X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • _Pina Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w zeszłym tygodniu przesiadłam się na przód i to takie mega dziwne uczucie nie być obok dziecka. Mała sobie lepiej poradziła niż ja podczas jazdy, dostała Alilo i siedziala grzecznie. Lusterko mamy na przeciwko a powinno być po środku tak? Co do łupiny to my mamy najlżejszą na rynku i do dziś dziękuję w myślach panu który nam ją zaproponował jak usłyszał że blok bez windy bo by mi chyba kręgosłup odpadł przy cięższym foteliku. Mała już ma ponad 8 kg i jest już mega ciężko więc też już myśle że będziemy zostawiać pod bokiem w aucie lub w garażu i ją znosić na rękach.

age.png

Nasze szczęście już z nami 💖
  • _Pina Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja spacerówka z zestawu też szału nie robi, im dziecko cięższe tym ciężej się manewruje i prowadzi - bo amortyzacji jakiejś super to też nie miała od początku. Póki co ją zostawiam ale latem pewnie kupię coś lżejszego bo nie wyobrażam sobie jej pakować na wakacje.

age.png

Nasze szczęście już z nami 💖
  • Saimi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już od dawna nie wyciągam z auta nosidełka z dzieckiem bo nie byłabym w stanie unieść.

Mimi09 lubi tę wiadomość

Starania od 2017 r.
    Ona - 36l, mthfr, hashimoto, b. niskie amh, b. duży problem z endo
    On - 36l, wszystko ok

1 ivf i A na świecie ❤️
    Troszkę komplikacji (niewydolność szyjki i stan przedrzucawkowy) ale w
    36+6 - zdrowiutka A. uszczęśliwiła rodziców ! 🥰💓

age.png
  • ABK Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    Ja też jak znajdę coś innego to sprzedam 2 w 1 i zostawię 2 różne wózki. Naprawdę super jest też ten valco snap sport. Ale no ten jest tyłem do kierunku jazdy.

Valco snap4 jest przodem do kierunku jazdy nie ma wersji tyłem do kierunku jazdy

Ona: 36l
    Amh: 4,26
    Tsh: 2,33 (0,270-4,200) 0.8 do zbicia (letrox 125, strumektomia 12.2018)
    Fsh: 4,19
    Lh:6,67
    Prl: 15.85
    Jajowody drozne (hsg maj 2022)
    Monitoring owulacji okey
    Miesiniak (w niczym nie przeszkadza)

On: 39l
    Testosteron: 4,33
    Fsh: 2,68
    Lh: 3,74
    Slabe parametry nasienia
    Koncentracja 15,57 mln/ml > 16mln/ml
    Numer plemnika 70 M/Proba > 70M/Proba
    Ruch postepowy 18% > 32%
    Ruchome 40.71% > 40%
    Morfologia 4.95% > 4%
    Żywotność 60,81% > 60

Kariotypy oboje ok

12.2022 gonal 150, menopur 75->100, orgalutran, gonapedryl+ovi.
    11pobranych -> 7 do zaplodnienia
    05.01 transfer 5 dniowy swiezaczek 3.2.1.🤞

Na feriach zostały ❄❄ 5.2.1 i 4.3.1. Z 6 doby

8dpt 60.8
    11 dpt 126
    13 dpt 330
    18 dpt 1796

age.png
  • Szarlotka90 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blender i parowar Avent (4w1) warto pod kątem rozszerzania diety? Czeka mnie zakup albo garnka do gotowania na parze albo właśnie tego urządzenia. Macie, użytkujecie?

age.png
  • monester Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABK wrote:
    Valco snap4 jest przodem do kierunku jazdy nie ma wersji tyłem do kierunku jazdy
    No chodziło mi, że tylem do mnie 😃

‹‹ 1402 1403 1404 1405 1406
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ