X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • czarna_owca Autorytet

Wysłany: 8 października 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wcześnie do Was dołączyłam, niestety Alex bedzie musiał jeszcze poczekać na rodzeństwo.

Pianistka, strasznie mi przykro z powodu Twojej sytuacji, az nie moge w To uwierzyć

mhsv3e5e7kvmf6ta.png
  • KasiaZ Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna_owca bardzo mi przykro, mówisz, że fasolka za słabo się zaczepiła?

• czarna_owca Autorytet

Wysłany: 10 października 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najprawdopodobniej od początku nie rozwijała sie dobrze. To juz był początek 12 tc...

Najbardziej nieprawdopodobne w tej historii było dla mnie, ze moj 1,5 roczny synek jak zaszłam w ciąże (przeciez nie mógł o tym wiedzieć) nagle zaczal przytulać sie do mojego brzucha i tak samo z dnia na dzien przestał, jakby wiedział...

mhsv3e5e7kvmf6ta.png
  • KasiaZ Autorytet

Wysłany: 11 października 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna_owca w takim razie trzymamy kciuki za kolejny strzał :) Moja szwagierka też na początku roku poroniła w 10 tyg (maleństwo przestało się rozwijać już w szóstym tygodniu), to było już jej drugie poronienie, a teraz jest w piątym miesiącu i już czuje ruchy córeczki więc i u Ciebie musi być dobrze :)

Dzieci są nieprzewidywalne, może one wiedzą i czują więcej niż nam się wydaje. Mój, co prawda siedmiolatek prawie, od czasu jak jestem w ciąży duuuużo częściej się przytula, ale do mnie, a nie do brzucha. Hmmm podobno zwierzęta też czują nowego lokatora przez brzuch...

• agagaga Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) termin na 11 listopada. Czekam na drugą córkę.
    Do porodu miesiąc a starsza- 5 lat, strasznie przymilna się zrobiła, cały czas chce buziaki, pyta czy będziemy kochać tak samo ją jak i siostrę, przytula się do brzucha i opowiada siostrzyczce wieczorami bajki :) wszystko to takie słodkie i urocze. A ja i tak się martwię czy jej się po porodzie nie odwidzi, czy dalej będzie chciała tak pomagać jak twierdzi. Nieba bym jej uchyliła ale wiem, że mogę mieć dla niej dużo mniej czasu. A to pierwsze dziecko w najbliższej rodzinie, pierwsza wnuczka, wykochana i jedyna. Ech. Musiałam się wygadać. Jak to u Was było dziewczyny?

f2w3vfxm1kp3ovpn.png
    zem3uay3hlrrfik1.png
  • KasiaZ Autorytet

Wysłany: 15 października 2017, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agagaga witaj :)

Moja miała 3 lata jak brat jej się urodził i jakoś to przeszło bez problemu. Teraz 10 i 7 to może być większa rywalizacja, choć są nauczeni, że nie mam za dużo czasu dla nich (mam swoją firmę i pracuję w domu wiec niby jestem a mnie nie ma :( ). Teraz chyba jeszcze nie do końca do nich dociera jak to będzie ;)

A i się pochwalę, że byłam u gina w piątek i mały ma już 2532g (33+6) :) Tylko szyjka mi się skraca i mam rozwarcie na opuszek więc dostałam przykazanie, żeby zmniejszyć obroty do 37 tygodnia. Z młodym miałam rozwarcie 1,5 cm przez miesiąc więc może tu będzie podobnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 20:00

• KasiaZ Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2017, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza tu niestety :(

• Magda_lenka Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu cisza:) jak tam u Was dziewczyny>
    m całkiem niezle radzimy sobie w powiekszonym skladzie. Ala lubi chuste wiec to duze udogodnienie, poza tym nie jest typem wiszacym na cycu, zje zasnei i tyle ;) tyle,ze zasypia na rekach i robi sie coraz ciezej :P Helci dosyc fajnie reaguje na siostre- jakby mogla to by ja zacałowała. choc byl okres gdzie próbowala zrobic z Ali worek treningowy ale udało nam sie szybko to ogarnać ;)

5qptx9z.png
    fybd8x1.png
‹‹ 382 383 384 385 386
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ