WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
Deszczówka, sporo przeszłaś. Na pewno Twój organizm potrzebuje czasu aby dojść do siebie. Też bym zrobiła przerwę od hormonów. I próbowała z tymi naturalnymi. Dałabym sobie przynajmniej pół roku na to, na spokojnie. Zobaczysz, będzie dobrze !!!
Olencja, ładną masz temperaturę.
Ja byłam u gina, w związku z tym zamieszaniem. Lekarka powiedziała, ze hamowałam sobie duphkiem własną @. Jajniki ok, ale bez większego jajeczka, dość cienkie endo, co rzadko mi się zdarza:( Muszę odczekać ten cykl, bo stracony, czyli: albo wziąć duphatson od jutra, albo na własną ciotę czekać. Chyba wezmę duphiego, bo żal mi czasu.
Ale humor mam podły, pod zdechłym azorkiem
Mam nadzieję, że doczekam się swojego maleństwa. Nic, może tak ma być, w październiku mąż wróci na stałe. Do lutego 2015, potem znowu delegacje.
A jak z nagietkiem, można go pić cały cykl?
deszczówka lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie, Aga.just moje ostatnie wyniki
z 3 dnia cyklu, z 27 Maja, 2014 Roku
FSH 9.17 NORMA 3 DO 14.4
ESTRADIOL 50.4 NORMA DO 84
LH 5.10 NORMA 1.1 DO 11.6
AMH 0.28 NORMA > 1 do 3.5 AMH z 9 Października, 2012 0.8 spory spadek
INHIBIN B 53.4 NORMA 0 DO 64
TSH 1.640
T4 1.02
od poprzedniego cyklu popijam ocet jabłkowy (zawsze lubiłam ocet;), szałwię, ale tylko kilka dni, bo nie byłam pewna kiedy mam przestać. -
waeriana...jak dla naszych babć, niech będzie waleriana - dziś wezmę wszystko i desperacko popiję octem jabłkowym... życie cuchnie jak ocet. Musze wyregulować swój tryb dzienny, i zrobić rytuał z mojego baby and mama med, tak żeby to był stały punkt dnia...matko jak ja mam dziś wszystkiego dość i jeszcze te zioła parzyć...ehhh
-
Baś, ja też mam dziś wszystkiego dość, jeszcze po wizycie u ginki. I jak spojrzałam na moją szufladę pełną wit B12, soi, duphka, kwasu foliowego, i innych...O Matko, aż niedobrze mi się zrobiło, ile jeszcze będę je tak łykać. A ocet też piję, codziennie, minimum raz dziennie.
Dziś widziałam tyle wózeczków, małych pyzek w nich i szczęśliwych mam, też bym tak chciała. Aż wyć mi się dziś chce. Mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień. Przepraszam dziewczyny za smęcenie. -
dziewczyny nie smuccie sie tak:)) zobacznie dobre strony naszej sytuacji! mozemy sie wyspac caaaaala noc, mozemy robic po poludniu co tylko nam sie zamarzy, jestesmy odpowiedzialne tylko za siebie:)
mimo wszystko trzeba sie cieszyc ze sa plusy teraz!
milego wieczoru:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 20:14
Agnella lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też mam doły i to co raz częściej, latanie od gina przez endo do gastro, a jak na złość gdzie tylko pójdę same babeczki w ciąży. Szuflada z lekarstwami i wszystkimi specyfikami też mnie wku.... Staram sie widzieć pozytywy, ale... Cały czas dzieciaka brakuje mimo wszystko fajnego weekendu owocnego"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Hej dziewczyny
Ratunku... Wy tu podobno mądre jesteście.
Wczoraj a dokładnie dzisiaj rano skończyła mi się @ więc od dzisiaj zaczęłam brać Donga i wzięłam trzy piguły i teraz wieczorem mam mega dużo płodnego śluzu i niteczki czerwonej krwi na wkładce... Do tego czuję jajniki... Grają jak na owulkę Czy to możliwe żeby tak szybko zadziałał???? Brać go dalej w takich ilościach? Czy może zmniejszyć? Fuck... Wystraszyłam się... -
olencja wrote:niskie amh jak na pco,co nie aga?
a droznosc jajowodow badalas?
Olencja, tak oba drożne, badałam w 2004, 2010 i 2012
dziewczyny ja też mam doła, wczoraj byłam u młodszego brata i jego mała istotka, 16 września skończyła rok, usnęła wtulona w moją rękę i brzuch. Cudne uczucie, niestety jednorazowe.ewwiel lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:Anuska,na kazdego dong inaczej dziala,jesli przez noc nie zwiekszy sie krwaienie to mozesz brac dalej. a sprawdzalas czy na pewno nie bylas w ciazy?
-
Deszczówka lh:fsh 0.55 dość nisko, za to wysoki fsh i niskie amh świadczy o dość niskiej rezerwie jajnikowej.
Co na to gin?
Tarczyca badana w maju ok. Proponowałabym znów zbadać jej poziom. Tsh powinno badać się co 3 mies.
A jak u Ciebie wygląda prl?deszczówka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czytałam o Acardzie. Że jest dobry na endometrium. Czy bierze się go cały cykl i po 1 tabl dziennie? Ja po ostatniej wizycie się przeraziłam, było cienkie. Nie miałam takich problemów, może teraz dlatego, bo namieszałam sobie w cyklu. Od kiedy się staram same cyrki z moim organizmem...
Doczekamy się naszych maluszków, musimy być tylko cierpliwe i dalej walczyć.
Dobrego weekendu!!!!kis lubi tę wiadomość
-
kis wrote:KIS, jak tam po laparo ?????
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
KisSzilva wrote:Kiepsko BARDZO kiepsko... Usunęli mi liczne zrosty, wycięli cystę na jajniku, sprawdzili drożność - i tu załamka totalna - oba niedrożne
no wlasnie nic sie nie odzywasz
i co teraz ? jesli masz niedrozne beda jakos próbowac ich udrożnić ?