X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Bromergon - wzrost temperatury?
Odpowiedz

Bromergon - wzrost temperatury?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jako ze nie mieszkam w Pl to nie mam zabardzo jak zrobic badan na prolaktyne na poczatku cyklu. Udalo mi sie ostatnio zrobic proga i prolaktyne ale 8dpo i wyszlo w normie. Czy tym wynikiem moge sie sugerowac odnosnie prolaktyny ze w 1 czesci cyklu tez jest okej? Czy to mi nic nie daje?

10.09.2019 Marcel
  • paulinag92 Debiutantka

Wysłany: 9 lipca 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne że tak....
    Jeżeli nie współżyłaś minimum 2 dni przed zrobieniem prolaktyny to badanie jak najbardziej jest wiarygodne :)

starania od stycznia 2018r.

Prolaktyna po MTC - 410 ng/ml po 2 msc z Bromergon 41 ng/ml
    kwas foliowy - Femibion Natal 1 , conceive plus
    Bromergon - 3 msc
    Clostilbegyt - 1 cykl

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ