WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNigdy tak nie mialam a progesteron badac bede jutro i w 27dc kolejny raz... Ale spoko poogladalam wykresy nieciazowe gdzie tez jest taki spadek w dol potem temp skacze w gore i jutrzymuje sie wysoka az do okresu niestety - takze moj entuzjazm troche sie utemperowal
-
dziewczyny,przeciez jaja sobie robie badalam pare razy prog 7 dni po owulacji i zawsze mialam ponad norme,takze teraz sie zastanawiam czy mi przypadkiem bateria w termometrze nie siadla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2014, 20:17
-
aga.just wrote:deszczówka dlaczego lekarze nie dają Wam szans? Ze względu na co?
Aga.just, ze względu na leki które przyjmowałam. Gdy miałam monitorowane cykle bez leków, zawsze miałam jeden, dwa pęcherzyki po 18, 20mm, już 12 dnia. Niestety nie udawało się. Zaczęłam stymulowane cykle gonalem, nadal rosło 1 lub 2 foliki, na Clo nic nie urosło, albo bardzo wolno, np. 2 pęcherzyki po 10mm w 14 dniu cyklu. Daję sobie na razie spokój z chemią, stawiam na ziółka i donga. M też pije ziółka i bierze witaminki na poprawę nasienia.
życzę wszystkim miłego tygodnia
-
deszczówka wrote:Aga.just, ze względu na leki które przyjmowałam. Gdy miałam monitorowane cykle bez leków, zawsze miałam jeden, dwa pęcherzyki po 18, 20mm, już 12 dnia. Niestety nie udawało się. Zaczęłam stymulowane cykle gonalem, nadal rosło 1 lub 2 foliki, na Clo nic nie urosło, albo bardzo wolno, np. 2 pęcherzyki po 10mm w 14 dniu cyklu.
Piszesz, że np. 14 dc był 10 mm a dalej jak rósł? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy jest taka możliwość, że po laparoskopii miesiączka może być mniej bolesna?? Od zabiegu mam plamienia, do dziś były bardzo delikatne, ale dzisiaj tej krwi jest jakby troszkę więcej i zastanawiam się, czy to przypadkiem nie @ się rozkręca? (powinnam niby dostać jutro). Z tym, że brzuch nic nie boli, a zawsze umierałam z bólu... Nie wiem co o tym myśleć Czy zacząć się martwić, że intensywność plamień się zwiększyła, czy faktycznie oczekiwać bezbolesnego okresu?
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
nick nieaktualny
-
Cześć. Które zioła polecicie na wywołanie @? Lekarz po nieudanej próbie z luteiną przepisał mi Cyclo-Progynowa. Tak mnie przerażają skutki uboczne tego leku, że pomyślałam, że może warto spróbować ziółkami. Będę wdzięczna za poradę."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
aga.just wrote:Piszesz, że np. 14 dc był 10 mm a dalej jak rósł?
Aga.just, dzięki że jesteś
do końca nie wiem jak rosły moje małe pęcherzyki, bo lekarz uznał cykl za stracony. Jednak, po 5 dniach miałam prześliczny śluz, potem bóle owulacyjne, a @ przyszła 33 dnia zamiast 28.