ZROSTY PRZYCZYNĄ NIEPŁODNOŚCI
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszka-Minnie wrote:Mam do sprzedania:
- Leczniczy napój z ziół na niedrozne jajowody i zrosty
Oto ich skład:
* kwiat jasnoty białej i ziele rdestu ptasiego - po 30 g,
* ziele skrzypu - 20 g,
* liść pokrzywy - 10 g,
* korę dębu i kłącze pięciornika - po 5 g.
Mam ich małe opakowanie, około 50-55 g, Cena 20 zł
Mozliwośc wysyłki od 20.lipca do 8.sierpnia. 2014 r
witam czy taki zestaw ziół można pić cały cykl i czy coś ona pomagają ?Starania od 06.2015
ON: 12.2015 - Wysoka prolaktyna 01.2016 - Morfologia 1% 07.2016 - Morfologia 3% 12.2016 - Morfologia 0% / Prolaktyna poniżej normy
ONA: Niski progesteron 02.2017 - Częściowe zarośnięcie jamy macicy, niedrożne jajowody 07.2017 - Laparoskopia (Lewy drożny) AMH 0,33 02.2018 ICSI -
Witajcie dziewczyny, odświeżam temat. Ja również miałam wykazane przypadkiem zrosty w macicy w trakcie histeroskopii, przy ujściach jajowodów, w usg nic nie było widać. Po pierwszej histeroskopii zaszłam w ciążę biochemiczną, rok później również miałam histeroskopię i taka sama sytuacja. Teraz mija 3 miesiąc od usunięcia zrostów, jednak nie miałam innego leczenia oprócz cyprofloksacyny po zabiegu. W klinice niepłodności lekarz powiedział: "pytanie kiedy znowu się pojawią".... Ja się obawiam, że mogą nawet bezpośrednio po zabiegu się odnowić. W przeszłości miałam usuwany wyrostek robaczkowy, może ma to związek... Albo to postać endometriozy. Czytałyście o zespole Ashermana?
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Ja miałam po cesarce łyżeczkowanie i ono spowodowało powstanie zrostów w macicy- stwierdzono u mnie II stopień Zespołu Ashermana. Po długim, ponad 3 letnim leczeniu udało mi się zajść w upragnioną ciążę, choć łatwo nie było...oj nie było. Ze zrostów można wyjść, ale trzeba trafić do naprawdę najlepszego specjalisty, pierwszy lepszy ginekolog sobie z nimi nie poradzi. Ale jestem dowodem na to, że nawet z zespołem Ashermana można zajść w ciążę!
Pełną historię mojego leczenia znajdziecie: matkamimowszystko.pl/e-book/
3 nieudane podejścia do in vitro
4 podejście- sukces, jest synek
3 lata leczenia cienkiego endometrium i zrostów w macicy
grudzień 2018- crio
styczeń 2019 crio: 4AA, 7dpt- hcg<0,5
sierpień 2019- II kreski, jestem w ciąży!
matkamimowszystko.pl
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie!" -