X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Bio-oil czy na pewno bezpieczny?
Odpowiedz

Bio-oil czy na pewno bezpieczny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • kot Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mammma wrote:
    A moze ktoras z Was uzywala olejku migdalowego Erboristica Natura Gold? Wyczytalam ze dobrze nawilza i jest wskazany w okresie ciazy. No i oczywiscie naturalny.

Mamma, nie wiem, czy ten olejek zawiera jakieś dodatki, ale sam olejek migdałowy (dowolnej firmy, byle był dobrej jakości) jest bardzo fajny. Na mnie jeszcze lepiej działa olejek jojoba i awokado (czysty, ew. z dodatkiem witaminy E). U mnie również Babydream się nie sprawdził - myślałam, że się zadrapię. Przy stosowaniu wymienionych naturalnych olejów lub ich miksów naprawdę wystarcza mi smarowanie co drugi dzień. Bio-oil zawiera dużo parafiny, która nie ma żadnych specjalnych właściwości, a niektórym szkodzi.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ