WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
Patrz hahahahhahhah
-Odwróć się i zdejmij majtki!
- Nie, Leszek, nie chcę w du*ę!
- Nie bój się, Sylwia, to nie boli.
- A Ksenia mówiła, że boli!
- Ksenia się wierciła, nie mogłem trafić to i może zabolało.
- Leszek... wstydzę się...
- Sylwia, znamy się przecież od lat... Przecież nie możesz się mnie wstydzić, Sylwia!
- To... to... to zamknij oczy, Leszek!
- Ku*wa, jak zamknę, to nie trafię!
- Leszek, to weź jakoś... inaczej!
- Inaczej... inaczej! Otwórz usta! Weź do buzi, łyknij! Dobrze....A teraz idź do poczekalni i powiedz, żeby weszła następna. Pierdzielone baby, jak one się tej szczepionki od grypy boją! Tylko: 'tabletka' i 'tabletka'.~Ania~, AGA 30, sara_nar lubią tę wiadomość
-
albo to
Stoi dziewczyna i łapie stopa, nagle zatrzymuje się jakiś facet i ją bierze. Dojezdzają do lasu, a facet pyta dziewczynę:
- Ty tak się nie boisz, ja z Tobą, w środku lasu?
Dziewczyna na to:
- lepiej mieć 10cm chuja w dupie, niż 25 km w nogach
Panie doktorze, mam problem. Członek mi nie staje.
Doktor ujął członka w dłoń i po chwili członek się naprężył.
- Przecież staje!
- No tak, ale nie mam wytrysku!
Doktor poruszał trochę ręką i wytrysk nastąpił.
- No i czego Pan jeszcze chce?
- Buzi.jeju, sara_nar, czekolada:) lubią tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:tak w ogole to czesc laski
jak tam ? widze ze szal cial byl hahaha u mnie dzis skok ale to pewnie po 4 tabl dziennie luteiny
CHCIALAM JESZCZE Z RANA ALE MAZ MI OKLAPL BO WCZORAJSZYM KROLIKOWANIU...I kawy mi zrob!...zrobilam, ale mi sie juz odechcialostaraczka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
~Ania~ wrote:Padłam! hahaha! my też chyba nie w tą dziurę
No to wszytsko jasne to zachodze w ciaze w tym cyklu nie w dupe...hm? a moze od polykania sie zachodzi ?hahaha widzialam kiedys na necie pytanie nastolatki, ze polknela i kiedy moze zrobic test buhahahaha masakrastaraczka24 lubi tę wiadomość
-
wera te nastolatki to mnie rozwalaja czasem swoimi pytaniami hahahahaha
mowisz ze ci oklapl ? i tak go podziwiam ze tyle raazy daje rade
ej no czemu mu pokazalas wczroaj wiadomosc ode mnie ? teraz jak mnie kiedys zobaczy to ja sie spale ze wstydu ! apropo przypominam ci o tym o czym mialam ci przypomniec po 18 marca !!Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny
-
Wariatki....ja to chyba już stara i zgrzybiała jestem! Tak Was czytam moje czarownice wyzwolone
Wzięłam wieczorem tabletkę i się okazało, że nad ranem mi po nogach poleciało....miało powstrzymać- zadżebiście co?
Może dopiero teraz jest ten małp
Mam mega dużo śluzu a ciągnie się na kilka cm....jak bym błonę rozpościerała w palcach...ale fajnie to wygląda...te tabletki maja zadziałać, bo inaczej się "wkulfię"!!!!!!
Ja pies w dole jakoś monotematyczna jestem!
Wszystko jest dobrze, w środku czysto a ja dalej mam czewrono w galołtach....
Wyć mi się chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2014, 09:50
-
nick nieaktualny