Pomoc w interpretacji wykresu...
-
WIADOMOŚĆ
-
/Natalka wrote:Temp mierze na czole. Fakt mogła być owulacja 12. Jesteście niesamowite. Dzieki
-
Kotek90 wrote:Na czole się nie mierzy, musisz wiedzieć jaka jest temperatura śluzówki, pomiary temperatury z czoła są niemiarodajne. Kup zwykły termometr elektroniczny z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku i najlepiej mierz w pochwie, ewentualnie w ustach. Ja bym tego cyklu pod uwagę nie brała.
-
/Natalka wrote:
Powiedzcie proszę co ten wykres taki porąbany? Mój pierwszy cykl pomiarów. Owulacji owufriend nie wyznaczyło. Wyznaczyłam sama na podstawie wróżenia z fusów😂 ,,,(samopoczucie, wydzielina i test który pokazywal blada kreskę) pewności brak, ale pytanie co się dzieje je jest tak chwiejnie i czy to co się dzieje z temp teraz to n oo rma czyy.moge mieć jakieś nadzieję?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 10:46
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Witajcie. Mam prosbę o pomoc w interpretacji wykresu bo ja juz sama nie wiem. Czy możliwe zeby owulacja w tym cyklu się przesuneła? Inaczej niz interpretuje ovu? Nigdy faza lutealna aż tak bardzo mi sie nie przesuneła. Maksymalnie 12 dni. Dziś 15 dzień fazy lutealnej . Testy negatywne. Tracę nadzieję... z góry dziękuję
-
Justyśka1980 wrote:Witajcie. Mam prosbę o pomoc w interpretacji wykresu bo ja juz sama nie wiem. Czy możliwe zeby owulacja w tym cyklu się przesuneła? Inaczej niz interpretuje ovu? Nigdy faza lutealna aż tak bardzo mi sie nie przesuneła. Maksymalnie 12 dni. Dziś 15 dzień fazy lutealnej . Testy negatywne. Tracę nadzieję... z góry dziękujęStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Justyśka1980 wrote:Witajcie. Mam prosbę o pomoc w interpretacji wykresu bo ja juz sama nie wiem. Czy możliwe zeby owulacja w tym cyklu się przesuneła? Inaczej niz interpretuje ovu? Nigdy faza lutealna aż tak bardzo mi sie nie przesuneła. Maksymalnie 12 dni. Dziś 15 dzień fazy lutealnej . Testy negatywne. Tracę nadzieję... z góry dziękuję
-
Dzięki. Faktycznie już zaczynam plamic więc chyba po problemie. No cóż... próbujemy dalej. Chyba musze sie przyzwyczaić ze nie mam juz 20 lat i organizm robi co chce 😉 pozdrawiam
I chyba faktycznie 8 była owulacja. Wtedy dni by sie zgadzały. 10 dni fl to u mnie norma niestety. W porywach do 12.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 18:14
-
Justyśka1980 wrote:Dzięki. Faktycznie już zaczynam plamic więc chyba po problemie. No cóż... próbujemy dalej. Chyba musze sie przyzwyczaić ze nie mam juz 20 lat i organizm robi co chce 😉 pozdrawiam
I chyba faktycznie 8 była owulacja. Wtedy dni by sie zgadzały. 10 dni fl to u mnie norma niestety. W porywach do 12. -
/Natalka wrote:Wiem że lepiej w ustach lub pochwie, ale owufriend dopuszcza też takie termometry jak mój. To mój pierwszy cykl staran- bez sensu od razu wydawać kasę na termometr. A co jeśli od razu zaskoczę? Jeśli przyjdzie mi się dłużej starać to na pewno nabede
Ale owu masz raczej dobrze. My też 2 dni przed owu wspolzylismy i mamy dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 23:08
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
/Natalka wrote:Aha to nie wiedziałam że termometr jest taki tani jak się nie uda teraz to oczywiście kupię. Ovu zmienił mi nagle datę owulacji. Z 12 na to co wcześniej przypuszczałam. Zdarzyło się to wam kiedyś?
-
Hej dziewczyny mam takie pytanie. Jestem na clo od 5-9dc . Mierze temp termometrem rteciowym o 4rano .
I jestem trochę zdezorientowana tymi temperaturami. Cykl jest jakiś dziwny. Myślicie że może nie być reakcji na clo? I że nie będzie ovu przy takich temp w 1fazie?
Idę dziś na usg ale o 16 A nie daje mi to spokoju . Mam zle przeczucia.
https://zapodaj.net/dda6a44727a5e.jpg.html02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
Hope&Baby wrote:Hej dziewczyny mam takie pytanie. Jestem na clo od 5-9dc . Mierze temp termometrem rteciowym o 4rano .
I jestem trochę zdezorientowana tymi temperaturami. Cykl jest jakiś dziwny. Myślicie że może nie być reakcji na clo? I że nie będzie ovu przy takich temp w 1fazie?
Idę dziś na usg ale o 16 A nie daje mi to spokoju . Mam zle przeczucia.
https://zapodaj.net/dda6a44727a5e.jpg.html -
Kotek90 wrote:Musisz udostępnić aktualny cykl, bo masz na tablicy ten ciążowy.02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
Hope&Baby wrote:Nie mam. Dlatego właśnie wysłałam zdjęcie z mojej aplikacji