Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
NysiaMisia wrote:Mój Synek też czeka na rodzeństwo !
Synek 9 miesięcy czeka na siostrę lub brata do kwietnia1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
Śliczne zdjęcie.. I fajna pamiatka1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
Hej. I my sie meldujemy
Dni biegna jak szalone, ale maluchy mają sie swietnie
NysiaMisia, kacperekiOliwka, dacie rade. Ja zaszlam w drugą ciąże mając 7 miesięcy. Synek juz z nami od 2 miesięcy. Łatwo nie jest, trudne są noce bo wstaje do dwojki maluchów, w dzien jednak jesli sie wszystko dobrze zorganizuje, to i obiad jest, i posprzątaneKacperekiOliwka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Hej. I my sie meldujemy
Dni biegna jak szalone, ale maluchy mają sie swietnie
NysiaMisia, kacperekiOliwka, dacie rade. Ja zaszlam w drugą ciąże mając 7 miesięcy. Synek juz z nami od 2 miesięcy. Łatwo nie jest, trudne są noce bo wstaje do dwojki maluchów, w dzien jednak jesli sie wszystko dobrze zorganizuje, to i obiad jest, i posprzątane
1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
wypuścili mnie w srode do domu z przykazem leżenia, no ale wiadomo, jak to w domu... leże ile mogę.
w pierwszej ciąży z rozwarciem 2cm chodziłam 2 tyg. teraz jeszcze rozwarcia nie mam wiec nie jest źle. nie mam zamiaru rozpakowac sie przed połową września -
Cześć dziewczynki, co tam u Was?
Mi czas tak (delikatnie mówiąc) ucieka, że nie wiem kiedy zrobiło się bliżej niż dalej
Magda_lenka jeszcze się kulasz?
Pianistka, a co u Emila? Jak nocki Wam mijają? Emma już lepiej sypia?
Biedroneczka83, a jak tam u Ciebie? Masz jakieś ciążowe dolegliwości? Bo my wiedzę podobny etap mamy -
hej Emil rośnie jak na drożdzach! za 3 dni kończy 3 miesiące! wiecie kiedy to zleciało? bo ja nie
Jest super silnym dużym chlopcem waży już prawie 8 kg, ciuszki nosimy na 4-6 mies
Nocki tragiczne nadal, Emma przespała kilka w lipcu i to by było na tyle, od 1,5 miesiąca co noc budzi się ok 3-5 razy -
Zgłaszam się Roczna córcia czeka na brata lub siostę. Przezywam go partyzant a mąż ninja bo przez 2 miesiące nic nie wiedziałam ( wiem trochę głupio,wiem że mi się miesiączka spóźniała ale nie zwracałam na to uwagi zwłaszcza że nie uprawialiśmy seksu w dni płodne - nie pytajcie jak do tego doszło bo to raczej osobiste ) bardzo chcemy chłopca. Dzieci mają też 12 letnią przyrodnia siostrę z mojego poprzedniego małżeństwa ale jak to nastolatki nie za bardzo interesuję się rodzeństwem, wiadomo youtube i fame ważniejszy Pozdrawiam!
-
KasiaZ wrote:Cześć dziewczynki, co tam u Was?
Mi czas tak (delikatnie mówiąc) ucieka, że nie wiem kiedy zrobiło się bliżej niż dalej
Magda_lenka jeszcze się kulasz?
Pianistka, a co u Emila? Jak nocki Wam mijają? Emma już lepiej sypia?
Biedroneczka83, a jak tam u Ciebie? Masz jakieś ciążowe dolegliwości? Bo my wiedzę podobny etap mamy
kulam sie kulam
w niedziele robimy urodziny Heli i moge potem rodzić staram sie dotrwać ale jak bedzie to zobaczymy bo juz neimal codziennie mam straszaki jakieś mocne i dzis dopakowałam torbe szpitalna w razie co