X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • monester Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiosnyFanka wrote:
    Na szczęście ząbkowanie obyło się zupełnie bezproblemowo póki co :-)
    Zazdro! Ja mam traumę i boję się kolejnych zębów. Ale widzę, że moje dziecko wszystko przeżywa naj 🤷

• xxMiaxx Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w czasie choroby i do tego wyjścia dolnej jedynki jakoś się posypało , wiadomo musiałam go częściej przystawiać do piersi a jeszcze zaczęliśmy uczyć spać w łóżeczku obok mojego łóżka i znów zamiast dwóch karmień w nocy mam min 4 bo tak się nauczył kaszleć że nie chce przestać póki piersi nie dostanie także smoczek wypluwa z każdym podaniem i noszenie też nic nie daje 🙈 mleko Capri care już nie smakuje i teraz pije raz dziennie Nan max 60ml bo więcej nie chce także pod górkę 😅

Starania naturalne od 06.2019.
    💁‍♀️29
    Endometrioza I-II stopień
    Jajowody drożne
    💁‍♂️
    Badanie nasienia prawidłowe 😊
    4% -> 6%
    12.22r start w klinice niepłodności.
    Lametta przez 6 cykli, ciąży brak.Nie można wykluczyć podłoża owulacyjnego - LUF.
    Podjęliśmy decyzję o in vitro 😊
    22.09.23 Start Stymulacji
    2.10 Punkcja 🥚🥚
    7.10 transfer ET😊 7dpt beta 0.16
    4.11 transfer FET, cykl naturalny, 10dpt bhcg 250,2:' 12dpt bhcg 742,4:' 18dpt pęcherzyk ciąży z żółtkowym, 25dpt❤️,26dpt❤️i krwiak, 6t5t CRL 0. 96cm, 8t1dCRL 2,15cm, 9t 2,86cm, 11tc 4,93cm
    11.01 12tc I prenatalne - wszystko ok, prawdopodobnie Chłopiec ❤️Papp-a ryzyka niskie
    19.03 21+5 II prenatalne, wszystko ok, synek 498g💙26t4d 924g 💙3 prenatalne ok, 29t 1400g, 35t3d 2300g💙
    36t4d B 2730g 53cm💙
    Mamy ❄️❄️
    age.png
  • monester Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xxMiaxx wrote:
    U nas w czasie choroby i do tego wyjścia dolnej jedynki jakoś się posypało , wiadomo musiałam go częściej przystawiać do piersi a jeszcze zaczęliśmy uczyć spać w łóżeczku obok mojego łóżka i znów zamiast dwóch karmień w nocy mam min 4 bo tak się nauczył kaszleć że nie chce przestać póki piersi nie dostanie także smoczek wypluwa z każdym podaniem i noszenie też nic nie daje 🙈 mleko Capri care już nie smakuje i teraz pije raz dziennie Nan max 60ml bo więcej nie chce także pod górkę 😅
    No sprytni sa z tym mlekiem nie ? Ja nawet nie próbuje już podawać mm, bo szkoda nerwów.

‹‹ 1405 1406 1407 1408 1409
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ