X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • Mimi09 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa_13 wrote:
    Hej Dziewczyny 😀 Wracamy chyba powoli do żywych. RSV to paskudztwo straszne, co się ta moja Mała Dziewczynka wycierpiała. Już jest lepiej, nie ma temperatury, oddycha się lepiej, nadal jest katar i kaszel ale też już z dnia na dzień coraz lepiej. Jutro kontrola u lekarza, może uda się zmniejszyć ilość leków bo mała jak widzi nebulizator to ucieka 😔😥😭
    Dzisiaj nawet wrócił apetyt do próbowania nowych rzeczy.

Film Joy mam w ulubionych i będę oglądać 😌

Nie wiem jak znowu nauczę mała spania w łóżeczku po tej chorobie 🙈 teraz na noc zasypia w łóżeczku ale ok 23 biorę ja do łóżka jak idę spać żeby być w razie czego blisko i szybko zareagować jak zaczyna kaszleć bo krztusi się flegmą 🙈🤦🏼‍♀️rozregulowały nam się w ogóle sprawy spania, drzemki w innych godzinach, godzina później na sen nocny, pobudki w nocy na odciąganie glutka 🤯

Buziaki dla Wszystkich Maluszków 😘 niesamowite jak ten czas leci i jak te dzieciaki rosną 😊😍

Świetne wieści, że już lepiej ❤️ masakra teraz z tymi infekcjami 😒
    U nas covid tak samo rozpieprzył wszystko.
    A dopiero co wychodziliśmy powoli z regresu snu, już było lepiej, a w covidzie zaś masakra, okienka aktywności w środku nocy, mnostwo pobudek, pobudka poranna o 5, problemy z jedzeniem.
    A teraz jeszcze wjechało ząbkowanie 🙈
    Także ja chyba się powoli godzę z tym, że już tak dobrze jak w trzecim miesiącu (sen nocny 20-21 do 7, jedno, max dwa karmienia) to już chyba nie będzie.
    Teraz za dobrą noc uznaje zaśnięcie o 19-20, trzy karmienia nocne, noc bez okienka aktywności, pobudka o 6 🙈🙈

Starania od 01.2019
    👩 Niedoczynność tarczycy, IO, endometrioza (torbiel jajnika), adenomioza, usunięty mięśniak macicy, AMH 1,1-1,8 (89 r.)
    🧔 Ciężka oligoteratozoospermia, IO

➡️ 1IMSI - 02.2022 - długi, 3 komórki, 3 zapłodnione, 0 blastek - brak transferu 😔
    ➡️ 2IMSI - 07.2022 - krótki, 5 komórek, 5 zapłodnionych, 0 blastek - brak transferu 😭
    ➡️ 3IMSI - 03/04.2023 - duostim, 2x krótki, łącznie 8 komórek, 7 zapłodnionych, 2x4A❄️, 0 blastek 💔
    ▪️31.10.2023 - CN, FET 2x4A(2-dniowe)+EG&AH
    7dpt-⏸️; 8dpt-33; 10dpt-114; 13dpt-296; 15dpt-869; 17 dpt-2136; 20dpt-6934; 24 dpt-19951
    6t1d - mamy ❤️🥹
    11t2d - sanco - ryzyka niskie, córeczka 😍
    37t4d - CC, 51 cm, 2720 g - nasz cud już z nami 🥰

age.png
  • Krakus Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo Wam dziękuję za Wasze posty o trudnym i długim zasypianiu, o krótkich drzemkach i zmęczeniu 🩵
    Poczułam się lepiej, że nie jestem jedyna na tym świecie z tym, że w innych domach z innymi dziećmi też tak bywa. Bo już naprawdę czułam się okropnie jak beznadziejna matka i doszłam do takiego zmęczenia, że pomyślałam, że może to był znak od natury, że macierzyństwo nie jest dla mnie, skoro z zajściem w ciążę było tak trudno. A ja w to brnęłam i teraz mam 😔🥺
    Bardzo Was przytulam wszystkie, które doswiadczacie tego zmęczenia i problemow ze snem dzieci.

AnkaSłomianka, Szarlotka90, Nowa na forum lubią tę wiadomość

* HyCoSy; CLO/Letrozol + Ovitrelle/Zivafert ❌; 3x IUI ❌
    * IVF - transfer 11.2023 -> 07.2024 córeczka na świecie <3
  • Sernik Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    U nas tez bez smoczka i czasem właśnie żeby zasnął muszę nosić w pionie bo bujanie na rękach się przestalo podobać. Aktualnie mamy 7 wybudzenie czyli od 19 jestem na dyżurze. Zdążyłam zjeść szybka kolację i dwa razy siku. Co odłożę to płacz to już sobie siadłam w fotelu i śpi na kolanach i rozmyślam co tu dalej począć. Już nic więcej tu na forum nie napiszę hahaha 😅
    Z ciekawości - to wyczytałas jakiegoś ebooka z tym wyplakaniem się? U nas tez się nie da oddzielić butelki od spania- to dla niego substytut cyca. I dbamy o drzemki bo jeśli nie będziemy lulac na kolanach to cały dzień do dupy będzie w atmosferze płaczu plus w nocy problem
    Pokarało mnie i też już nic nie napiszę na forum 🤣🤣🤣 dzisiaj w nocy młoda była tak niespokojna, budziła się milion razy i spała mi na klatce. Kręgosłup do wymiany… Tata wziął ją po 6 i pospałam w wygodnej pozycji godzinkę. Życie… ja już się do tego powoli przyzwyczajam. Tylko nie wiem jak będę funkcjonować jak wrócę do pracy a sen mojej córki się nie zmieni 🫣 co do wypłakania się to znalazłam jakąś metodę na necie ( nic płatnego). Było to coś mniej więcej tak: wkładasz do łóżeczka i wychodzisz na 5 minut. Nie reagujesz 5 minut, potem wracasz i jak dziecko płacze to starasz się uspokoić ale nie dotykając go. Uspokaja się i znowu wychodzisz. I tak w kółko. Nie dotrwałam 5 minut.

25.05.2024❤️🤱🏻
    age.png
  • Mimi09 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do pampersów to pisałam niedawno maila do oficjalnego profilu na allegro, bo mi zależy na tej kieszonce, u nas się sprawdza, i odpisali ze "nie mogą poki co zagwarantowac, że wszystkie opakowania będą w nowej szacie, bo nikt nie weryfikuje tego na wejściu do magazynu, ale większość towaru jest już z nowych dostaw".

Czyli te z kieszonka to jakieś nowsze, i faktycznie na niektórych opakowaniach jest info o kieszonce stop&protect (Rossmann, Media expert), ale np w Kauflandzie na tej super promce po 40 zł były tylko te bez kieszonki (przynajniej u mnie).

monester lubi tę wiadomość

Starania od 01.2019
    👩 Niedoczynność tarczycy, IO, endometrioza (torbiel jajnika), adenomioza, usunięty mięśniak macicy, AMH 1,1-1,8 (89 r.)

➡️ 1IMSI - 02.2022 - długi, 3 komórki, 3 zapłodnione, 0 blastek - brak transferu 😔
    ➡️ 2IMSI - 07.2022 - krótki, 5 komórek, 5 zapłodnionych, 0 blastek - brak transferu 😭
    ➡️ 3IMSI - 03/04.2023 - duostim, 2x krótki, łącznie 8 komórek, 7 zapłodnionych, 2x4A❄️, 0 blastek 💔
    7dpt-⏸️; 8dpt-33; 10dpt-114; 13dpt-296; 15dpt-869; 17 dpt-2136; 20dpt-6934; 24 dpt-19951
    6t1d - mamy ❤️🥹

age.png
  • monester Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No takiej nocy jak dzis to nie mieliśmy od czasów choroby. Masakra. U mnie nocki są zawsze moje. Chciałabym mieć taki sen jak mój chlop - jego przez 6 godzin nie obudziło nic a teraz oburzony mowi że słyszał , że przecież o 6 rano brałam do łóżka .. o 6 to my już dzień zaczęliśmy

• Mi_Lusia Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2024, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    No takiej nocy jak dzis to nie mieliśmy od czasów choroby. Masakra. U mnie nocki są zawsze moje. Chciałabym mieć taki sen jak mój chlop - jego przez 6 godzin nie obudziło nic a teraz oburzony mowi że słyszał , że przecież o 6 rano brałam do łóżka .. o 6 to my już dzień zaczęliśmy
    U nas to samo. Noc masakryczna , pobudki z płaczem co godzinę-półtorej. Najpierw do północy nie mogłam się nawet ruszyć z łóżka, bo od razu się wybudzała, później gadała i wierzgała przez sen, a na koniec był płacz 😵‍💫

• monester Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wasze dzieci też wyrzucają nogi do góry żeby się uspokoić przed zaśnięciem ? Najlepiei to wygląda na spacerze w gondoli 😅

• Mimi09 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:

Współczuję nocki 😔

A co do chłopa to mój identycznie. Rano się pyta jak nocka i zdziwiony ze byly płaczki, okienka aktywności itd. Czasami przez noc otworzy jedno oko i spyta jak tam, ale nim zdążę odpowiedzieć to je już zamknie 😅
    Śpi jakiś metr-półtorej od dostawki 🙈

Mi to o tyle pasuje, że on rano jest wyspany i świeżutki więc często przejmuje Ale o tej 6, a ja mogę pospać jeszcze półtorej godzinki.

Starania od 01.2019

6t1d - mamy ❤️🥹

age.png
  • Hope_89 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    A wasze dzieci też wyrzucają nogi do góry żeby się uspokoić przed zaśnięciem ? Najlepiei to wygląda na spacerze w gondoli 😅
    Nogi to ja mam na głowie, za plecami, na kołdrze wywalone😄
    Generalnie czujka i nie chce być przykryta 😅

event.png[/url]
  • monester Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimi09 wrote:
    Współczuję nocki 😔

A co do chłopa to mój identycznie. Rano się pyta jak nocka i zdziwiony ze byly płaczki, okienka aktywności itd. Czasami przez noc otworzy jedno oko i spyta jak tam, ale nim zdążę odpowiedzieć to je już zamknie 😅
    Śpi jakiś metr-półtorej od dostawki 🙈

Mi to o tyle pasuje, że on rano jest wyspany i świeżutki więc często przejmuje Ale o tej 6, a ja mogę pospać jeszcze półtorej godzinki.
    U mnie to samo. a rano perfidnie powie że on to się nie wyspal 😅 kiedyś wyjęłam dziecko i poszłam i monitor oddechu wył a on ani drgnie

• monester Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to musi być przez zęby bo dziecko próbuje pięścią się bić po dziąsłach i płacze

• xxMiaxx Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    Media expert też ma - nawet są oznaczone że mają kieszonkę plus promocja jest że nocne za 1 zl
    Właśnie one na zdjęciu u nich tylko tak oznaczone a w kartonie pampersy są w białej paczce i nie mają kieszonki bo ja tylko od nich zamawiam także lipa 😪 właśnie ostatnio wzięłam te nocne do tego za złotówkę i super się na noc sprawdzają ☺️

Starania naturalne od 06.2019.
    💁‍♀️29
    Endometrioza I-II stopień
    Jajowody drożne
    💁‍♂️
    Badanie nasienia prawidłowe 😊
    4% -> 6%
    12.22r start w klinice niepłodności.
    Lametta przez 6 cykli, ciąży brak.Nie można wykluczyć podłoża owulacyjnego - LUF.
    Podjęliśmy decyzję o in vitro 😊
    22.09.23 Start Stymulacji
    2.10 Punkcja 🥚🥚
    7.10 transfer ET😊 7dpt beta 0.16
    4.11 transfer FET, cykl naturalny, 10dpt bhcg 250,2:' 12dpt bhcg 742,4:' 18dpt pęcherzyk ciąży z żółtkowym, 25dpt❤️,26dpt❤️i krwiak, 6t5t CRL 0. 96cm, 8t1dCRL 2,15cm, 9t 2,86cm, 11tc 4,93cm
    11.01 12tc I prenatalne - wszystko ok, prawdopodobnie Chłopiec ❤️Papp-a ryzyka niskie
    19.03 21+5 II prenatalne, wszystko ok, synek 498g💙26t4d 924g 💙3 prenatalne ok, 29t 1400g, 35t3d 2300g💙
    36t4d B 2730g 53cm💙
    Mamy ❄️❄️
    age.png
  • Szarlotka90 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:

Moja właśnie od paru nocy tak robi, a ja chodziłam, sprawdzałam pampers, zmieniałam body bo może nie wygodne a widzę że to widocznie forma "wyciszenia" 😂

Edit: też wkłada zdenerwowana pieści do buzi, ale to chyba za wcześnie na zęby!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2024, 10:29

age.png
  • Kessa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    Taaak.... I przez to w ciasnej gondoli zaczyna mi już mardukować 🙈
    Przepiełam dzisiaj na spacerówkę, zamontowałam śpiworek...zobaczymy jak nam pójdzie dzisiaj pierwszy spacer w niej. 🫣

2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
    10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
    8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
    40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
    age.png
    Na feriach ❄️❄️❄️
  • Kessa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    U mnie to samo. a rano perfidnie powie że on to się nie wyspal 😅 kiedyś wyjęłam dziecko i poszłam i monitor oddechu wył a on ani drgnie
    Albo w ciągu dnia, że spać mu się chce 😵‍💫
    Nigdy nie zdarzyło się aby wstał w nocy albo rano przejął małą jak już miałam zarwaną noc, taki wiecznie wymęczony życiem ten mój chłop. Czasami jak czytam o Waszych, to aż zazdro 🙈

2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
    10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
    8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
    40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
    age.png
    Na feriach ❄️❄️❄️
  • xxMiaxx Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sernik wrote:
    To ja również dla pocieszenia napiszę jak to u nas wygląda:
    - drzemek w ciągu dnia nie byłoby gdyby nie cycuś mamusi lub noszenie i to przodem do świata, kiedyś próbowałam oddzielić karmienie od snu dziecka tzn. Spowodować aby nie zasnęła na cycu. Efekt był taki że w ciągu dnia przespała około 15 minut a rozdrażnienie wieczorne było masakryczne,
    - usypianie na sen nocny to samo, albo cycuś albo chodzenie po mieszkaniu, pobudki ze trzy w ciągu nocy, nie utulisz żeby znowu zasnęła, tylko albo cyc ( tu mogłaby spać z cycem w buzi całą noc, od razu pisze że smoczek nie wchodzi w grę, rozpoznaje od razu że to nie cycuś mamy) albo wstaje i chodzę po pokoju.
    Jest to bardzo uciążliwe i przyznam się że próbowałam „treningu snu” na zasadzie „ zostaw niech się wypłacze” ale szybko popukałam się w głowę bo 💔. Niestety u nas takze nie działa wspólne leżenie na łóżku i tulenie, głaskanie, śpiewanie itp. W pewnym momencie jest ryk i koniec… to samo jak położę ja do łóżeczka i jestem obok a nawet głowa w łóżeczku. Więc musi dobrze usnąć podłączona do cyca lub na rękach chodząc i dopiero odkładamy ją do łóżeczka i to koniecznie na brzuch. Myślę że ona nie potrafi się sama wyciszy i potrzebuje bliskości. Ze smoczkiem pewnie byłoby łatwiej ale go nie akceptuje i pluje nim na kilometr.
    Czasem myślę że może powinnam się martwić o to że z niej taki cycuś bo jak tu później zakończyć karmienie piersią…
    Jakbym o moim synku czytała 😅 na każdą drzemkę czy sen nocy zasypia mi na ręku przy cycu i dopiero odkładam go obok siebie bo śpimy razem , tulenie i przykładanie czy noszenie nic nie dawało jak też chciałam pierś oddzielić od snu 🙈 jak w nocy sie rusza i próbuje podać smoczka to również odrazu wypluwa i nie przestanie póki piersi nie dam 🙈 twoja widzę starsza więc się jednak nie łudzę że to przejdzie 😅
    Ja to wykupiłam sobie warsztaty od hafija o odstawieniu od piersi bo sama nie dam rady, mały strasznie do cyca przywiązany, one są dla dzieci od 6 miesiąca i tak wtedy na spokojnie zaczniemy ☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2024, 10:40

Sernik lubi tę wiadomość

Starania naturalne od 06.2019.
    💁‍♀️29
    Endometrioza I-II stopień
    Jajowody drożne
    💁‍♂️
    Badanie nasienia prawidłowe 😊
    4% -> 6%
    12.22r start w klinice niepłodności.
    Lametta przez 6 cykli, ciąży brak.Nie można wykluczyć podłoża owulacyjnego - LUF.
    Podjęliśmy decyzję o in vitro 😊
    22.09.23 Start Stymulacji
    2.10 Punkcja 🥚🥚
    7.10 transfer ET😊 7dpt beta 0.16
    4.11 transfer FET, cykl naturalny, 10dpt bhcg 250,2:' 12dpt bhcg 742,4:' 18dpt pęcherzyk ciąży z żółtkowym, 25dpt❤️,26dpt❤️i krwiak, 6t5t CRL 0. 96cm, 8t1dCRL 2,15cm, 9t 2,86cm, 11tc 4,93cm
    11.01 12tc I prenatalne - wszystko ok, prawdopodobnie Chłopiec ❤️Papp-a ryzyka niskie
    19.03 21+5 II prenatalne, wszystko ok, synek 498g💙26t4d 924g 💙3 prenatalne ok, 29t 1400g, 35t3d 2300g💙
    36t4d B 2730g 53cm💙
    Mamy ❄️❄️
    age.png
  • monester Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2024, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kessa wrote:
    Nigdy nie zdarzyło się aby wstał w nocy albo rano przejął małą jak już miałam zarwaną noc, taki wiecznie wymęczony życiem ten mój chłop. Czasami jak czytam o Waszych, to aż zazdro 🙈
    Nie no jak już się dobudzi to super ogarnia ale on się nadaje tylko na tryb dzienny bo w nocy odpływa - ale to przez pracę też

• Mi_Lusia Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2024, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kessa wrote:
    Mój w nocy wstanie tylko jak go obudzę. On ma sen jak kamień, mogą armaty nad nim strzelać a on będzie spał 😅 jak mała była młodsza to bardziej pomagał, teraz uważa, że świetnie dajemy sobie radę, więc on może pracować (niestety to nieuleczalny pracoholik). Dlatego jak mam dość, to po prostu pakujemy się z małą i jedziemy do moich rodziców

• Mi_Lusia Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2024, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    Ja mam wrażenie, że moje dziecko ma dwa tryby, albo leży na brzuchu albo z nogami w górze 😂

izabelka90 lubi tę wiadomość

• Mi_Lusia Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2024, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xxMiaxx wrote:
    Jakbym o moim synku czytała 😅 na każdą drzemkę czy sen nocy zasypia mi na ręku przy cycu i dopiero odkładam go obok siebie bo śpimy razem , tulenie i przykładanie czy noszenie nic nie dawało jak też chciałam pierś oddzielić od snu 🙈 jak w nocy sie rusza i próbuje podać smoczka to również odrazu wypluwa i nie przestanie póki piersi nie dam 🙈 twoja widzę starsza więc się jednak nie łudzę że to przejdzie 😅
    Ja to wykupiłam sobie warsztaty od hafija o odstawieniu od piersi bo sama nie dam rady, mały strasznie do cyca przywiązany, one są dla dzieci od 6 miesiąca i tak wtedy na spokojnie zaczniemy ☺️
    Większość dzieci kp właśnie tak ma, że pierś to nie tylko jedzenie, ale i sposób na wyciszenie. Mojej siostry synek już od dwóch miesięcy odstawia się od piersi i odstawić nie może, właśnie z tego względu. Przy piersi nie tylko jadł, ale i się uspokajał, koił ból jak wychodziły zęby

‹‹ 1287 1288 1289 1290 1291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ