Brak zarodka, 7 tydzien
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Ja też sie bałam,około 2 tygodnie.
U mnie to była troche bardziej boląca @ i może trwać dłużej,plamienie itp.
Miałam pojawić sie w razie mega bóli,krwawienia obfitego itp.
Wszystko oczyściło sie elegancko samoistnie i co najwazniejsze bez zabiegu.
Moze to glupie i nienormalne ale bede modlic sie o to bym poronila samoistnie i zdazyla do 10tyg... nigdy nie sadzilam, ze bede kiedykolwiek o to prosic, ale stracilam nadziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 21:35
-
Jula ja bym jeszcze nie odstawiała luteiny i poczekała tydzień. Są szanse na zarodek u Ciebie tylko to Ty musisz w to uwierzyć i dać szanse temu maleństwu. Nic sie nie stanie jeśli luteine odstawisz później a jeśli zrobisz to za wczesnie to mozesz stracić dobra ciąze. Mi na teym etapie kazano brać luteine i czekać i zobacz 20 tydzień leci!!!
-
Ja również jestem za tym, żebyś poczekała. Ja byłam na wizycie 6t5d i Pani Doktor stwierdziła, że nic nie widać i na siłę nie będzie szukać, mam czekać co się rozwinie.. 4 dni później poszłam do mojego obecnego Doktora i od razu zobaczyłam małą kulkę.. Miała 2,5mm i okazało się, że moja książkowa owulacja była tydzień później! Także głowa do góry i bądź dobrej myśli!
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
nick nieaktualnynatalia1354 wrote:Ja również jestem za tym, żebyś poczekała. Ja byłam na wizycie 6t5d i Pani Doktor stwierdziła, że nic nie widać i na siłę nie będzie szukać, mam czekać co się rozwinie.. 4 dni później poszłam do mojego obecnego Doktora i od razu zobaczyłam małą kulkę.. Miała 2,5mm i okazało się, że moja książkowa owulacja była tydzień później! Także głowa do góry i bądź dobrej myśli!
Tylko ze mi lekarze mowia ze to raczej sie nie rozwinie ze wzgledu na powiekszony pecherzyk zoltkowy ktory ma az 6mm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKobietki, dzisiaj pecherzyk ciazowy wynosi 1,69cm a pecherzyk zoltkowy 0,39cm. Niby jestem w 7t3d ale wedlug usg jest to 6t0d. To zdjecie z dzisiaj: https://zapodaj.net/3054032b9ee42.png.html
Ginekolog dala mi nadzieje, mowia ze jak dla niej to wszystko sie dopiero roZwija:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny