X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną 🍍 udane IVF 🍍 bo staraczką z OF będę już zawsze 💕
Odpowiedz

🍍 udane IVF 🍍 bo staraczką z OF będę już zawsze 💕

Oceń ten wątek:
  • Dżoanniks Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziuba1339 wrote:
    A mogłabyś powiedzieć co się u was dzieje, że macie zabieg na stulejkę?

Panie w żłobku mówiły nam, że ta stulejka wg nich nie schodzi. Jak byliśmy na bilansie dwulatka to pediatra się przyjrzała i dała skierowanie do chirurga, żeby zdecydował co robić. Dał nam steryd i smarowaliśmy ale na kontroli mimo, że była poprawa, powiedział, że trzeba „odkleić do końca” i jutro jesteśmy umówieni na zabieg 💁🏻‍♀️. Tyle się orientuję. Ja tego sama ocenić nie umiem, więc zdaję się na lekarza 💁🏻‍♀️.

Leon ur. 28.02.2023 ❤️
  • Iga Kwietniowa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziuba1339 wrote:
    Dziewczyny teściowa dostała od koleżanki sandałki po jej synku, twierdzi, że dziecko miało je założone max 3razy i nadeszły deszcze, później jesień a w tym sezonie juz sa za małe. Rzeczywiście wyglądają jak nowe, no i to są te sanalki, które mój synek nosił w tamtym roku cały sezon, idealnie u nas się sprawdziły. Myślicie, że mogę je dziecku zakładać, czy jednak być nadal restrykcyjna i żadnych używanych bucików? Kusi mnie bo jednak ten model kosztuje prawie 300zl, te darowane wyglądają idealnie jak ze sklepu a moje dziecko zajeżdża buty w ekspresowym tempie a z drugiej strony mam w głowie, że używane.

Nie wiem jak wasze dzieci,ale moje zaczęło tak niszczyć buty że po trzech dniach już widać że są używane więc jeżeli te nie są poobdzierane na palcach i piętach to raczej nie były często noszone i bym je tratkowała jak nowe ☺️

• Iga Kwietniowa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odkąd Iga zaczęła więcej chodzić po dworze to kupuje jej tylko Emelki więc dobre jakościowo buty.

‹‹ 2213 2214 2215 2216 2217
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ