X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wyniki badania hormonów
Odpowiedz

Wyniki badania hormonów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi gin proponował hsg na maj, tyle że on pracuje w szpitalu i tam by mnie wkręcił...

• Atakasobiejedna Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga.just wrote:
    Mi gin proponował hsg na maj, tyle że on pracuje w szpitalu i tam by mnie wkręcił...

Ciekawe czy moj gdzies w szpitalu pracuje i czy jest mozliwosc zeby on je zrobil...

Mutacja heterozygotyczna A1298C genu MTHFR (trombofilia wrodzona)
    Starania o nr 2: 3 x cb

dqpro7esxqkrk97e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy robił ktoś może badania w kierunku kory nadnerczy tj,kortyzol,acth? niech ktoś odp to bardzo ważne dziękuje.

• pannamigota Znajoma

Wysłany: 10 marca 2017, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o interpretację moich wyników:
    badania robione w 4dc.

FSH 4,72 mlU/ml [norma 3,5 - 12,5]
    LH 7,91 mlU/ml [2,4 - 12,5]
    Estradiol 26,00 pq/ml [12,5 - 156]
    Progesteron 0,407 ng/ml [0,2 - 1,5]
    Prolaktyna 24,97 ng/ml [4,79 - 23,5] - 3-4 miesięcy wcześniej ok. 12
    Testosteron 49,79 ng/dl [8,4 - 48,1]
    TSH 1,71 ulU/ml

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ