Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czara wrote:Tuuuuuchu, ja zioła ojca sroki piłam do 15 dnia, od 16 brałam duphaston. Nie łączyłam ich. Ani zioła, ani duphaston jednak nie pomogły. Teraz piję je jak zwykłą herbatę, z miodem, na rozgrzanie Zostało mi sporo i szkoda wyrzucić
Rozumiem i dziekuje ci bardzo za informacje. Bardzo mi przykro ze ci nie pomogly, ale ja chwytam sie wszystkiego co moze pomoc. -
nick nieaktualny
-
Myszusia wrote:Mania84 musisz zaczac od pierwszego dnia okresu.
Dziękuję ci bardzo, a wiesz może jak to jest, czy jak zacznę je pic teraz od 1 dc to mogą one już jakoś zadziałać czy to dopiero na następny cykl będą tego efekty, jeżeli w ogóle będą
-
Myszusia wrote:Aganeska, Paolala, Joanna.. kochane jestescie tutaj?
Estradiol- 41,0 pg/mL
FSH 6,82 mlU/ml
LH 4,1 mlU/mL
TSH 1,926- robione 02.2019 w czasie okresu
AMH 0,15
CMV IgG >496.0 AU/mL
CMV IgM 0.2AU/mL
EBV VCA IgM 0.14 S/CO
EBV VCA IgG 68.48 S/CO
Prolaktyna 39.06ng/ml norma(3.34-26.72)
TSH 3.29- robione 07.2019 3 dni przed okresem
FT3 4.49
FT4 15.34 -
Heleneczka wrote:A jeszcze jedno - facet też może te zioła pić?Estradiol- 41,0 pg/mL
FSH 6,82 mlU/ml
LH 4,1 mlU/mL
TSH 1,926- robione 02.2019 w czasie okresu
AMH 0,15
CMV IgG >496.0 AU/mL
CMV IgM 0.2AU/mL
EBV VCA IgM 0.14 S/CO
EBV VCA IgG 68.48 S/CO
Prolaktyna 39.06ng/ml norma(3.34-26.72)
TSH 3.29- robione 07.2019 3 dni przed okresem
FT3 4.49
FT4 15.34 -
Witajcie kobitki
Na wielu forach znalazłam temat tych ziółek, same pozytywy i nie mogłam się powstrzymać od kupna ich chcę zacząć pić od nowego cyklu ( nie mam ovu ).
Pytanie jest takie , czy piła je któraś przy epi przy lekach ?
Niech Moc Będzie Z Ziołami ! ^^ -
dziewczyny bo już sama nie wiem jakie powinnam pic zioła zakupiłam NR 3 OJCA SROKI, a może ja powinnam kupić te na 1 faze co myślicie bo nie wiem sam, mam brać ten duphostan wiec to chyba oznacza ze mam niski progesteron a 3-ka jest na owulacje tak? powiedzcie mi bo ja jestem głupiutka już z tym
-
Callisto - ja piję przy epi i wszystko jest OK. W ogóle polecam te zioła, jestem po kilkuletnim braniu anty; a zapisane były mi ma brak owulacji. Jest to mój 2. cykl starań, a owulki w obu były (co prawda pierwszy cykl z Pregnylem, ale pęcherzyk był już duży). Czytałam, że po odstawieniu anty często jest kilka cykli bezowulacyjnych, no i jeśli przed anty miesiączki były nieregularne, to znów będą. Nastawiłam się wieć na długie czekanie na miesiączki, owulację i ogólnie problemy, a tu z ziółkami na razie wszystko bardzo ładnie wygląda.