Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pomoc w interpretacji wykresu...
Odpowiedz

Pomoc w interpretacji wykresu...

Oceń ten wątek:
  • /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 15 sierpnia 2019, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nulqa wrote:
    Hej,
    czy ktos mial moze podobnie?
    Wiem, ze wykres poki co krotki, ale:
    1. Bylam na monitoringu owulacji i wg lekarki owu byla najprawdodpobniej w nd 11.08, natomiast ovufriend wyznaczylo, mi , ze jednak w poneidzialek 12.08. bo on sugeruowal sie tempertaura (wiem, ze to algorytmy, ale skad ta temperatura taka dziwna?)
    2. Czy ktoras tak miala, ze tempt. tak spadla mocno jak u mnie juz w trzecim dniu po owu i byla jednak szansa na ciaze?
    Czy jednak to oznacza, ze nic z tego :( ? Nagle skoczylo a potem nagle spadlo ( temp. niczym nie zaburzona) - czy to moze byc jakis brak progesteronu?

https://ovufriend.pl/graph/1c9d649ec9752ed178aec608a57423f4
    A może to 4 dzień i już implantacja?

hchy3e3kiyb8yirx.png
  • Nulqa Ekspertka

Wysłany: 15 sierpnia 2019, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /Natalka wrote:
    A może to 4 dzień i już implantacja?
    Szczerze mowiac, to watpie, ze tak szybko ?

1c9d649ec9752ed178aec608a57423f4.png

30tc- 06.06.2018 [*]
    8tc - 15.10.2018 [*]
    7tc- 12.09.2019 - ciąża bezzarodkowa
  • Emi36 Przyjaciółka

Wysłany: 15 sierpnia 2019, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeśli juz jest 10dpo a test negatywny to sa jeszcze szanse na plusik ?? zerknijcie :)

Iwona 39 lat
    Endometrioza I st.
    11.04.2016 Aniołek 7t 3d ciąża pozamaciczna :(
    3 miesiace pózniej ciąża Amelka <3 mały cud <3
    198e9be07204aef8989853855003ef9f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2019, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są, bo najlepiej testować dopiero jak @ się spóźnia :)

• dominika.dziedzic1 Nowa

Wysłany: 16 sierpnia 2019, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny czy możecie mi pomóc w interpretacji wykresu :)
    ce46524dbb2f6b86023cfda7a015571b.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 09:05

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 16 sierpnia 2019, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale na e rozumiem, coś ci się nie podoba? Dośc oczywisty wykres...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 12:17

hchy3e3kiyb8yirx.png
  • dominika.dziedzic1 Nowa

Wysłany: 16 sierpnia 2019, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy taki wzrost temperatury jest zawsze w 2 połowie cyklu, czy mogę liczyć na to że się udało?

• /Natalka Przyjaciółka

Wysłany: 16 sierpnia 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak zwykle ty masz. Generalnie wg mnie nic dziwnego ale liczyć zawsze mozesz

hchy3e3kiyb8yirx.png
‹‹ 69 70 71 72 73
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ