Udane IVF 🍍ciążowe rozważania 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
ABK wrote:Już się uplakalm jak bóbr 😔
Musiałam przyjmować antybiotyk w cyklu transferowym (z powodu zęba), także przez cały miesiąc piłam co rano omnibiotic woman i na noc pakowałam probiotyki dopochwowe.
Chyba to pomogło w zachowaniu prawidłowej flory po antybiotykach, bo transfer się udał 😊 -
fortunate_bunia wrote:Beta 12 dpt -272 mIU/ml (przyrost 127%).
Więcej nie badam. Jednak trochę stresu mnie to kosztuje.
Moje kolejne pytanie: lekarz proponuję wizytę w przyszłym tygodniu, ale ja chyba się skłaniam ku późniejszemu terminowi, w okolicy pojawienia się serduszka, co myślicie?w który dzień w takim przypadku celować?
ania87 - wyglądasz kwitnąco 🪷 ładujcie baterie cała rodziną nad morzem! Kciuki za adaptację!
Patrycja pełen szacun za ogarnianie dwóch takich żywiołów!
Osobiście poszłabym na wizytę pęcherzykową (w tej ciąży byłam w 16 dpt). Ale tak jak mogę przeżyć bez robienia bety, to mam problem z wytrzymaniem bez usg 😅 -
fortunate_bunia wrote:Beta 12 dpt -272 mIU/ml (przyrost 127%).
Więcej nie badam. Jednak trochę stresu mnie to kosztuje.
Moje kolejne pytanie: lekarz proponuję wizytę w przyszłym tygodniu, ale ja chyba się skłaniam ku późniejszemu terminowi, w okolicy pojawienia się serduszka, co myślicie?w który dzień w takim przypadku celować?
ania87 - wyglądasz kwitnąco 🪷 ładujcie baterie cała rodziną nad morzem! Kciuki za adaptację!
Patrycja pełen szacun za ogarnianie dwóch takich żywiołów!
Ja bym pewnie jeszcze raz wcelowała w betę koło 1000 i potem już serduchowa po 26dpt. Mega się cieszę -