Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Najprawdopodobniej od początku nie rozwijała sie dobrze. To juz był początek 12 tc...
Najbardziej nieprawdopodobne w tej historii było dla mnie, ze moj 1,5 roczny synek jak zaszłam w ciąże (przeciez nie mógł o tym wiedzieć) nagle zaczal przytulać sie do mojego brzucha i tak samo z dnia na dzien przestał, jakby wiedział... -
czarna_owca w takim razie trzymamy kciuki za kolejny strzał Moja szwagierka też na początku roku poroniła w 10 tyg (maleństwo przestało się rozwijać już w szóstym tygodniu), to było już jej drugie poronienie, a teraz jest w piątym miesiącu i już czuje ruchy córeczki więc i u Ciebie musi być dobrze
Dzieci są nieprzewidywalne, może one wiedzą i czują więcej niż nam się wydaje. Mój, co prawda siedmiolatek prawie, od czasu jak jestem w ciąży duuuużo częściej się przytula, ale do mnie, a nie do brzucha. Hmmm podobno zwierzęta też czują nowego lokatora przez brzuch... -
Witam się i ja termin na 11 listopada. Czekam na drugą córkę.
Do porodu miesiąc a starsza- 5 lat, strasznie przymilna się zrobiła, cały czas chce buziaki, pyta czy będziemy kochać tak samo ją jak i siostrę, przytula się do brzucha i opowiada siostrzyczce wieczorami bajki wszystko to takie słodkie i urocze. A ja i tak się martwię czy jej się po porodzie nie odwidzi, czy dalej będzie chciała tak pomagać jak twierdzi. Nieba bym jej uchyliła ale wiem, że mogę mieć dla niej dużo mniej czasu. A to pierwsze dziecko w najbliższej rodzinie, pierwsza wnuczka, wykochana i jedyna. Ech. Musiałam się wygadać. Jak to u Was było dziewczyny? -
agagaga witaj
Moja miała 3 lata jak brat jej się urodził i jakoś to przeszło bez problemu. Teraz 10 i 7 to może być większa rywalizacja, choć są nauczeni, że nie mam za dużo czasu dla nich (mam swoją firmę i pracuję w domu wiec niby jestem a mnie nie ma ). Teraz chyba jeszcze nie do końca do nich dociera jak to będzie
A i się pochwalę, że byłam u gina w piątek i mały ma już 2532g (33+6) Tylko szyjka mi się skraca i mam rozwarcie na opuszek więc dostałam przykazanie, żeby zmniejszyć obroty do 37 tygodnia. Z młodym miałam rozwarcie 1,5 cm przez miesiąc więc może tu będzie podobnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 20:00
-
ale tu cisza:) jak tam u Was dziewczyny>
m całkiem niezle radzimy sobie w powiekszonym skladzie. Ala lubi chuste wiec to duze udogodnienie, poza tym nie jest typem wiszacym na cycu, zje zasnei i tyle tyle,ze zasypia na rekach i robi sie coraz ciezej Helci dosyc fajnie reaguje na siostre- jakby mogla to by ja zacałowała. choc byl okres gdzie próbowala zrobic z Ali worek treningowy ale udało nam sie szybko to ogarnać -