WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
ANDI87 wrote:Ania1986 to ty zioła ojca sroki cały cykl pijesz??
WŁAŚNIE ZIÓŁKA przyszły a @ nie ma...Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:i jeszcze narzeka nie ?
a co ja mam powedziec ? u was przynajmniej progesteron w normie a ja żeby mieć wyzsza tempke po owulce musze brac 4 lutki dziennie ;/
Robi nam konkurencję w narzekaniustaraczka24, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyANDI87 wrote:Ania1986 to ty zioła ojca sroki cały cykl pijesz??
WŁAŚNIE ZIÓŁKA przyszły a @ nie ma...
pije sie:
3 całe cykle-cykl przeryw-i znow 3 cykle i tak do zaciazenia;)
albo do owulacji i nie trzeba robic przerwy
lepsze efekty podobno daje jak pijesz caly cyklweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
"Jeszcze się taki nie urodził, co by każdej dogodził" a propo narzekania, to już chyba taka nasza ludzka natura, że zawsze coś.
Uff jeszcze dwie godzinki do końca pracy. Zastanawiam się czy dostanę u siebie macę, bo w mieście te apteki takie zaopatrzone, że ja nie raz problem mam z dostaniem insuiny raz w aptece zapytałam o termometr owulacyjny to się pani na mnie dziwnie patrzyła. Dobrze zytałam, że weronika mierzy temp. co dwa dni ? Można tak ?weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania podziwiam, ja to teraz nie mam cierpliwości do lepienia pierogów, chociaż uwielbiamy je z M. szczególnie ruskie. To i ja zacznę mierzyć temp. a jak będę po nocce, to zmierzę po spaniu, ale nie koniecznie będę musiała ją brać pod uwagę. Zawsze to już coś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 17:39
-
aga just a no nam nikt w tym nie dorowna chyba haha
ania no cos ty ja w dzidzke nei wierze.. chyba hahahahaha zaprzeczam sama sobie bo wyblagalam malza zebysmy pojechali na zakupy i kupili testy dziś hahahahahaha cii baniek mydlanych nie mam
miałam je kilka dni temu w dupie hahahahahahahahaha xD rozane !aga.just, sara_nar, weronika86 lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualnystaraczka24 wrote:aga just a no nam nikt w tym nie dorowna chyba haha
ania no cos ty ja w dzidzke nei wierze.. chyba hahahahaha zaprzeczam sama sobie bo wyblagalam malza zebysmy pojechali na zakupy i kupili testy dziś hahahahahaha cii baniek mydlanych nie mam
miałam je kilka dni temu w dupie hahahahahahahahaha xD rozane !staraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Ania podziwiam, ja to teraz nie mam cierpliwości do lepienia pierogów, chociaż uwielbiamy je z M. szczególnie ruskie. To i ja zacznę mierzyć temp. a jak będę po nocce, to zmierzę po spaniu, ale nie koniecznie będę musiała ją brać pod uwagę. Zawsze to już coś.
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
Ania chyba, że tak. Bo ja sama robiąc pierogi białej gorączki dostaję.
Staraczka, nie lepiej Ci na allegro pakiet kulkudziesięciu testów kupić ? U mnie najtańszy 5-6 zł toż to bankructwo po pewnym czasie może czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 18:24