X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brak zarodka, 7 tydzien
Odpowiedz

Brak zarodka, 7 tydzien

Oceń ten wątek:
  • StyczniowaNadzieja Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula widzisz!!! Dobrze ze dałaś sobie czas... lekarze niestety do tych wczesnych ciąż podchodzą z takim nastawieniem ze jak nie ma no to trzeba nastraszyć, wysłać na zabieg itp... aż strach pomyśleć ile tych małych istotek maja na sumieniu!!! Mój przed 8tc to mówi ze nawet nie ma sensu robić usg bo tylko stres niepotrzebny i ZAWSZE każe czekać!!! Trzymam kciuki za Was i czekam na wieści o bijącym serduchu!!!

caur359.png
    3ro1ov5.png
  • Karolka12345 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula teraz zauważyłam Twój wątek!

Trzymam kciuki Kochana!

justa. lubi tę wiadomość

f2wlpiqv9u7j05yh.png

860ix1hpayv09dze.png
  • Karolka12345 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula i jak tam u Ciebie?

f2wlpiqv9u7j05yh.png

860ix1hpayv09dze.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ