X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Bio-oil czy na pewno bezpieczny?
Odpowiedz

Bio-oil czy na pewno bezpieczny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • kot Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mammma wrote:
    A moze ktoras z Was uzywala olejku migdalowego Erboristica Natura Gold? Wyczytalam ze dobrze nawilza i jest wskazany w okresie ciazy. No i oczywiscie naturalny.

Mamma, nie wiem, czy ten olejek zawiera jakieś dodatki, ale sam olejek migdałowy (dowolnej firmy, byle był dobrej jakości) jest bardzo fajny. Na mnie jeszcze lepiej działa olejek jojoba i awokado (czysty, ew. z dodatkiem witaminy E). U mnie również Babydream się nie sprawdził - myślałam, że się zadrapię. Przy stosowaniu wymienionych naturalnych olejów lub ich miksów naprawdę wystarcza mi smarowanie co drugi dzień. Bio-oil zawiera dużo parafiny, która nie ma żadnych specjalnych właściwości, a niektórym szkodzi.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ