Blizniaki w 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny, mogę dołączyć? U mnie 8 tydzień ciąży jednojajowej. Na razie wiem, że dzieci są jednokosmówkowe, w ilu owodniach jeszcze nie wiadomo... 🙏 Mam nadzieję, że będą dwie. W domu mam roczną córeczkę, zapowiada się niezły żłobek😂😅 ogólnie jestem nieco przerażona zaistniałą sytuacją, przez głowę mi nie przeszło, że zarodek się "sklonuje" 😉
Różyczka32 lubi tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Hej Jaksa! masz super nick, wiesz,że jest takie imię męskie, które szalenie mi się podoba?
Życzę Ci, aby Maluszki były dwuowodniowe, wiadomo, ze byłoby lepiej, aczkolwiek nawet jeśli będą w jednym worku to nie znaczy że musze być jakieś komplikacje.Jaksa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzięki Rucola, tak wiem, inspirowałam się książkowym bohaterem Komudy, wymyślając swój nick, jakiś męski pierwiastek doszedł we mnie do głosu😅😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2020, 14:50
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Jaksa wrote:Dzięki Rucola, tak wiem, inspirowałam się książkowym bohaterem Komudy, wymyślając swój nick, jakiś męski pierwiastek doszedł we mnie do głosu😅😂#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Cześć Różyczko, termin mam na 3 czerwca. Czuję się nawet znośnie, myślałam, że nudności i inne objawy będą x2, ale nie jest gorzej niż w poprzedniej ciąży😁 gorzej z głową😅 większy stres... wiadomo. Teraz odliczam dni do kolejnej wizyty, 9 listopada.Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Z głową też sobie poradzisz😁wiem po sobie że trochę mi to zajęło zanim uwierzyłam że będzie dobrze-bo musi być 😀
Dziewczyny a u was już zdarzały się bliźniaki w rodzinie?Jaksa lubi tę wiadomość
Różyczka32
Synkowie ur. 12.02.2021r. Miłosz 1950 45cm❤️, Szymon 1830 43 cm ❤️ -
U mnie w rodzinie bliźniaki pojawiały się nawet dosyć często i to w najbliższej rodzinie, z tym że dwujajowe. Moje "klony" to czysty przypadek🤷♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2020, 22:17
Różyczka32 lubi tę wiadomość
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Różyczko w piątek
U mnie Bliźniaki dwujajowe a w rodzinie bliższej i dalszej zero bliźniaków. Ja obstawiam że u mnie nałożyły się 2 sprawy, pierwsza to to, że bardzo długo nie miałam miesiączki po porodzie i w zasadzie cały czas kp do 3go miesiąca ciąży i dodatkowo brałam bardzo duże dawki suplementów na podkoksowanie owulacji z uwagi na pcosRóżyczka32 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Hej Dziewczyny. To może zacznę od dobrych wieści
Miałam krzywą cukrowa i wyszła cudnie 78/123/94.
Dziś miałam wizytę i niestety moje przeczucia się nie sprawdziły Niestety różnica wagowa nie ulega zmniejszeniu, ale co wazniejsze, nie powiększa się.... Córeczka wazy około 800g a synek około 670, córeczka ułożona pośladkowo, synek, główkowo, więc decyzja o cc już zapadła, bo raczej bez szans żeby dzieciaczki się obróciły... w sumie to się ciesze, nie będe miała już rozterek w tym temacie. Szyjka długa, mam w planach donosic do mojego wymarzonego terminu 21.01.2021
Niestety u mnie w pracy już sa pierwsze potwierdzone przypadki covid, a firma w której pracuję jest dość kameralna, więc nie wiem czy korona mnie nie dopadnie... oby nie....Różyczka32, Jaksa lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola brawo za krzywą 👏 Twoje dzidziusie i tak mają ładne wagi mimo różnicy i przynajmniej wiesz jak będziesz rodzic.😉
Pracujesz jeszcze-podziwiam. Ja posiedzę z moimi dziećmi przy lekcjach dłużej i już czuję że mi nie wygodnie i brzuch mnie boli. A propo korony to właśnie miałam na jutro wizytę u gina ale odwołał bo miał kontakt
Różyczka32
Synkowie ur. 12.02.2021r. Miłosz 1950 45cm❤️, Szymon 1830 43 cm ❤️ -
Różyczko ja pracuję a właściwie pracowałam bo jestem na własnej działalności. Ciężka forma zatrudnienia a raczej samozatrudnienia dla kobiety w ciąży i młodej matki ale cóż poradzić
Nie napisałam jeszcze że przepływy u dzieci wyszły super, serduszka też, więc kamień z serca
Co do wizyty to przykro mi, że odwołana no ale w tą stronę lepiej... Dobrze że lekarz jest uczciwyRóżyczka32 lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
halo halo! Dziewczyny co u Was?
ja od piątku jestem jednak na l4, w mojej kameralnej firmie niestety mamy potwierdzony przypadek covid. ja się czuję ok, myślę, ze nie złapałam, ale był to motywator to szybszej rezygnacji z pracy.... Choć teraz z synkiem też mam etat w domu:P Postanowiłam, ze na razie nie będzie chodzić do żłobka ze względów bezpieczeństwa.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021