X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Udane IVF 🍍ciążowe rozważania 🤰
Odpowiedz

Udane IVF 🍍ciążowe rozważania 🤰

Oceń ten wątek:
  • Giosiek Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABK wrote:
    Już się uplakalm jak bóbr 😔
    Moim zdaniem nie ma powodu do płaczu. Podkoksować probiotyki i powinno być w porządku.

Musiałam przyjmować antybiotyk w cyklu transferowym (z powodu zęba), także przez cały miesiąc piłam co rano omnibiotic woman i na noc pakowałam probiotyki dopochwowe.
    Chyba to pomogło w zachowaniu prawidłowej flory po antybiotykach, bo transfer się udał 😊

age.png

preg.png
  • Giosiek Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fortunate_bunia wrote:
    Beta 12 dpt -272 mIU/ml (przyrost 127%).
    Więcej nie badam. Jednak trochę stresu mnie to kosztuje. :-)
    Moje kolejne pytanie: lekarz proponuję wizytę w przyszłym tygodniu, ale ja chyba się skłaniam ku późniejszemu terminowi, w okolicy pojawienia się serduszka, co myślicie? :-) w który dzień w takim przypadku celować?

ania87 - wyglądasz kwitnąco 🪷 ładujcie baterie cała rodziną nad morzem! Kciuki za adaptację!

Patrycja pełen szacun za ogarnianie dwóch takich żywiołów! :-)
    Gratuluję!!! Bardzo się cieszę ☺️
    Osobiście poszłabym na wizytę pęcherzykową (w tej ciąży byłam w 16 dpt). Ale tak jak mogę przeżyć bez robienia bety, to mam problem z wytrzymaniem bez usg 😅

age.png

preg.png
  • aaaania87 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fortunate_bunia wrote:
    Beta 12 dpt -272 mIU/ml (przyrost 127%).
    Więcej nie badam. Jednak trochę stresu mnie to kosztuje. :-)
    Moje kolejne pytanie: lekarz proponuję wizytę w przyszłym tygodniu, ale ja chyba się skłaniam ku późniejszemu terminowi, w okolicy pojawienia się serduszka, co myślicie? :-) w który dzień w takim przypadku celować?

ania87 - wyglądasz kwitnąco 🪷 ładujcie baterie cała rodziną nad morzem! Kciuki za adaptację!

Patrycja pełen szacun za ogarnianie dwóch takich żywiołów! :-)

Ja bym pewnie jeszcze raz wcelowała w betę koło 1000 i potem już serduchowa po 26dpt. Mega się cieszę :)

age.png

Synek 👶🏼 Ur 17.11.2023 54cm, 3kg 🥰

Wracamy po rodzeństwo 👨‍👩‍👦‍👦
    09.04.2025 🙏🏻 4dpt ⏸️ 7dpt: 82 9dpt: 160 13dpt: 630 15dpt: 1210 27dpt ❤️🙏🏻
    Czekamy na 2 synka 👶🏼

preg.png
‹‹ 1357 1358 1359 1360 1361
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ