🍍 udane IVF 🍍 bo staraczką z OF będę już zawsze 💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziuba1339 wrote:A mogłabyś powiedzieć co się u was dzieje, że macie zabieg na stulejkę?
Panie w żłobku mówiły nam, że ta stulejka wg nich nie schodzi. Jak byliśmy na bilansie dwulatka to pediatra się przyjrzała i dała skierowanie do chirurga, żeby zdecydował co robić. Dał nam steryd i smarowaliśmy ale na kontroli mimo, że była poprawa, powiedział, że trzeba „odkleić do końca” i jutro jesteśmy umówieni na zabieg 💁🏻♀️. Tyle się orientuję. Ja tego sama ocenić nie umiem, więc zdaję się na lekarza 💁🏻♀️.Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -
Dziuba1339 wrote:Dziewczyny teściowa dostała od koleżanki sandałki po jej synku, twierdzi, że dziecko miało je założone max 3razy i nadeszły deszcze, później jesień a w tym sezonie juz sa za małe. Rzeczywiście wyglądają jak nowe, no i to są te sanalki, które mój synek nosił w tamtym roku cały sezon, idealnie u nas się sprawdziły. Myślicie, że mogę je dziecku zakładać, czy jednak być nadal restrykcyjna i żadnych używanych bucików? Kusi mnie bo jednak ten model kosztuje prawie 300zl, te darowane wyglądają idealnie jak ze sklepu a moje dziecko zajeżdża buty w ekspresowym tempie a z drugiej strony mam w głowie, że używane.
Nie wiem jak wasze dzieci,ale moje zaczęło tak niszczyć buty że po trzech dniach już widać że są używane więc jeżeli te nie są poobdzierane na palcach i piętach to raczej nie były często noszone i bym je tratkowała jak nowe ☺️ -