Zioła ojca Sroki nr 3
-
WIADOMOŚĆ
-
To teraz posyłam w niebo intencje o szczęśliwą spokojną ciążę dla Ciebie
A powiedz, ziółka piłaś do dziś? Czy do owulki?JusWik lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
No i rozmawiałam dziś z lekarzem. Powiedział mi, że przy PCO częściej dochodzi do poronień, że długie leczenie przede mną. Dał mi skierowanie na badanie anty TPO. Nie mam pojęcia co to jest (zaraz poczytam pewnie na internecie). Metodą trudu i błędów będą mnie leczyć. Dobrze, że mam tyle lat (tak powiedział lekarz), bo jestem młoda i jako tako mają jeszcze czas na leczenie mnie (czym człowiek starszy tym gorzej). Mam lekarstwa (metforminę w lekarstwie ale nie umiem się za bardzo poczytać i przy PCO). Mam zrobić sobie prywatnie badanie ultrasonograficzne USG (na pco) i obserwować podczas USG czy występuję owulacja. A za 2 miesiące mam do niego dzwonić i się umawiać na wizytę, ale wydaje mi się, że on chce żebym prywatnie do niego szła. Jeśli będzie trzeba to pójdę znów po skierowanie i znów do niego (szkoda pieniedzy, teraz pewnie znów wydam duzo).❤❤
-
Martoszka wrote:Anty tpo to przeciwciala w zapaleniu tarczycy hashimoto.❤❤
-
JusWik serdeczne gratulacje!!!!
Myszusia jesteśmy z Tobą. Dobre w tym całym złu to że będziesz miała wszystko czarno na białym i podejmiesz się konkretnego leczenia.Erl, Myszusia, JusWik lubią tę wiadomość
-
AAAaaaaaa tym czasem u mnie... JEST OWULACJA!!!!!!!!
Dzięki Matce Boskiej, Bogu i ziółkomErl, Myszusia, JusWik lubią tę wiadomość
-
JusWik, wg mojej wiedzy odstawia się w ciąży. Może zbadaj poziom progesteronu, żeby upewnić się czy nie trzeba wspomagać ciałka żółtego?
Myszusia, podłączam się do słów Aganeski. Badania ukierunkują to jak Cię wspomagać. A pomimo całej tej kurateli medycznej nie trać wiary w cuda, bo może się zdarzyć (i wcale nie jest to mało prawdopodobne) że szczęśliwa ciąża przyjdzie wcześniej niż można by się spodziewać po efektach leczenia.
Dużo w ostatnim czasie tych konsultacji medycznych.. może Kochana to dobry czas na jakiś odpoczynek żeby uwolnić głowę od myśli? I ufaj że wszystko się poukłada.Myszusia lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Aganeska superowe dni przed Tobą ja juz się nie mogę doczekać swoich kolejnych bo z tego cyklu chyba nici. Radości ze staranek
Aganeska lubi tę wiadomość
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
A przede wszystkim zero stresu. J aten miesiąc sobie odpuściłąm jak się dowiedziałąm że cykle bezowulacyjne a tu nagle boooom. Na ciąże się nie nastawiam bo tak się cieszę tym, że jest owulka jakby mi ktoś nowe życie dał
Więc dobrze jest zaaplikować sobie jakąś rozrywkę. Skupić się na innej rzeczy na której nam zależy a wtedy nacisk na ciążę będzie mniejszy a wtedy mogą się zdarzyć miłe niespodziankiErl lubi tę wiadomość
-
I tak trzymać Radość na pierwszym planie
Aganeska lubi tę wiadomość
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
czułam Dziewczyny, że w końcu któras uraczy nas tą dobrą nowiną
Teraz to już pójdą wszystkie po kolei, czuję to
JusWik straaaaaaasznie się cieszę, wiem, jak to jest, że sie człowiek boi cieszyć na początku, ale to też wspaniałe uczucie
Daj znać z samego rana jak test z porannych siusków Już się nie mogę doczekać
Aganeska, nic tylko teraz działać i tak jak piszesz, sprawić sobie jakies przyjemności, oderwać głowę, nie myśleć o zaciążeniu i będzie dobrze
Myszusia, strasznie Ci współczuję z tymi nękającymi Cie dolegliwościami... Powiedz chociaż kiedy gips Ci ściągają? Może to juz niedługo
Ja się na tarczycy nie znam w ogóle, ale bardzo dużo osób ma z nią teraz problem. A jak twoje ćwiczenia na siłowni? Chodzisz nadal?
Ściskam Cie mocno i przesyłam Ci wirtualnie siłę do stawiania czoła przeciwnościom :*
I dla wszystkich Was, a w szczególności dla Oli, buziaki ogromne :* :*
Erl, Myszusia, _ola_ lubią tę wiadomość