Bliźnięta jednojajowe-jednokosmówkowe
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz po szpitalu. Strasznie jestem niezadowolona z opieki. Byłam tam 5 dni i jedynie robili mi w piątek usg, długość szyjki i badanie ginekologiczne. Wszystko w porządku. Pytanie czemu nie mogłam tego zrobic normalnie u lekarza? Nawet badania moczu mi nie zrobili a poprzednich wyników nie chcieli, bo ponoć były "stare" (sprzed 5 dni ).
Jeden lekarz uznał ,że mam mieć cesarke w 34 tygodniu! Choć wszystko jest ok, a małe ułożone glowkowo. Drugi uznał, że w 36 najprędzej, każdy co innego...
Witaj, przyszła mama! Ty też jesnokosmowkowa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 12:58
-
nick nieaktualny
-
tika, tak to jest niestety że opieka w szpitalu może pozostawiać wiele do życzenia...
Dziwi mnie to dlaczego jeden lekarz juz ustalił że cc ma być w 34 tc Przecież wiadomo że maluchom najlepiej u mamy i jeśli bedzie wszystko dobrze to warto żeby siedziały w brzuszku jak najdłużej.
Mi na wizycie jedynie lekarz powiedział że przed 34 tc to będzie chciał mnie mieć już na oddziale. Ale to na razie tak odległy czas że jeszcze o tym nie myślę.
Dziewczyny nie wiem czy nie zaśmiecam forum ale założyłam nowy wątek o bliźniakach. Taki ogólny bez dzielenia na jedno czy dwujajowe.
Tutaj może byc nas mało a tam juz są chętne mamy które zaraz dołączą.
Pytanie czy tam sie przenosimy bo ja mogę byc i tu i tam. Tylko tu nas moze byc zaledwie garstka
Tu wrzucam link
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/podwojne-i-potrojne-szczescia-2017,12157.html
Wiem tez że jest juz wątek o bliźniakach ale tam udziela sie sporo mam których maleństwa są juz na świecie i ja jeszcze się w tych tematach nie odnajduję.
-
Cześć dziewczyny !
Wczoraj dowiedziałam się, że jestem w ciaży bliźniaczej jednokosmówkowej jednoowodniowej.
Przeczytałam ten cały wątek i troszeczkę się uspokoiłam, ale dalej i tak jestem przerażona,
bo na innych forach są tak złe wieści, że zastanawiam się, czy w ogóle donoszę tę ciążę.
Jestem w 12 tygodniu, byłam na badaniach prenatalnych i na ten moment lekarz nie dopatrzył się żadnych nieprawidłowości.
Jak to wyszlo u Was?
ciąża bliźniacza jednokosmówkowa jednoowodniowa
-