X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Walczymy o rodzeństwo ❤️💪
Odpowiedz

Walczymy o rodzeństwo ❤️💪

Oceń ten wątek:
  • Makt Autorytet

Wysłany: 26 lipca, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMD wrote:
    Ja mam robota sprzątającego Dreame w10, kupiliśmy od kolegi używkę, on kupił ten najnowszy model i mówi że w myciu i odkurzaniu niewiele się różni tylko ma jakieś bajery niepotrzebne typu robienie zdjęć napotkanym w domu zwierzętom 😂
    Ja ogólnie mega polecam. Odpalamy go zdalnie przed powrotem z weekendu czy urlopu i jest czysto. Ma szczotki mopujące które się same płuczą więc nie zmywa ciągle brudną wodą. Można dolać czegoś pachnącego i ładnie pachnie w domu. Zmyje brud, plamy, czasem czegoś „grubszego” nie doczyści ale ogólnie jesteśmy mega zadowoleni. Ja mam w domu 2 odkurzacze na kabel, jeden bezprzewodowy, ten mopujacy i na piętrze ten zwykły jeżdżący Xiaomi. I wszystkie są w użytku 😅 my te odkurzacze samojezdne czasem puszczamy i 2x dziennie. Mamy ogródek z którego się nosi i dwa koty no i przy dziecku ciągle podłoga brudna.
    Ja niestety nie umiem odpocząć w bałaganie więc do mnie to taka namiastka porządku i jak się wchodzi do takiego umytego domu to od razu mam lepszy humor.
    A i my nie mamy dywanów, nie wiem jakby było z dywanami. Krzesła w jadalni mamy i tak podniesione na stół żeby nam koty nie drapały krzeseł, jemy przy wyspie a podniesienie 3 hokerów to żaden problem. Pod kanapa się mieści.

Ja ogólnie bardzo lubię jak jest czysto. Kiedyś sprzątanie to była dla mnie wręcz forma relaksu. No ale jak teraz robię to trochę pod presją i ciągle nie mam na to czasu to już przestało być takie fajne. Dlatego też gdzieś po głowie chodził mi ten robot, ale u nas w domu pewnie by nie dał rady. Za dużo rzeczy leży na podłodze…

age.png
    19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm

age.png
    24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm

2 IVF-9.07.19(20dc)-ET(2)-3.1.1
    6dpt beta 12,37, prog 8,6;
    15dpt (4+6)- GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
    23dpt (6+0)- CRL 1,8 mm i ❤️

13.10.21(21dc)-FET(5)-S-bl2
    +atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
    6 dpt beta 20,51
    15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
    21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️

Pozostałe transfery:
    •19.03.2019
    •31.03.2021
    •15.07.2021
    •5.01.2024
    skuteczności 33,33%

Amh 2019 1,35->2024 0,58
    Nasza historia

weight.png
‹‹ 999 1000 1001 1002 1003
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ