X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Udane IVF- rodzimy w 2025 - cz. V
Odpowiedz

Udane IVF- rodzimy w 2025 - cz. V

Oceń ten wątek:
  • Psiara Przyjaciółka

Wysłany: 28 kwietnia, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Herbatka96 wrote:
    A w którym tygodniu ciąży jesteś? I od kiedy zaczynasz tą szkołę?
    Właśnie też myślę zapisać się do szkoły rodzenia przy szpitalu w którym planuje rodzić, ale nie wiem czy to już czas czy jeszcze 🙂
    Jestem w 15+2/4 (różnica 2 dni miedzy datą z transferu a Usg) a zapisywałam się jakoś 2 tygodnie temu. Zajęcia zaczynamy 9 czerwca i wtedy będę w skończonym 21. Miejsce do ktorego się zapisywałam miało już zapisy na czerwiec lipiec i sierpień a z tego co wiem to jest bardzo polecane i mega szybko się rozchodzą.

Herbatka96 lubi tę wiadomość

• Alma Koleżanka

Wysłany: 28 kwietnia, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monikaa933 wrote:
    Bardziej bym obstawiała, że 6,6 cm to pomiar od główki do pupy, a te 14 cm to od główki do stópek 😉

Nogi rzeczywiście długie, ale aplikacja Flo podpowiada mi 14cm i z reguły te ich pomiary odpowiadały pomiarowi główka-pupa ale faktycznie te 14cm wydaje się być dużo 😁

👩🏼 30 lat
    AMH czerwiec 2023: 0,78 - 0,95
    AMH październik 2024: 1,37 (po suplementacji)
    Poronienie zatrzymane grudzień 2023 (9tc)
    Jajowody drożne, początki adenomiozy
    3x IUI

🧑🏻 32 lata
    badania ok

1 IVF XI 2024
    2 IVF II 2025

preg.png
‹‹ 52 53 54 55 56
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ