X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Blizniaki w 2021
Odpowiedz

Blizniaki w 2021

Oceń ten wątek:
  • Różyczka32 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2023, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Rodzina właśnie weszłam na forum z myślą coś napisać fajnie że się odezwałaś. U nas ok chłopaki skończyli 2 lata w lutym. Są fajni dużo powtarzają śpiewają piosenki, mają mnóstwo pomysłów co zbroić... Dalej się rehabilitujemy tak bym chciała już to zakończyć...
    Co u was dziewczyny?

Różyczka32

Synkowie ur. 12.02.2021r. Miłosz 1950 45cm❤️, Szymon 1830 43 cm ❤️
  • TERESA05 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 02:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
    Witam wszystkich
    Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
    W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
    Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
    Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
    E-mail: [email protected]
    Dziękuję Ci

• Różyczka32 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2023, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny co u was?

Różyczka32

• Rodzina Autorytet

Wysłany: 12 maja 2023, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moi w kwietniu 2 latka. Z mową u nas słabo. Jak ich uczysz mówić Różyczka, ze tak ładnie śpiewają? Poza tym tez rozrabiają. W nocy cały czas musze wstawać do nich, a Twoi przesypiają noce? Odpieluchowani? Moi jeszcze nie. Jeden tylko kuma o co chodzi, ale nadal w pampersie.

• Różyczka32 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2023, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co w sumie to dużo mówię do nich, śpiewam, pytam o coś, powtarzam wierszyki np. W pokoiku na stoliku.... . Ale też oglądają piosenki w tv.i dobrze łapią rytm z piosenek. Moi też na pieluchach dalej, było już fajnie wołali za potrzeba i się coś popsuło. W nocy śpią ze mną na łóżku oni na poduszkach a ja u nich w nogach i jest w miarę ok. Budzę się kilka razy a to żeby przykryć ich albo poprawić bo się rzucają przez sen po całym łóżku.

Różyczka32

• Różyczka32 Autorytet

Wysłany: 14 maja 2023, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście te piosenki to nie całe powtarzają, zazwyczaj są to jakieś czesci np. W piosenkach,, idziemy do zoo, boogie woogi, aaa kotki dwa, stary niedźwiedź, huhuha zima zla

Różyczka32

• Rodzina Autorytet

Wysłany: 16 maja 2023, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedź 🙂 zajrzyj chociaż raz na jakiś czas i napisz co u Was. Też będę się odzywała. Pozdrawiam

Różyczka32 lubi tę wiadomość

• Elleen Autorytet

Wysłany: 17 maja 2023, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny Różyczka, Rodzina. Miło się czyta co u Waszych dzieciaczków. U nas będą dwa latka za niecałe 2 miesiące. Z mową też jest u nas średnio. Mówią bardzo dużo, ale w bliżej nie określonym języku 😝 a tak to kilka słów. Dużo rozumieją, ale mówić nie chcą. Czytamy Pucia, puszczam im na tv z Youtuba naukę słówek, to powtarzają nawet dużo, ale jak i coś pytam to nie powtarzają, albo zdarza im się do sporadycznie. Ale odkąd wprowadziliśmy książeczki z Puciem i zeszyty do nauki mowy od "mó-wi-my" Kariny Mikulskiej-Hoffman to jest spora poprawa.

o1486iyele9sg31t.png
    Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
    08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
    11.2020- II CS z Lamettą - 💕
    19.05. 2020-III badania prenatalne:
    ♀️ 2048g 💓150/ min
    ♂️ 2272g💓 145/min
    "Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie"
  • Różyczka32 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2023, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Elleen. Powiedz wróciłaś do pracy? A jak twoje maluchy przesypiają noce?

Różyczka32

• Elleen Autorytet

Wysłany: 19 maja 2023, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różyczka32 wrote:
    Cześć Elleen. Powiedz wróciłaś do pracy? A jak twoje maluchy przesypiają noce?
    Tak Różyczko, wróciłam do pracy od stycznia. Wymieniamy się z mężem, bo on pracuje na rano, a mi poszło na rękę w pracy i robię same popołudnia. Na 2-3 godziny zostaje z nimi moja mama, ale przeważnie wtedy mają drzemkę. Nocki były już spoko. Córka się budziła, ale wystarczyło przejść z nią do drugiego pokoju i spala dalej. W łóżeczku nie chciała. Za to syn spał już świetnie, ale od kilku dni mi zaczął robić nocne maratony po 2-3 godzinne maratony w nocy.

o1486iyele9sg31t.png
    Ona: 30, On: 38lat. Starania ok 2-3 lata.
    08.2020.- I CS Lametta [*] 6tc😢💔
    11.2020- II CS z Lamettą - 💕
    19.05. 2020-III badania prenatalne:
    ♀️ 2048g 💓150/ min
    ♂️ 2272g💓 145/min
    "Jezu, Ty się tym zajmij. Zawierzam się Tobie"
  • Mamuska Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2023, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) fajnie , że ktoś tu jeszcze zagląda :) u nas w kwietniu skończyły 2 latka . No jest ciekawie , nie ma co ukrywać :) od września chodzą do żłobka , ja w październiku wróciłam do pracy. Ciężko to wszystko ogarnąć , ale trzeba. U nas z odpieluchowaniem pół na pół , raz pięknie sikają na nocnik a raz sikają w majtki . W żłobku wychodzi im to najlepiej bo pieluchy mają zakładane tylko do spania i rzadko im się zdarza zrobić w majteczki. Z mówieniem Hania dużo lepiej , mówi sporo słów i składa zdania jakieś proste np mama jest w pracy autem. A Dawid mówi bardzo mało słów , jest bardzo rozgadany , ale jak ja to mówię , mówi po chińsku 🤣. A tak poza tym to rozrabiają , jak jest cicho to znaczy że jest źle

iv09tv73pq3d9isv.png
    34bws65gfd9hflba.png
  • Mamuska Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2023, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha a jeżeli chodzi o noce to Dawid przesypia pięknie, tak w sumie było prawie od początku . A Hania czasami się budzi , najchętniej to spalaby z nami w łóżku. A Dawid to jest taki śpioch że w ciągu dnia jak mają drzemkę a akurat nie są w żłobku to potrafi spać 4 godziny. Teraz akurat są w domu bo są przeziębieni i wyobraźcie sobie , że wczoraj usnął o 16 i śpi do tej pory 😱

iv09tv73pq3d9isv.png
    34bws65gfd9hflba.png
  • OvuFriend

Wysłany: 12 lipca 2023, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!🙂

Przychodzimy do Was z ważną informacją. Już od dzisiaj możecie korzystać z trybu ciążowego w aplikacji OvuFriend. Wystarczy zaznaczyć pozytywny test ciążowy, a aplikacja automatycznie przechodzi w tryb śledzenia ciąży. 🤰

💥Ważne: w związku z ulepszeniami forum BellyBestFriend zostało przeniesione do OvuFriend. Wątki ciążowe znajdują się bezpośrednio pod wątkami staraniowymi. 💥

Jest to pierwsza wersja trybu ciążowego, którą stale będziemy ulepszać, ale już teraz czekają na Was:
    💜Fascynujące statystyki, informacje i ważne wydarzenia o Twojej ciąży
    💜Odliczanie dni do porodu
    💜Ciekawe informacje o tym co dzieje się z Twoim ciałem w ciąży, jak rośnie maleństwo i ilustracja jak teraz wygląda
    💜Porada na każdy dzień ciąży
    💜Możliwość monitorowania aż 80+ objawów, nastrojów, aktywności etc.

Wszystko tworzymy z myślą o Was, więc jeśli macie dla nas sugestie, co jeszcze może się znaleźć w aplikacji, to piszcie na: [email protected]
    Każda opinia jest dla nas bardzo ważna!

Miłego korzystania! 🙂

• ewelcia45 Ekspertka

Wysłany: 15 lipca 2023, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, cudowne wieści że Wasze maluszki już skończyły 2 lata. Ja jestem w 13 tyg ciąży 1k2O . Boję się o moje maleństwa. Ale muszę być dobrej myśli.

ewelcia45
  • Różyczka32 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2023, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelcia gratuluję! Czas zleciał nie wiadomo kiedy a nasze szkraby już 2 latki. Ciesz się z okresu ciąży, myśl pozytywnie i dużo odpoczywaj. Później nie będzie kiedy😉. Juz wiesz kogo nosisz pod sercem?

Różyczka32

• Różyczka32 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2023, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co u was? Jak idzie odpieluchowanie? U nas narazie średnio.

Mamuśka to twój Dawid istny śpioszek🙂

Różyczka32

‹‹ 138 139 140 141 142
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ