WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
sara_nar wrote:Hej.
I u mnie dupa jak co dzień. @ brak, brzuch boli, objadłam się słodkościami i mi teraz niedobrze. A co będę sobie żałować. W dodatku jak piękna pogoda, to ja kiszę się w pracy.
Werka weszłam w zdjęcia Twojego Patryka i mamy dwóch wspólnych znajomych, moją kuzynkę, ma tatuaż na karku (możliwe, że waszego autorstwa) i dobra koleżanka. Obie są w anglii
stareczko podaj adres, to wpadnę Ci rozpalić w piecu, od czasu jak wlałam zmywacz do paznokci, żeby się rozpaliło i zjarało mi grzywkę i rzęsy jestem ekspertką w tej dziedzinie
Niektore babki to nie maja mozgu hahahahah ja pewnie tez bym tak sprobowala bo brzmi sensownie jak dla mniesara_nar lubi tę wiadomość
-
werka ale co to za odbicie ? Zadne ;/
werka tu same inteligentne kobietki siedza
zaczynajac od lewatyw z kawa i strzykazwa do paczkow, potem lewatywy z mydlem rozanych w plynie konczac na zmywaczuweronika86, iwcia77 lubią tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:werka ale co to za odbicie ? Zadne ;/
werka tu same inteligentne kobietki siedza
zaczynajac od lewatyw z kawa i strzykazwa do paczkow, potem lewatywy z mydlem rozanych w plynie konczac na zmywaczu
czyli idealne jak na carowniece...a ty byc od razu chciala skok do 37.00...tobie to nie dogodzistaraczka24 lubi tę wiadomość
-
11 ? lo matko 6 dpo juz testowalam bo mialam tesrt w domu czulosc 10 nawet cienia nie bylo haha ale dobrze ze go zuzylam..
planuje jutor jechac na zakupy kupic testy i pojutrze juz robic..sara_nar lubi tę wiadomość
-
hahahahahahahahaha
werka wrzuca kawaly to ja tez
Rozmawiają dwie znajome dziewczyny lubujące się w zaliczaniu nowych chłopaków.
- Ty Jola ale numer! Wczoraj byłam z tym Patrykiem... No wiesz ten wysoki!
- I co?
- Ty wiesz jakie on ma długie jaja!
- No! Już mi się obiły o uszy!aga.just, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:Ja rowniez po urodzeniu Stasia nie chcialam miec wiecej...czasami mysle, ze to kara za moje rozumowanie, ze teraz nam sie nie udaje...Moj nie ma takiego parcia na dziecko jak ja ale dzielnie reprodukuje
E tam kara, ja uważam że każdemu może się zmienić.
A dodatkowo ja jestem WREDNA a wredne mają zawsze lepiej:) niż słodziutkowato miłe.
Ładne tatuaże robicie;) mnie podobają się te kokardi:))
A psiury też wesołe;) Od dawna jesteście w UK>?aga.just lubi tę wiadomość
-
ooooo przecie na zmywaczu napisane jest, że łatwopalny. Tylko nie pomyślałam, że to jak benzyna bucha.Całe szczęście, że mi piżama się nie zapaliła. Ale rzęs najbardziej szkoda było.
Werka, ja myślę, że to niektóre babki mają mózg i to bardziej prześwity inteligencji
tatuaż na karku, o ile dobrze pamiętam to krzyż a w środku krzyża róża.Siosta Anna, blond długie włosy.MArzy mi się coś takiego, tylko ten krzyż odpada.
ANDI wredota to moje drugie imię
Swoją drogą właśnie czaję się z testem i kurdę szkoda mi kasy bo i tak jedną krechę zobaczę. śluz biały taki lekko rozciągliwy, to pewnie przed @ a szyja taka rozpulchniona, chyba zamknięta i średnio nisko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 10:34
-
staraczka24 wrote:11 ? lo matko 6 dpo juz testowalam bo mialam tesrt w domu czulosc 10 nawet cienia nie bylo haha ale dobrze ze go zuzylam..
planuje jutor jechac na zakupy kupic testy i pojutrze juz robic..
Ty masz kobieto tak samo jak ja tylko ze ja mialam dołexa;) haha a jakiej firmy miałaś ten test? ja bobotesta robiłam taki żółty haha i nie wiedziałam ze nie ma pepitki w zestawie. Czloiwiek się na błedach uczy -
andi pepino czulosc 10.
wiekszosc osob uwaza ze one sa felerne ale na moje nie sa,. a jak pokazywaly mi cienie mogla to byc biochemiczna, zreszta nei wazne jak beda dwie rozowe to zrobie bete i tyleNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:andi pepino czulosc 10.
wiekszosc osob uwaza ze one sa felerne ale na moje nie sa,. a jak pokazywaly mi cienie mogla to byc biochemiczna, zreszta nei wazne jak beda dwie rozowe to zrobie bete i tyle -
ANDI87 wrote:Ale ty jestes przed @ jak dobrze widzę... A to może inny kup polecaja test Alkon ale nigdzie ich nie ma...
ANDI ja bym szła po luteinę, sama tak idę tylko, że chwilowo dołek finansowy i szkoda 80zł płacić za wypisanie recepty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 10:52
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:
Ale gafe popełniłam wstyd wstyd. A ja na NFZ bym poszła jak coś poczekam do jutra -
i @ przylazła, póki co lekko brązowe plamienie. Więc czekam do końca i zaczynam z dongiem. Nawet nie jest mi smuto z tego powodu. Nowy cykl nowe możliwości. Swoją drogą, dowiedziałam się wczoraj, że kuzynka zaczyna starania o dziecko i zła jestem. Bo pewnie uda im się za pierwszym razem, a u nas dalej nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 11:50
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Hej baby! A u mnie jajory pikaja i lekko pobolewaja. Normalnie je posrało dziś dopiero 6dc!
Kurcze kusi mnie żeby sprobowac ale z drugiej strony nie chcę owulki w 10dc