X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Bio-oil czy na pewno bezpieczny?
Odpowiedz

Bio-oil czy na pewno bezpieczny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • kot Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mammma wrote:
    A moze ktoras z Was uzywala olejku migdalowego Erboristica Natura Gold? Wyczytalam ze dobrze nawilza i jest wskazany w okresie ciazy. No i oczywiscie naturalny.

Mamma, nie wiem, czy ten olejek zawiera jakieś dodatki, ale sam olejek migdałowy (dowolnej firmy, byle był dobrej jakości) jest bardzo fajny. Na mnie jeszcze lepiej działa olejek jojoba i awokado (czysty, ew. z dodatkiem witaminy E). U mnie również Babydream się nie sprawdził - myślałam, że się zadrapię. Przy stosowaniu wymienionych naturalnych olejów lub ich miksów naprawdę wystarcza mi smarowanie co drugi dzień. Bio-oil zawiera dużo parafiny, która nie ma żadnych specjalnych właściwości, a niektórym szkodzi.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ