Udane IVF 🍍ciążowe rozważania 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Malina12 wrote:Dziewczyny kupowałyście okulary dla waszych maluchów. Macie coś do polecenia?
My mamy okularki mala lubi chodzić bardzo
Sa super bo maja gumkę zeby się trzymały plus te zauszniki są gierkę ze dostosują się do główki no i ciężej wsadzić sobie w oko🤣
https://www.dobreliski.pl/pl/p/Okulary-przeciwsloneczne-Hawaii-PINK-6-36-m-Dooky/33804?channable=41cb6c6964003333383034ba&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=S%3A%20T2&utm_id=20403317929&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwm7q-BhDRARIsACD6-fVoyXS6JXtxWieSgnXqIPSczCw1mp8OOerTNkbiWvFkAxt3LlM_AxAaAnmZEALw_wcBWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca, 20:39
-
Aniaa mocne kciuki za transfer 🥰
Jeju współczuję chorob dziewczyny 😔 nas wszystko omija narazie no ale my narazie nie zlobkowi wiec wiadomo dużo łatwiej. Wysyłam dużo zdrówka 😘
U nas ostatnio faza na scott and ride. Jak się zrobila pogoda i wzięłam pierwszy raz na dwor to już nie ma końca teraz super załapała jak jeździć. Po za tym dlugo nie było zębów a teraz nadrabiamy. Wyszły gorne jedynki które są olbrzymie zajmują pol górnej szczęki ma któraś takie wielkie łopaty? Zastanawiam się czy nie iść do dentystyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca, 20:43
-
Malina12 wrote:Dziewczyny kupowałyście okulary dla waszych maluchów. Macie coś do polecenia?
Kupiłam niedawno małej okularki Kietla. Bardzo polecam! Córka od razu zaakceptowała. -