Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dorocia przy każdej następnej ciąży brzyszek szybciej widać mój szwagier ginekolog położnik mówi, że ja mam brzuch jak na 6-7 miesiąc, a dopiero w 5 jestem ja też w 10tc miałam już wybrzuszenie mięśnie szybciej puszczają, bo były już raz przynajmniej roziągnięte i macica szybciej rośnie fajnie ja się bardzo cieszyłam, bo zawsze się na brzuszek widoczny czekało
ja w środę na wizytę lecę, a jutro na kontrolę z Synkiem już strupki zostały tylko o te zadrapane muszę zapytać ale jeszcze tylko 7 dni w domu i będziemy mogli wyjść ehhhh takie zwykłe marzenie wyjść z domu z dziećmi -
Ja tez jak najbardziej sie ciesze, ze brzuszek juz rosnie i czekam az bedzie jeszcze wiekszy No ja do mojego na wizyty bede chodzila na NFZ, zeby za wsystkie badania nie placic itd, a co jakis czas do niego prywatnie na USG bo ma duuuuzo lepszy aparat. No wlasnie najlepsze sa wizyty z USG, no ale coz.
Ja dzis znow ciezki dzien okrooopne mdlosci, wymioty i do tego jeszcze rozwolnienie, masakra jakas. A tyle sprzatania mam -
mój gin od tego roku tylko prywatnie przyjmuje trzecie dziecko mu się urodziło i zmniejszył godziny, a z NFZ same problemy od strony lekarza a i tak jak chodziłam na NFZ to miał w jednym gabinecie i takie same wizyty zawsze miałam także spoko, bo wtwdy czy NFZ czy prywatne to jedno i to samo za wyjątkiem portfela
dorocia trzymam kciuki zeby jak najszybciej mdłości przeszły
aga tak to właśnie jest wszystko na opak -
racja każda z nas była ucieszona, ale jednak wystraszona czy jest wszystko ok ja się tak cały czas boję
ana, ale jedno Ci powiem musi być dobrze, a my jesteśmy tutaj od tego, żeby się wygadać ja ostatnio często z tego korzystałam
ana spokojnej ciąży i ciesz się no i napisz jak zareagowali bliscyAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
mój m wygadał się jak tylko się dowiedział ja sama byłam za tym, żeby powiedzieć po 12 tygodniu, ale m się pospieszył ja sama nie wytrzymałam za dlugo z resztą rodziny, bo w sumie wszyscy się dowiedzieli w przeciągu miesiąca od testu ale szczerze powiem, że brzuch mi tak szybko było widać, że po miesiacu to ciężko było ukryć, a że się często widujemy to cóż
-
Ja powiedziałam po wizycie i pierwszym usg, chyba wtedy nie zakumał dokładnie o co mi chodzi, ale Twój starszy. Później już zrozumiał, a teraz nie może się doczeka:) A do zakupów jest chętny bardziej niż ja:)
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️