Test po zastrzyku ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Frajda wrote:Dziewczyny wczoraj miałam monitoring i jest jeden pęcherzyk 17 mm, a w drugim jajniku dwa mniejsze 14 mm. Wczoraj jeszcze wzięłam ostatnią dawkę Puregonu i dzisiaj wieczorem zastrzyk na pęknięcie. Jakie są Wasze doświadczenia z takimi mniejszymi pęcherzykami? Myślicie, że jest szansa, że podgonią w ciągu 2-3 dni do tych chociaż 18 mm? Endo mam ładne 9 mm. Jestem zielona, to mój pierwszy cykl na takiej porządnej stymulacji 🤪
Myślę że mogą podgonic troche. Średnio przy stymulacji pęcherzyki mogą rosnąć nawet 2mm na dobre. Zależy od organizmu oczywiscie. Nie wiem jak reagowalas na stymulację wiec ciężko ocenić po jednej wartości. Musiałabyś wiedzieć jak rosły. Ale wczoraj wzięłaś dawkę, dzisiaj zastrzyk na pekniecie i zanim pekna to jeszcze troszkę mogą podrosnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:37
Frajda lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Dziewczyny, Jeśli jeszcze tu zaglądacie to daje znać ze jestem już po punkcji 🍀 9 dojrzałych komorek jajowych mamy ❤️ Liczyłam troche na większą liczbę ale i tak jest lepiej niż przy pierwszej punkcji.
Frajda, Finch11, ENDOGIRL+PCOS, Mati01, Choinka123 lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Dzięki Olu za odpowiedź 🙃 miałam wizytę w 2 dc i drugą w 10 dc także nie wiem jak rosły, w cyklach bez stymulacji rosną mi 1,25 na do dobę także liczę, że na stymulacji się wysilą i przyspieszą. W poniedziałek mam przyjść na monit i zobaczymy jak sytuacja.
Widziałam, że pisałyście o badaniu drożności jajowodów, ja miałam na NFZ z pianką i nie było dla mnie bolesne 🙂 powiem, że warto dzwonić jak już macie termin za te kilka miesięcy i pytać czy coś się wcześniej nie zwolniło, mnie się tak udało wskoczyć za kogoś kto zrezygnował i miałam badanie w kolejnym cyklu zamiast za 3 miesiące.90&92
Starania o pierwsze🤱 od I 2022
🍀🤞🏻 -
Ola_45 wrote:Dziewczyny, Jeśli jeszcze tu zaglądacie to daje znać ze jestem już po punkcji 🍀 9 dojrzałych komorek jajowych mamy ❤️ Liczyłam troche na większą liczbę ale i tak jest lepiej niż przy pierwszej punkcji.
-