X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • Jenny93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na ostatnim szczepieniu nie było naszej pediatry tylko inna i w sumie ta pielęgniarka cały czas gadała. Zresztą ona ma zawsze coś do powiedzenia. Jak poszliśmy jak mały się odstawił od piersi to też ona pierwsza miała komentarz, że widocznie woli butelkę. Koniec końców pediatra rozpisała szczepienia z rozdzieleniem, ale co nerwów straciłam to moje. I jeszcze tak kłamać w żywe oczy...

age.png
  • Szarlotka90 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenny93 wrote:
    Na ostatnim szczepieniu nie było naszej pediatry tylko inna i w sumie ta pielęgniarka cały czas gadała. Zresztą ona ma zawsze coś do powiedzenia. Jak poszliśmy jak mały się odstawił od piersi to też ona pierwsza miała komentarz, że widocznie woli butelkę. Koniec końców pediatra rozpisała szczepienia z rozdzieleniem, ale co nerwów straciłam to moje. I jeszcze tak kłamać w żywe oczy...

My mamy wszystko rozdzielone, nikt nie robił problemu.

age.png
  • Jenny93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka90 wrote:
    My mamy wszystko rozdzielone, nikt nie robił problemu.

No bo tak naprawdę co im szkodzi? Jeżeli u nas to wzmożone napięcie było wynikiem szczepienia i po kolejnym się tfu tfu też pogorszy to chciałabym wiedzieć po którym.

age.png
  • Krakus Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jenny93 wrote:
    No bo tak naprawdę co im szkodzi? Jeżeli u nas to wzmożone napięcie było wynikiem szczepienia i po kolejnym się tfu tfu też pogorszy to chciałabym wiedzieć po którym.
    Okropna baba w przychodni!

* HyCoSy; CLO/Letrozol + Ovitrelle/Zivafert ❌; 3x IUI ❌
    * IVF - transfer 11.2023 -> 07.2024 córeczka na świecie <3
  • Kessa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monester wrote:
    A ja się zapytam a co na pielęgniarka do tego czy rozdzielane czy nie jak to jest decyzja lekarza/rodzica ? Chyba się jej coś pomyliło
    A to zawsze takie osoby które nie powinny się udzielać mają najwięcej do powiedzenia...
    Masakra 😵‍💫 współczuję nerwowki

2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
    10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
    8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
    40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
    age.png
    Na feriach ❄️❄️❄️
‹‹ 1427 1428 1429 1430 1431
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ