X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Bromergon - wzrost temperatury?
Odpowiedz

Bromergon - wzrost temperatury?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jako ze nie mieszkam w Pl to nie mam zabardzo jak zrobic badan na prolaktyne na poczatku cyklu. Udalo mi sie ostatnio zrobic proga i prolaktyne ale 8dpo i wyszlo w normie. Czy tym wynikiem moge sie sugerowac odnosnie prolaktyny ze w 1 czesci cyklu tez jest okej? Czy to mi nic nie daje?

10.09.2019 Marcel
  • paulinag92 Debiutantka

Wysłany: 9 lipca 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne że tak....
    Jeżeli nie współżyłaś minimum 2 dni przed zrobieniem prolaktyny to badanie jak najbardziej jest wiarygodne :)

starania od stycznia 2018r.

Prolaktyna po MTC - 410 ng/ml po 2 msc z Bromergon 41 ng/ml
    kwas foliowy - Femibion Natal 1 , conceive plus
    Bromergon - 3 msc
    Clostilbegyt - 1 cykl

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ