udany transfer- ciążowe rozważania - edycja II
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś się na prenatalne umówiłam.....🥹 i to juz za miesiąc 5 listopada.
WiosnyFanka, Krakus lubią tę wiadomość
-
monester wrote:Raczej mi chodziło jak to możliwe że masz 13 tydzień ciąży jak dopiero co badalas betę. Naprawdę ten czas leci za szybko !
To prawda! Sama czasami jeszcze w to nie wierzę. Jakoś mój mózg ciężko ma przyswoić to że jestem w ciąży 🙈 -
Mój tak samo i tym sposobem zadowolona poszłam do mięsnego po tatar na kolację a jak wracam to myślę to sobie pojadłam 🙈😆 bo mnie oświeciło...Rosa_13 wrote:To prawda! Sama czasami jeszcze w to nie wierzę. Jakoś mój mózg ciężko ma przyswoić to że jestem w ciąży 🙈
-
izabelka90 wrote:Mój tak samo i tym sposobem zadowolona poszłam do mięsnego po tatar na kolację a jak wracam to myślę to sobie pojadłam 🙈😆 bo mnie oświeciło...
Tak się cieszę że się udało 🍀💓🤞🏼pamiętam jak w tamtym roku transferowałyśmy w podobnym czasie🥺
A dzisiaj obie mamy umówione 1 prenatalne 😍
izabelka90 lubi tę wiadomość
-
izabelka90 wrote:Ja dziś się na prenatalne umówiłam.....🥹 i to juz za miesiąc 5 listopada.
Ojej to lada chwila 😍 Rosa a Wy już jakieś wieści co do płci macie? Nifty czy coś robiłaś/będziesz robić? Słyszałam, że teraz jest jakiś test Felia bardzo dobry.. -
Saimi wrote:Ojej to lada chwila 😍 Rosa a Wy już jakieś wieści co do płci macie? Nifty czy coś robiłaś/będziesz robić? Słyszałam, że teraz jest jakiś test Felia bardzo dobry..
Tak, robiłam Sanco i dzisiaj po południu dostałam wynik 🤩 zdrowy chłopak ☺️💙
Saimi, izabelka90, Krakus, monester lubią tę wiadomość
-
No troszkę czasu zeszło,ale jak widać tak miało być 🙏🫶Rosa_13 wrote:Tak się cieszę że się udało 🍀💓🤞🏼pamiętam jak w tamtym roku transferowałyśmy w podobnym czasie🥺
A dzisiaj obie mamy umówione 1 prenatalne 😍
Może bunt dwulatka minie do narodzin rodzeństwa 🤣😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października, 20:51
-