.
Jestem z tobą Karobu i 3mam za ciebie kciuki ❤️ -
Który to Wasz dzień po zastrzyku??’94
04.2021 - początek starań
Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)
❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
🏥Salve Łódź
❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
🏥KrakOvi
⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
🏥 Eurofertil Ostrava
6.2022
1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
👨⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)
Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
Transfer 12.10.2022
5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰 -
Mój 9. Pink super czuły wychodzi cień, owulacyjny ciemnieje z dnia na dzień. Poszłam dziś na pierwsza betę i powtórzę za dwa dni czy rośnie, czy to jeszcze resztki zastrzyku’94
🏥Salve Łódź
🏥KrakOvi
5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
🏥 Eurofertil Ostrava
6.2022
Transfer 12.10.2022
Ciągnie mnie w brzuchu i jajniki od kilku dni. Dziwne uczucie do zdefiniowania ale bardziej ciągniecie i wypełnienie niż ból. Mocniejsze ciągniecie jajników było zara po owulacji a teraz ciagle czuje jakby tam coś się działo. Mam strasznie obolała jedna pierś i meeega wrażliwe sutki.
Beta z dzisiaj 9d po ovi, 19dc = 1.99
Zapewne to jeszcze zastrzyk ale za dwa dni zobaczę czy rośnie.
Progesteronu nie robiłam ale zrobię za dwa dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2021, 18:44
’94
🏥Salve Łódź
🏥KrakOvi
🏥 Eurofertil Ostrava
6.2022
Transfer 12.10.2022
Sylza wrote:Ciągnie mnie w brzuchu i jajniki od kilku dni. Dziwne uczucie do zdefiniowania ale bardziej ciągniecie i wypełnienie niż ból. Mocniejsze ciągniecie jajników było zara po owulacji a teraz ciagle czuje jakby tam coś się działo. Mam strasznie obolała jedna pierś i meeega wrażliwe sutki.
Zapewne to jeszcze zastrzyk ale za dwa dni zobaczę czy rośnie. Jeśli nie to na początku kolejnego cyklu mam zacząć działać mocniej z leczeniem i zabezpieczeniem jajek które mi zostały.
Progesteronu nie robiłam ale zrobię za dwa dni -
Tweety_ wrote:Cześć Dziewczyny,
Ja w podobnej sytuacji. Dziś 7 dzień po zastrzyku, też na progesteronie do wystąpienia @. Ciągle boli podbrzusze i mam nerwa jak nigdy, gigantyczne PMS
I cieszę się, że tu zajrzałam, bo ciężko przezywać to samemu. -
Dziś test sikany wyszedł niegatywny wiec zastrzyk puścił (10 dni po) ale czuje jeszcze imprezkę w moim brzuchu bo jajniki się świetnie bawią. Ciągną 😄. Piersi obolałe max. Teoretycznie Jeszcze 2-5 dni do okresu który pewnie przyjdzie ale temp mam chyba ok nadal… jeśli jutro nie spadnie. Dawajcie znać jak u Was
https://zapodaj.net/bc2273fe17eb5.jpg.htm
A tu fotka z ostatnich 3 dni przy wyniku przy pierwszym teście bety 1.99 pink super czuły strumieniowy coś już pokazałWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2021, 18:45
’94
🏥Salve Łódź
🏥KrakOvi
🏥 Eurofertil Ostrava
6.2022
Transfer 12.10.2022
Sylza wrote:Robię małe uaktualnienie. Dziś test sikany wyszedł niegatywny wiec zastrzyk puścił (10 dni po) ale czuje jeszcze imprezkę w moim brzuchu bo jajniki się świetnie bawią. Ciągną 😄. Piersi obolałe max. Teoretycznie Jeszcze 2-5 dni do okresu który pewnie przyjdzie ale temp mam chyba ok nadal… jeśli jutro nie spadnie. Dawajcie znać jak u Was
https://zapodaj.net/bc2273fe17eb5.jpg.htm
A tu fotka z ostatnich 3 dni przy wyniku przy pierwszym teście bety 1.99 pink super czuły strumieniowy coś już pokazał -
Karobu wrote:Mi bóle podbrzusza przeszły. Piersi też mniej bolą więc raczej to nie będzie mój szczęśliwy cykl.
Sprawdzanie innych objawów odpuściłam sobie, pierwszy mc bez mierzenia temp., obserwacji śluzu i wsłuchiwania się w siebie, bo i tak nie wiem czego powinnam się spodziewać -
Sylza wrote:Ciągnie mnie w brzuchu i jajniki od kilku dni. Dziwne uczucie do zdefiniowania ale bardziej ciągniecie i wypełnienie niż ból. Mocniejsze ciągniecie jajników było zara po owulacji a teraz ciagle czuje jakby tam coś się działo. Mam strasznie obolała jedna pierś i meeega wrażliwe sutki.
Zapewne to jeszcze zastrzyk ale za dwa dni zobaczę czy rośnie. Jeśli nie to na początku kolejnego cyklu mam zacząć działać mocniej z leczeniem i zabezpieczeniem jajek które mi zostały.
Progesteronu nie robiłam ale zrobię za dwa dni
Jadę jutro na badania krwi i zastanawiam się czy przy okazji nie zrobić Bety. To będzie tez 9d po zastrzyku. Tylko zastanawiam się czy jakikolwiek wynik mogę sensownie zinterpretować. <5 jeszcze nie rośnie lub jeszcze nie opadło po zastrzyku. Powyżej 5 może znaczyć ciąże, albo ze jeszcze nie opadło.
Ciekawe do jakiego poziomu zastrzyk podnosi betę? -
Tweety_ wrote:Test zrobie w sobotę 10 dnia od zastrzyku Podbrzusze tez już mnie nie boli, cycki nadal ok, choć były bardzo obolałe po zastrzyku przez 2 dni. Zreszta z nimi to nigdy nic nie wiadomo.
Sprawdzanie innych objawów odpuściłam sobie, pierwszy mc bez mierzenia temp., obserwacji śluzu i wsłuchiwania się w siebie, bo i tak nie wiem czego powinnam się spodziewać -
Karobu wrote:Dawaj znać, trzymam kciuki ja gdzieś głęboko mam jeszcze nadzieję że może będzie coś z tego, ale chyba za bardzo dosuzkuje się na siłę jakichkolwiek znakow/objawów.
Staram się nie szukać objawów. Pamietam jak zaszłam w pierwszą ciąże to nie miałam żadnych objawów. Okres czasem spóźniał mi się 2-3 dni, wiec nawet nie myślałam o tym. +/- w terminie planowanej miesiączki wypiłam drinka i tak mnie siekło jak bym do beczki z wódka wpadła na cała noc, wtedy pomyślałam, ze coś jest nie tak i zrobiłam test😂
Czekaj spokojnie, trzymam kciuki za Ciebie. Objawy zazwyczaj zaczynaja się dopiero ok 6tyg. Wierzę, że niedługo nam się uda -
Ja dziś powtórzyły betę, czekam na wynik. Test wyszedł znowu cień rano, temp podwyższona, piersi obolałe, jajniki ciągną już mniej…
czuje ze nie będzie dobrze.
Nie mogę znaleźć nigdzie czy któraś mierzyła betę i zauważyła spadek i wzrost później ? Jakieś skali i po ilu dniach ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2021, 18:46
’94
🏥Salve Łódź
🏥KrakOvi
🏥 Eurofertil Ostrava
6.2022
Transfer 12.10.2022
Sylza wrote:Ja dziś powtórzyły betę, czekam na wynik i edytuje post. Test wyszedł znowu cień rano, temp podwyższona, piersi obolałe, jajniki ciągną już mniej…
Edytuje post jak będę miała wynik ale czuje ze nie będzie dobrze.
Nie mogę znaleźć nigdzie czy któraś mierzyła betę i zauważyła spadek i wzrost później ? Jakieś skali i po ilu dniach ?
Trzymam kciuki za dobre wyniki.
Ja się jeszcze wstrzymam kilka dni. Wyczytałam, ze niektórym beta tez zaczyna rosnąć dopiero w terminie spodziewanej @ i do tego ten zastrzyk fałszujący wynik.
Nawet jak teraz beta wyjdzie Ci niska to jeszcze nic nie znaczy, jeszcze jest czas, zeby urosła
Sylza lubi tę wiadomość