udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
WiosnyFanka wrote:Ponieważ Izabelka podniosła wyraźnie poprzeczkę to będziemy się starać jej dorównać
Temat - przyczepka rowerowa dla Malucha. Czy któraś z Was ma? Planuję zakup? Na co zwrócić uwagę? Rozbieżność cen jest gigantyczna.
My planujemy. Chcieliśmy z amortyzacja jakoś ale ciężko znaleźć coś wow i ma dodatek w miarę dobrej cenie.
U mnie mąż to ogarnia całe szczęście. Kupiliśmy rowerki elektryczne i pod nie chcemy przyczepkę. Na długie wycieczki 😂 zobaczymy czy młoda polubi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego, 22:04
WiosnyFanka lubi tę wiadomość
-
Ja się staram chociaż raz w tygodniu wyskoczyć na fitness na trampolinach. Jak mąż pracuje na rano to nawet uda się 2 razy w tygodniu. Gorzej jak na popołudniu bo nie zawsze jest z kim dzieciaki zostawić. I chociaż mała zostanie z moją mamą albo babcia bez problemu, tak znowu starszy syn nie zawsze chce z nimi zostać i jęczy za mamą. A akurat zanim ja wrócę do domu to on już chce spać iść i marudzi im ciągle że mamy nie ma.
-
izabelka90 wrote:Zostawiliśmy małego u moich rodziców na drzemce koło 16, film mieliśmy na 17, jak wróciliśmy był uśpiony na sen nocny w wózku i na noc zostaliśmy.
Ale zazdro że udało się Wam wyjsc do kina! 😍 U nas to moja mała dopiero 2 razy po 40 minut z moją mama została bo miałam wizytę u dentysty 🙈 -
Rosa_13 wrote:Ale zazdro że udało się Wam wyjsc do kina! 😍 U nas to moja mała dopiero 2 razy po 40 minut z moją mama została bo miałam wizytę u dentysty 🙈
-
monester wrote:U nas jeczze nikt nie został i się nie zanosi żeby się zmieniło to. Ale jakoś dajemy radę - ja zostawiam z tatą i mi się uda w ciągu dnia gdzieś wyjść bo wieczory zawsze moje. Nie mogę się doczekać zmiany pogody na wiosenna
U nas to samo. Nie została jeszcze z nikim, a jak się uda to wychodzimy osobno 🙈 i również czekamy na wiosnę 😍
👩🏽 🐕🦺 32
immunologia ✔️genetyka ✔️
04/2022 histeroskopia ✔️
04/2022 drożność j. ✔️
09/2023 laparo. L. Jajnik ✔️
Ahm -2,8/ cykle 30-32 ✔️
👨🏼🦲 🐈 30
Morfologia 4 ✔️ genetyka ✔️
Przeciwciała pp. 05/23 70%✖️10/23-> 36% ✔️
INVIMED Wrocław
💉ivf. 11/2023
27.12.2023 transfer 4BA❄️🤍
6dpt. ⏸️ beta: 25,4/8dpt. 83,8
12dpt.551,00 /14dpt. 1385,00
16dpt. 2773,00 /26dpt. ♡ 31649,00
11+3 niskie ryzyko 6,04 cm ♥️
17+0 227 g 👧🏻.
23+3 połówkowe 695g
33+5 2500 g
36+5 3200 g 🩷
39+1 4000g 56cm ☀️
Ferie:❄️❄️
👩🏻❤️💋👨🏻 👧🏻♡ -
Nas niestety dopadło choróbsko, mała ma RSV🤦♀️ dzisiaj dopiero 3 doba, narazie dzielnie wszystko znosi i jakoś się trzyma, oby tak zostało🤞
Od 13.02 zaczeła raczkować, a potem wyczyniać inne cuda, uprawiać jogę, pokonywać przeszkody, a i obecnie wspinać się na kanapę🙈 Robi się ciężko, bo z oczu już nie można jej spuścić, bo nie wiadomo co zrobi.
Najfajniejszą rzeczą są kable, ładowarki, odkurzacz samojezdny (to hit) , szuranie krzesłami, lizanie nóg stołu, wędrówki do łazienki i wchodzenie pod prysznic, kapcie, i oczywiście wszystko co leży na kanapie, a jak sie wdrapie to sięgnie🙈
Dlatego u nas na tapecie również temat zakupu kojca🤦♀️
Co do aktywności to u mnie tylko spacery z mała, robimy codziennie kilometry co prawda, ale na nic innego obecnie nie mam ani czasu ani siły😖 a rower stacjonarny stoi i się kurzy🤡👩38 lat -PCOS, IO, Hashimoto, Kir bx - brak kilku DS - szczepienia limfocytami
👨40 lat -Tertoazoospermia, Morfologia 0%, Hlc-a - c2c2
▪️12.04.2023 -☃️1. FET- nieudany
▪️30.10.2023- ☃️2. FET- Moja Kochana Córeczka ur. 37+5, 2,5 kg, 48 cm❤
Na feriach:
❄❄ blastocysty po PGT-A
📌2025 Wracamy po rodzeństwo🍀 -
monester wrote:Usypiasz teraz w nosidełku ? Jakie masz? Lubi w nim być ?
-
xxMiaxx wrote:Mój sie nie daje zamknąć w bujaku więc wkładam go do łóżeczka turystycznego w którym obecnie śpi jak jestem sama w domu a jest potrzeby wyższa skorzystania z toalety 😅 odpalam tylko kamerkę by widzieć co robi 😅 odkąd zaczął szybko pełzać to praktycznie w spoczynku nie jest , ciągle gdzieś idzie , coś robi że jak w końcu położę go na plecy i oglądamy książeczkę to nawet dyszeć mu się zdarza , nie wiem jak go w miejscu zatrzymać na chwilę dłużej 🙈 jak teraz pijemy mm to u usypianie łatwiej nam idzie , przestał chcieć zasypiać na ręku w sensie kładkę go na poduszce , daje butelkę i sam ją trzyma , aż wypije do końca , jeżeli nie śpi to do obijam bo tylko wtedy beknie jak zaśnie to mogę nosić i nosić a nie odbije , po czym odkładam do łóżeczka , odpalam na telefonie kołysanki i kładę się obok na materacu a on chwilę będzie łapał kołdrę aż przewraca się na bok i śpi 😅
-
Mojra wrote:Nas niestety dopadło choróbsko, mała ma RSV🤦♀️ dzisiaj dopiero 3 doba, narazie dzielnie wszystko znosi i jakoś się trzyma, oby tak zostało🤞
Od 13.02 zaczeła raczkować, a potem wyczyniać inne cuda, uprawiać jogę, pokonywać przeszkody, a i obecnie wspinać się na kanapę🙈 Robi się ciężko, bo z oczu już nie można jej spuścić, bo nie wiadomo co zrobi.
Najfajniejszą rzeczą są kable, ładowarki, odkurzacz samojezdny (to hit) , szuranie krzesłami, lizanie nóg stołu, wędrówki do łazienki i wchodzenie pod prysznic, kapcie, i oczywiście wszystko co leży na kanapie, a jak sie wdrapie to sięgnie🙈
Co do aktywności to u mnie tylko spacery z mała, robimy codziennie kilometry co prawda, ale na nic innego obecnie nie mam ani czasu ani siły😖 a rower stacjonarny stoi i się kurzy🤡 -
Mojra wrote:Nas niestety dopadło choróbsko, mała ma RSV🤦♀️ dzisiaj dopiero 3 doba, narazie dzielnie wszystko znosi i jakoś się trzyma, oby tak zostało🤞
Co do aktywności to u mnie tylko spacery z mała, robimy codziennie kilometry co prawda, ale na nic innego obecnie nie mam ani czasu ani siły😖 a rower stacjonarny stoi i się kurzy🤡
Dużo zdrówka dla Was 😘 oby szybko odpuściło 🙏🏼
Moja 3 miesiące starsza a zabawy ma takie same 🤣🤣 lizanie wszystkiego niestety nadal też nie minęło 🙈Mojra lubi tę wiadomość
-
U nas niedługo pierwsze urodziny, zamówiłam już trochę ozdób w tym balony. Taka podekscytowana od razu jednego napompowałam i dałam małej, a ta w ryk, krzyk, trzęsie się ze strachu 🙈 no tak się Mała Koza boi balonów że szok. Wczoraj znowu jej pokazałam żeby ją jakoś oswoić i znowu to samo, pokazała palcem żeby wynieść go z pokoju i koniec. Chyba będą urodziny bez balonów 🤣
-
monester wrote:Zdrówka dla córki ! Jakie były pierwsze objawy ?
Lekki kaszel i katar, a potem każdego dnia coraz silniejszy kaszel, obyło się bez gorączki...
Mąż miał rsv, więc wiedzieliśmy, że to moze być to...👩38 lat -PCOS, IO, Hashimoto, Kir bx - brak kilku DS - szczepienia limfocytami
👨40 lat -Tertoazoospermia, Morfologia 0%, Hlc-a - c2c2
▪️12.04.2023 -☃️1. FET- nieudany
▪️30.10.2023- ☃️2. FET- Moja Kochana Córeczka ur. 37+5, 2,5 kg, 48 cm❤
Na feriach:
❄❄ blastocysty po PGT-A
📌2025 Wracamy po rodzeństwo🍀 -
monester wrote:A który masz ten kojec ? Ja szukam jakiegoś może bardziej plotka niż kojca bo jednak otwarta kuchnia to bym wolała zasłonić wejscie do niej na przykład.
A basen z kulkami się podoba ? Duży macie ? Chyba nie znajdę miejsca na takie coś ale no kusi[/url]
-