udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonka wrote:Dziękuję, Jenny. A masz to tego jakaś specjalną maskę dla niemowlaka?
Cynamonka lubi tę wiadomość
-
W ramach rozbawienia- teściowa 😀
Ostatnio po akcji z Bieluchem padło przez telefon: „ to już nie można sera dziecku zrobić tylko trzeba kupować?!” Na co mój mąż odpowdzial ze do tej pory nie udało nam się złapać żadnej sarny i wydoić.
Dziś kolejne złoto ( teściowa kończyła politechnikę tak btw) cośtam było znów o jedzeniu, więc mówię że je nic solonego bo sód wpływa niekorzystnie na pracę
nerek: „to może trzeba mu lepszą sól kupić” w domyśle bez sodu 🤦🏻♀️🤯😳😆
Teściowa złośliwościami bije na oślep, co jest bardzo zabawne a wszystko dlatego że dwoje ateistów nie chrzci swojego dziecka 🤷🏻♀️bo znów
zacytuje:”powinniśmy dać mu wybór i ochrzcić a nie skazywać na wytykanie palcami”
A ja myślałam że z tym chrztem to chodzi o wiarę 😳😳 -
Cynamonka wrote:Dziękuję, Jenny. A masz to tego jakaś specjalną maskę dla niemowlaka?
Ma mała maskę, robiłyśmy jak mała miała 2 msc. I było okCynamonka lubi tę wiadomość
👩🏽 🐕🦺 32
immunologia ✔️genetyka ✔️
04/2022 histeroskopia ✔️
04/2022 drożność j. ✔️
09/2023 laparo. L. Jajnik ✔️
Ahm -2,8/ cykle 30-32 ✔️
👨🏼🦲 🐈 30
Morfologia 4 ✔️ genetyka ✔️
Przeciwciała pp. 05/23 70%✖️10/23-> 36% ✔️
INVIMED Wrocław
💉ivf. 11/2023
27.12.2023 transfer 4BA❄️🤍
6dpt. ⏸️ beta: 25,4/8dpt. 83,8
12dpt.551,00 /14dpt. 1385,00
16dpt. 2773,00 /26dpt. ♡ 31649,00
11+3 niskie ryzyko 6,04 cm ♥️
17+0 227 g 👧🏻.
23+3 połówkowe 695g
33+5 2500 g
36+5 3200 g 🩷
39+1 4000g 56cm ☀️
Ferie:❄️❄️
👩🏻❤️💋👨🏻 👧🏻♡ -
AnkaSłomianka wrote:W ramach rozbawienia- teściowa 😀
Ostatnio po akcji z Bieluchem padło przez telefon: „ to już nie można sera dziecku zrobić tylko trzeba kupować?!” Na co mój mąż odpowdzial ze do tej pory nie udało nam się złapać żadnej sarny i wydoić.
Dziś kolejne złoto ( teściowa kończyła politechnikę tak btw) cośtam było znów o jedzeniu, więc mówię że je nic solonego bo sód wpływa niekorzystnie na pracę
nerek: „to może trzeba mu lepszą sól kupić” w domyśle bez sodu 🤦🏻♀️🤯😳😆
Teściowa złośliwościami bije na oślep, co jest bardzo zabawne a wszystko dlatego że dwoje ateistów nie chrzci swojego dziecka 🤷🏻♀️bo znów
zacytuje:”powinniśmy dać mu wybór i ochrzcić a nie skazywać na wytykanie palcami”
A ja myślałam że z tym chrztem to chodzi o wiarę 😳😳
Z tym chrztem to niestety widzę wszędzie podobnie, eh. -
Hope_89 wrote:Żelazo kazała suplementowac, ale tu też hit. Skończyło się na Innofer baby, bo Pani doktor nie potrafiła mi wyliczyć dawki na Sideral. No i się poddałam 😅 mam do podania 1 ml
Apropo morfologii, no to że tak u zdrowych dzieci może być. Że ten podwyższony wynik o niczym nie świadczy i że na robaki to jest za mała 😀 no takiego mam pediatre
A no i zbadałam poziom wit.D i wyszło nam 56 i czytałam, że to już wysoki i ona też kazała przestać suplementowac i dać dopiero na jesieni? -
Hope_89 wrote:11,6 hemoglobina
A co myślisz o też o tej vit D? -
monester wrote:Nie jestem lekarzem, ale to też chyba nie jest jakiś toksyczny poziom, żeby odstawiać aż do jesieni. Ale nie wiem może masz w mm wystarczająca ilość. Poza tym latem byś musiała dziecko wystawiać na słońce bez filtra żeby się wytworzyla naturalna wit d. Ps: przy ferrytynie 34, i takiej hemoglobinie jak napisałaś i to bez żadnej suplementacji wcześniej żelazem, jeśli mcv jest ok- to nie wiem czemu macie suplementowac żelazo. Ale powtarzam ja nie jestem lekarzem, może lekarz jakoś to uzasadnia.
Muszę kogoś poszukac prywatnie.
Eh[/url]
-