WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopiero wczoraj wyszłam ze szpitala, próbuję dojść psychicznie do siebie...
Lekarz w szpitalu mi powiedział, że teraz to tylko klinika leczenia niepłodności i ciąża jedynie przez in vitro. Ale ja chcę jeszcze spróbować ziół na niedrożne jajowody + okłady borowinowe.ewwiel lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
Agnella wrote:Dziewczyny, czytałam o Acardzie. Że jest dobry na endometrium. Czy bierze się go cały cykl i po 1 tabl dziennie? Ja po ostatniej wizycie się przeraziłam, było cienkie. Nie miałam takich problemów, może teraz dlatego, bo namieszałam sobie w cyklu. Od kiedy się staram same cyrki z moim organizmem...
Doczekamy się naszych maluszków, musimy być tylko cierpliwe i dalej walczyć.
Dobrego weekendu!!!!Agnella, aga.just lubią tę wiadomość
-
KisSzilva wrote:Dopiero wczoraj wyszłam ze szpitala, próbuję dojść psychicznie do siebie...
Lekarz w szpitalu mi powiedział, że teraz to tylko klinika leczenia niepłodności i ciąża jedynie przez in vitro. Ale ja chcę jeszcze spróbować ziół na niedrożne jajowody + okłady borowinowe.
Kochana, ja też miałam niedrożne jajowody. Przez trzy miesiące stosowałam zioła i borowine i udało się je udrożnić także nie wszystko jeszcze straconeKisSzilva, aga.just lubią tę wiadomość
-
my dream wrote:Kochana, ja też miałam niedrożne jajowody. Przez trzy miesiące stosowałam zioła i borowine i udało się je udrożnić także nie wszystko jeszcze stracone
my dream lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
nick nieaktualnyJa właśnie zakończyłam 1 cs z ziołami O. Sroki. oczywiście cykl zakończony @ bo jakby mogło być inaczej... Oprócz ładnego śluzu nie zaobserwowałam nic szczególnego ale może potrzeba czasu. W tym cyklu spróbuje dołączyć ocet jabłkowy zobaczymy, tylko kurde ile można tego wszystkiego brać ?
-
aga.just wrote:Deszczówka lh:fsh 0.55 dość nisko, za to wysoki fsh i niskie amh świadczy o dość niskiej rezerwie jajnikowej.
Co na to gin?
Tarczyca badana w maju ok. Proponowałabym znów zbadać jej poziom. Tsh powinno badać się co 3 mies.
A jak u Ciebie wygląda prl?
Aga.just, lekarze nie dają nam szans, 5 procent. Prolaktyna 19, ale muszę powtórzyć badanie w przyszłym cyklu. Dołączę do tego badanie tarczycy.
Olencja, u męża kiepsko, właściwie, gdy 1 raz poszłam do lekarza, to M kazali leczyć, miał operację podwózka, brał hormony. Powiększyła się objętość, ale nadal b kiepska morfologia:( tak zleciały 3 lata, a potem moja choroba i kolejne 3 lata czekania na poprawienie moich wyników krwi. Ostatnio robiliśmy M badanie genetyczne nasienia i wyszło lepiej niż dobrze. Przypadek beznadziejny.
-
KisSzilva, też bym próbowała z borowiną i ziółkami. Trzeba walczyć dalej i być dobrej myśli.
Kochana, a miałaś zapalenie przydatków, łyżeczkowania w swoim życiu?
Ja się boję o lewy jajowód, nigdy jak się starałam i była z niego owu nie zachodziłam. A miałam raz przed zajściem w ciąże zapalenie przydatków, a po ciąży dwa łyżeczkowania. Więc też różnie może być.
Głowa do góry, na pewno bedziesz miała dziecko.
Aga. Just jak taki stosunek Lh do FSH jak u deszczówki to o czym świadczy? U mnie LH jest zawsze wyższe od FSH. Już się zaczynam martwić, ale wiem na pewno, że to o pco świadczy.
Deszczówka, zawsze jest nadzieja, najważniejsze, że trochę się polepszyło u męża !!! I Twój organizm dojdzie do siebie. Mam kumpelę, który miała tragiczne wyniki nasienia męża, brał clostilbegyt, Salfazin,Macę...Było beznadziejnie, a jak już się nie spodziewali....dwa razy zaszła w ciążę. Życie potrafi zaskoczyć i nieraz i nie dwa to co mówią lekarze się nie sprawdza
Yousse, jeszcze trochę i staranka, niech @ tylko się kończy A będziesz brała Donga?
deszczówka lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:kiedys o tym czytala,ale boje sie troche,jakby nie patrzec to metal,nie chce byc niebieska;)
KisSzilva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Ewwiel, a co z woda utleniona? O srebrze sobie przeczytalam-ciekawe