W ile dni po Duphastonie pojawia się @?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez po ovulacji zaczelam brac duphaston i jestem zla, bardzo zla bo juz kilka dni po terminie @ a dalej nic.
Okresu brak test negatywny a ja zamiast zaczac nowy cykl staran czekam na glupi okres ktory mial byc ok 6/7.11 i nic, tymbardziej ze zawsze mialam regularne cykle a teraz sama niewiem... -
Hej, mam pytanie w związku z Duphastonem. To mój 6 cs, lekarz podejrzewa niedomogę lutealną, więc od 2dpo biorę dupka. Prosił, żebym od 25 dc co 2 dni robiła test ciążowy (pierwszy, wczoraj negatyw wyszedł). Za 3 dni kończą mi się tabletki - jeśli do tego dnia test będzie negatywny to mam czekać na okres, tak?
Czy mimo brania Duphastonu temperatura spada przed okresem? Bo nie powinna, skoro to progesteron odpowiada za podniesioną temperaturę po owulacji. -
Ja dostałam duphaston od 22 dc na niepęknięty pęcherzyk graffa. Dziś mam 29 dzień a od 3 plamię. Sama już nie wiem co robić. Zaczynam się martwić.
-
wczoraj rano wzięłam ostatnią tabletkę...
dwa dni temu miałam bóle podbrzusza i kłucie jajników bardziej lewy ,z tego też miała być owulacja potwierdzona przez lekarza na usg.ból trwał cały dzień a następnego dnia się wyciszył.
był to mój pierwszy cykl z Duphastonem.
zawsze okres mam 1-go każdego miesiąca i trwa ok.6 dni,w sierpniu miałam również 1 go i trwał 4 dni a potem nagle w nocy z 28/29również,ale bardzo słaby że wystarczyła wkładka jednak bardzo bolesny pierwszy dzień.staramy się o maleństwo i mam mętlik w głowie.nie wiem czy za wcześnie żeby robić test?ile średnio czasu po odstawieniu przychodzi @?temp utrzymuje się z granicy 36.8-37.1 szyjka też wysoko ze ledwo ją dosięgam ale wydaje mi się że jest wygięta w lewo i jest chyba otwarta, dużo białego śluzu taki mleczny rzadki że muszę mieć wkładke.
bardzo bym chciała zobaczyć 2 kreski...kiedy testować???Necia82 -
nick nieaktualny
-
Ja tez juz 8 dni odkąd odstawiłam duphaston i dalej @ brak, poprzednim razem dostałam po 3 dniach a teraz cisza.
Odkąd odstawiłam bardzo bolą piersi i kilka razy bolał brzuch i prawy jajnik.
Jestem zmęczona i śpiąca.
Zwykle przed @ miałam biegunkę, teraz też miałam ale ucichła i mam zaparcia.
Robiłam dwa testy, w dniu odstawienia duphastonu i kilka dni później i negatywne.
Mam dużo kremowego śluzu a temperatura utrzymuje się od kilku dni powyżej 36,7.
10.11 ide do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 14:07
-
Hej dziewczyny, ja dostalam Duphaston na wywołanie miesiączki w 62 dniu cyklu. Brałam 3x1tab przez 10 dni. Obecnie jestem 6 dzien po odstawieniu i nad nic. 5 dni temu bylam u lekarza i okazalo się , że mam peknieta torbiel na prawym jajniku. Kazał mi odstawić duphaston i czekac za @. Od wczoraj bola mnie piersi, temp. od kilku dni utrzymuje się powyżej 36,9. Sama nie wiem co o tym mysleć. Chyba pójde jutro na betę ...
-
Hej, ja brałam duphaston przez 5 dni 3x1. Dzisiaj mija 6 dzień od odstawienia i @ nadal brak… Trochę mnie to martwi bo nigdy nie miałam problemów z miesiączka i nie brałam anty, a z jakiegos powodu od 20 marca nie miałam @ Chyba pozostaje mi czekać ale cierpliwość nie jest moja mocna strona
-
Cześć, może tu ktoś jeszcze zagląda ?
To mój pierwszy cykl z dupkiem 1x 1 tab. Dziś jest 5 dzień od odstawienia, okresu brak, test -
Temperatura najpierw wzrastala normalnie aż do 36.9, po ostawieniu dupha zaczeły się skoki 36.77, 36.90, 36.74. Nie wiem czy liczyć na coś jak testy są ujemne
-
Patrycja B. wrote:Cześć, może tu ktoś jeszcze zagląda ?
To mój pierwszy cykl z dupkiem 1x 1 tab. Dziś jest 5 dzień od odstawienia, okresu brak, test -
Temperatura najpierw wzrastala normalnie aż do 36.9, po ostawieniu dupha zaczeły się skoki 36.77, 36.90, 36.74. Nie wiem czy liczyć na coś jak testy są ujemne
Teoretycznie do 14 dni od odstawienia. Zazwyczaj przychodzi szybciej. Tylko bierzemy 2 x 1 więc nie wiem jak na dawce 1 x 1.Starania od 2018
Klinika od 2024
I procedura:
07/04 - punkcja, 5 blastocyst ❄️
❌07/31 - I FET (cykl sztuczny, EG) 9 dpt ⏸️, hcg 12dpt 14, cb 4+3
❌09/04 - II FET (cykl sztuczny, EG), 6 dpt ⏸️, hcg 7dpt 1,6
❌10/30 - III FET (cykl sztuczny, EG, encorton, acard, neoparin), 6 dpt ⏸️, hcg 9dpt 6,1, cb 4+2
❌12/04 - IV FET (cykl sztuczny, EG, AH, encorton, acard, neoparin, accofil wlew + zastrzyki), hcg 8dpt 2
2025:
01/08 - V FET (cykl sztuczny, EG, AH, encorton, acard, neoparin, accofil)
❌KIR: Bx
+ 2DS2
- 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1
HLA-C C1/C2 oboje
PAI-1 homo
mthfr homo
IO? Hiperinsulinemia?
Kariotypy, cytokiny, immunofenotyp 🆗
"Tylko spokój może nas uratować" -