SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Wypadające włosy
Odpowiedz

Wypadające włosy

Oceń ten wątek:
  • tolalola Koleżanka

Wysłany: 12 grudnia 2024, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi leciały garściami ok. 3 miesiące po pierwszej stymulacji letrozolem. Na skroniach prawie wyłysiałam :( Wypadały tak około 3 miesiące i przestały. W sumie miałam 6 cykli na letrozolu (3 stymulowane i 3 do IUI),stymulację do punkcji i teraz do transferu i, odpukać, wypadanie od tamtego momentu się nie powtórzyło.
    Lekarz mówił, że wypadanie ustąpi (bo jest związane z dużym wzrostem a później spadkiem hormonów po lekach) i włosy odrosną, co mnie trochę uspokoiło, ale wiadomo, że jakiś czas z takimi włosami musiałam pochodzić... Używam wcierki od Anwen i obecnie nowych włosów mam tyle, że nie mogę ich ulizać.

29👩🏻‍🦰 30🧔🏻‍♂️

AMH 3,08 ng/ml

05.2022 początek starań 🫶🏼
    02.2024 stymulacja Letrozolem ❌️
    03.2024 stymulacja Letrozolem ❌️
    04.2024 stymulacja Letrozolem ❌️
    07.2024 IUI ❌️
    08.2024 IUI ❌️
    09.2024 IUI ❌️
    10.2024 wizyta kwalifikacyjna do IVF
    11.2024 punkcja - pobrane 6🥚, zapłodnione 4 🤞🏼, 3 zarodki❄️❄️❄️ 2 x 5AA, 1x 6AB
    12.2024 transfer 🤞🏼
    8dpt beta 75,7
    11dpt beta 355,4
    14dpt beta 1141,9
    5t5d CRL 0,2cm
    7t5d CRL 1,4cm, ❤️ 161
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ