WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:No i zajebioza, po hemorigenie wyskoczył mi hemoroid! Super lek! Bang Bang łbem o ścianę!
pociesze cie tym ze ja tez mam ! ale nie piecze nei boli ani nic tylko jest;/Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Hej. Wpadłam na chwilę od godziny po marchewkę do sklepu idę, bo zaraz żeberka dojdą bez marchewki.
Dzisiaj po nocce a mąż rano miał ochotę jak nigdy, ja oklapnięta , więc obiecałam, że wieczorem nadrobimy. Swoją drogą zawsze jak po nocce jestem wskakuję do łóżka, a M. jeszcze śpi, to niewiele mu trzeba, bo już prawie gotowy do akcji, nie chce się przyznać, co za jedna mu się śni, że stoi
jeju , powiem tak : o jeju , współczuję.
A ja wczoraj poczytałam o gazie u werki i dzisiaj cały dzień tyłek się nie zamyka. W dodatku jakaś biegunka mnie dopadła rano. @ nie ma tylko czuję jakby mnie wzdęło
Bym poszła do gina, ale 80 zł wizyta i szkoda mi kasyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 15:23
-
nick nieaktualny
-
lenka123321 wrote:dziewczyny jeszcze raz, jak wiesolka brac. ?Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
aga.just wrote:Staraczka a może od lutki masz zgagę? Podniosła Ci progesteron i jazda
4 kawałki chleba rano i jajecznica z 2 jaj ze szczypiorkiem - to moje sniadanie zaraz po wstaniu z lozka, godzine później 2 male kawałki ciasta z malinami potem w pracy drozdzowka z makiem 2 kawałki chleba z salata i szynka z kurczaka i jeden banan ....... i na to wszystko mocna kawa !jeju lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.