X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Bromergon - wzrost temperatury?
Odpowiedz

Bromergon - wzrost temperatury?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jako ze nie mieszkam w Pl to nie mam zabardzo jak zrobic badan na prolaktyne na poczatku cyklu. Udalo mi sie ostatnio zrobic proga i prolaktyne ale 8dpo i wyszlo w normie. Czy tym wynikiem moge sie sugerowac odnosnie prolaktyny ze w 1 czesci cyklu tez jest okej? Czy to mi nic nie daje?

10.09.2019 Marcel
  • paulinag92 Debiutantka

Wysłany: 9 lipca 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne że tak....
    Jeżeli nie współżyłaś minimum 2 dni przed zrobieniem prolaktyny to badanie jak najbardziej jest wiarygodne :)

starania od stycznia 2018r.

Prolaktyna po MTC - 410 ng/ml po 2 msc z Bromergon 41 ng/ml
    kwas foliowy - Femibion Natal 1 , conceive plus
    Bromergon - 3 msc
    Clostilbegyt - 1 cykl

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ