SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Zaczynacie starania o dziecko? Sprawdźcie, kiedy zacząć suplementację folianów i co naprawdę ma znaczenie.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów › Zerknijcie proszę na wykres
Odpowiedz

Zerknijcie proszę na wykres

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    ‹ 1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w bardzo podobnej sytuacji - objawy wszystkie wskazywały na owulację ale brak wyraźnego skoku temperatury, z 36,1 do 36,3 zaledwie. niestety nic nie potrafię Ci pomóc, ponad wsparciem - bo właśnie przezywam to samo i zastanawiam się czy to możliwe że mam cykle bezowulacyjny. W poprzednie 2 ciąże (2 zdrowych dzieci) zaszłam od razu bez żadnego wysiłku, mierzenia czy obserwacji. A teraz zonk. 2 cykl i nic.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest moj trzeci cykl. W pierwsza ciaze zaszlam w 3 cyklu. Tez bez zadnych wykresow, mierzenia temperatury itp... Nic nie bralam, testow owulacyjnych nie uzywalam. Teraz niewiem czy to cykl bezowulacyjny czy co;/

‹ 1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ