X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Udrażnianie jajowodów
Odpowiedz

Udrażnianie jajowodów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • MałaMi83 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczuj się jak Marilyn Monroe :D :D

3jgxw1d38c6jwcsz.png
  • kicinia Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha Ha chyba jednak wolę byc normalną cichą myszką :) może namówię lekarza ,że nie trzeba lewatywy. Kurczę przed pierwszą laparo nie miałam , więc i teraz mogłabym 3 dni wcześniej wziąć tylko proszki na przeczyszczenie.

• MałaMi83 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam, idź na całość :) :)
    A tak poważnie, jeśli jest możliwość uniknięcia lewatywy to bym z niej skorzystała, ale mi nawet nikt nie wspomniał o takiej opcji :/

3jgxw1d38c6jwcsz.png
  • kicinia Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierwsza laparoskopię miałam w Rzeszowskiej klinice i tam w ogóle było jakoś inaczej. Na zabieg przyjechałam rano od razu kazali mi się przebrać , czekać na sali na swoją kolej. Przyznam że 3 dni przed miałam zacząć brać proszki na przeczyszczenie i tak zrobiłam ale zadziałało odwrotnie :) Wypróżniłam się dopiero po całym zamieszaniu jak wróciłam do domu :) No i tam wyszłam do domu na drugi dzień i wcale nikt mnie nie zmuszał do chodzenia, wstałam dopiero gdy wieczorem przyjechał po mnie mąż i mnie ubrał . Na szczęście miałam jeszcze cewnik więc nie musiałam wstawać z wyrka :P Choć teraz wiem że to trochę wpłynęło na moje samopoczucie bo podobno trzeba chodzić choć boli a ja zaległam jeszcze potem na parę dni w domu.

• Iva_82 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2021, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2021, 07:59

Po 10 l. doczekałam się na upragnioną ciążę 🤗 córeczka 15.06.2021♥️
    Ja rocznik 82 PCO
    On rocznik 82 teratozoospermia
    Starania od 2012 r. od 2015 r. w Abovo 4 nieudane inesminacje
    Zmiana kliniki 2019 r. na Bocian Białystok -start IMSI maj 2019r. nieudana stymulacja tylko
    1 pęcherzyk 24mm, polip endometrium 1,5 cm😭 histeroskopia
    Druga stymulacja start sierpień 2019 r. 21.08.-punkcja 4 blastki 3AB,3BB 3BB,2BB♥️
    26.08- transfer ET 3AB😭
    01.10- transfer FET 3BB😭
    Przerwa koronawirus😞
    28.09.2020 r. FET 3BB😍
    Powrót po rodzeństwo 21.04.2023 r. FET 2BB cb.😪
    11 dpt 11,37
    14 dpt 32,36
    17 dpt 131,32
    21 dpt brak echa zarodka 😪
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ