SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
Odpowiedz

udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II

Oceń ten wątek:
  • izabelka90 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi_Lusia wrote:
    Jak już się tak rozpisuje, to zapytam jeszcze co dobrego szykujecie dla maluchów na święta? Wszelkie inspiracje chętnie przyjmę ☺️
    Ja nic specjalnego nie szykuje,my wygilie spędzamy u siebie w trójkę i na kolację dostanie pieczonego łososia z koperkiem (tak zawsze robię). Z naszego jedzenia dam pasztecika z kapustą i grzybami (zrobię specjalnie z pieczarkami mimo, że mam aromatyczne leśne ususzone przeze mnie). Odłożę troszkę sałatki jarzynowej żeby nie dostał osolonej, bo zamierzam obiad dać bardziej doprawiony. Mamy już zrobione krokiety z pieczarkami i mozarella więc może też dostanie do posmakowania, my ogólnie nie jemy ponierowanych rzeczy ale raz od święta jak zje to nic się nie stanie.

Krakus lubi tę wiadomość

👼👼👼 29+1 ,6+1, 8+3
    16.12.23 IV FET 4AA ⭐ 5dpt 5,06 6dpt 9,62 11dpt 87,9 13dpt 339 17dpt 2061 18dpt 2605 19dpt 2870 GS 8,7mm YS 3,3mm 23dpt 7834 CRL 0,29 cm 💓
    8.08.24 36+3 3280g, 55cm 🌈🩵
    30.08.25 V FET 4BB ❌
    27.09.25 VI FET 4BB 5dpt 7,63 9dpt 52,1 11dpt 91,9 13dpt 105 16dpt 51,1💔
    12.11.25 VII FET 4BB ❌
    Został 1❄ pgta 😊
    age.png
  • Cynamonka Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do powiększenia rodziny, to ja jestem niewyspana od wielu miesięcy, ale zmęczenia psychicznego i fizycznego nie czuję tak bardzo, od jakiegoś czasu moje dziecko potrafi się samo bawić, mamy też pomoc babć. Ja mam podobnie jak Jenny, wolałabym, żeby syn nie był jedynakiem. Sama jestem bardzo wdzięczna za mojego brata, możemy na sobie polegać. Obawiam się też, że mając jedno dziecko, będę na nim zbyt skupiona, nie puszczę go tak łatwo do świata. Ale nie będę walczyć za wszelką cenę, bo dużo zdrowia mnie to kosztuje. Daję sobie rok, półtora.

PCOS, brak jajowodu po cp
    Pierwsza stymulacja wrzesień 23
    5 dojrzałych komórek (przy estradiolu 670!), mamy 3 zarodki
    1 Transfer (4bb) - 10dpt 423 -> 14dpt 1981 -> 16dpt 3721
    USG 22dpt - zarodek jest, serduszka jeszcze brak
    USG 29dpt - jest ❤️
    Synek na świecie
    2 Transfer (4bb) ❌ beta 0
    3 Transfer (3bb) ❌ biochem

age.png
  • Krakus Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo Jenny ja czuję się dokładnie tak samo. Ja dopiero teraz w macierzyństwie czuję się spełniona. Uwielbiam wyszukiwać zabawy dla małej, spędzać z nią czas, gotować dla niej. Wcześniej pracowałam 12 lat w korporacji, czułam się w tym świecie świetnie i w życiu nie przypuszczałam, że praca w domu i opieka nad dzieckiem będzie dla mnie takim spełnieniem. Córka dała nam mocno popalić przez pierwsze pół roku, nie chciała spać, spacery trwały 15 minut, walczyłam o kp, więc wcale nie miałam różowego i bezproblemowego początku.
    Teraz jestem w 26 TC i jestem na te chwilę pewna, że będę szukać sposobu na 3 dziecko, mimo że nie mamy już zarodków i nie chcę przechodzić kolejnej procedury. U nas wśród znajomych i rodziny coraz więcej ludzi decyduje się na 3 dzieci, więc temat jest oswojony.

izabelka90 lubi tę wiadomość

IVF:
    I FET -> 07.2024 córeczka na świecie <3
    II FET 05.2025 👎🏻cb
    III FET 06.2025👎🏻
    IV FET 07.2025 🤞🩵
‹‹ 1674 1675 1676 1677 1678
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ