X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Interpretacja wykresu- pomocy!
Odpowiedz

Interpretacja wykresu- pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie dziewczyny ! Dziwna sprawa dzisiaj mi się przydarzyła !!!! Otóż ostatnio temperatura mi spadała i byłam pewna że dostałam dzisiaj okres to znaczy że po porannym przytulaniu z mężem , mąż zauważył krew , po ptarciu się wyglądało to jak różowe plamienie, nie była to świeża krew mocno czerwona tylko jak upławy podbarwione krwią więc myślałam juże mam okres, a od porannej sytuacji ani śladu okresu !!!!!! Co się dzieje ???? Nie wiem co mam już myśleć :/ :/

• Shelby Debiutantka

Wysłany: 14 listopada 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisząc na bieżąco przyszła @
    Tak więc zaczynamy kolejny cykl to już 8.

• staraniowa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shelby - wiem co czujesz... Mój obecny to 8 cykl starań, właśnie sobie z tego zdałam sprawę. W końcu się uda, musi być dobrze!

Tymczasem ja modlę się o wzrost porannej temperatury... Wczoraj w trakcie przytulania z mężem bolał mnie lewy jajnik... Ten sam, który w lutym wydał z siebie jajo, które niestety nie dotarło w dobre miejsce... Mam poczucie, że to był dzień owulacji. Skok temperatury w najbliższym czasie by to potwierdził. Nie zdzierżę bezowulacyjnego cyklu...

Starania o pierwsze dziecko od 12.2015
    03.2016 - ciąża pozamaciczna
    07.2017 - ciąża biochemiczna
    01.2019 - poronienie w 9 tc...
    Z czym się zmagam? PCOS, niedoczynność tarczycy, nieprawidłowa glikemia na czczo
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shelby ściskam Cie mocno ! ♡

• Shelby Debiutantka

Wysłany: 14 listopada 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.
    Starania trzymam kciuki żeby tempka podskoczyla do góry !

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ