X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • NysiaMisia Koleżanka

Wysłany: 26 lipca 2017, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Synek też czeka na rodzeństwo ! :D
    Synek 9 miesięcy czeka na siostrę lub brata do kwietnia :D :D

Magda_lenka lubi tę wiadomość

cb7wflw1vorclz8h.png
    961lqps6i1qz5ant.png
  • KasiaZ Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NysiaMisia wrote:

Gratulacje, bo widzę, że jesteś "świeżynka" ;)

• KacperekiOliwka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NysiaMisia wrote:
    Gratuluję u mnie też 6 letni brat i 10 miesięczna córcia czekają na trzecią pociechę.. mam nadzieję ze jakos damy radę bo między ostatnimi dziecmi będzie malutka różnica wieku jak u Ciebie

1 szczescie 7 lat
    2 szczescie 2 latka
    3 szczescie Wanessa 1 rok
    odmawiajmy modlitwe do sw. Rity

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaZ wrote:
    Candela to gratuluję udanej wizyty, je wczoraj byłam i też się gin namęczył ze zdjęciem, ale dał radę ;)
    ff34cedd8c3cb8b3.jpg
    Mój mały m 473g :) I najważniejsze, z moją szyjką wszystko ok :)
    Śliczne zdjęcie.. I fajna pamiatka

1 szczescie 7 lat
    2 szczescie 2 latka
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2017, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. I my sie meldujemy :)
    Dni biegna jak szalone, ale maluchy mają sie swietnie :)

NysiaMisia, kacperekiOliwka, dacie rade. Ja zaszlam w drugą ciąże mając 7 miesięcy. Synek juz z nami od 2 miesięcy. Łatwo nie jest, trudne są noce bo wstaje do dwojki maluchów, w dzien jednak jesli sie wszystko dobrze zorganizuje, to i obiad jest, i posprzątane :)

KacperekiOliwka, Krokodylica lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png

Wysłany: 6 sierpnia 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Hej. I my sie meldujemy :)
    Dni biegna jak szalone, ale maluchy mają sie swietnie :)

NysiaMisia, kacperekiOliwka, dacie rade. Ja zaszlam w drugą ciąże mając 7 miesięcy. Synek juz z nami od 2 miesięcy. Łatwo nie jest, trudne są noce bo wstaje do dwojki maluchów, w dzien jednak jesli sie wszystko dobrze zorganizuje, to i obiad jest, i posprzątane :)
    Dzięki kochana właśnie widzę że podobną różnicę wieku będę miała między ostatnimi jak u Ciebie.. właśnie boję się tych nocy córcia spi jako tako tzn budzi się kilka razy w nocy alę nie mogę narzekać bo i tak ładnie jak na 10 miesięcy, synek natomiast bardzo zle spał do 3 lat potrafił nawet wstawać o 1 w nocy i ponownie zasypiać o 3 potem wstawać o 5 rano.. no ale teraz już kawaler i spi pięknie:)

1 szczescie 7 lat
    2 szczescie 2 latka
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2017, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja od kilku dni przesypia noce. Jest mwga ulga! Ale do tej pory miala i 15 pobudek i imprezy po 2 h. Ale wszystko do przejscia :)
    Chcialabym jeszcze kiedyś trEcie :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje królewny czekaja na sioste :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Magda_lenka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!☺my na koncowce lezymy w szpitalu ze skurczami i miekka szyjka. Licze, ze jeszcze wypuszcza mnie do domu zebym mogla cokolwiek ogarnac bo nic kompletnie nie gotowe no i tesknie za Helusia..

5qptx9z.png
    fybd8x1.png
  • KasiaZ Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2017, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lenka trochę szybko Cię złożyło, ale może to fałszywy alarm :) Ja chyba z miesiąc chodziłam z rozwarciem 1,5cm

• Magda_lenka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wypuścili mnie w srode do domu z przykazem leżenia, no ale wiadomo, jak to w domu... leże ile mogę.
    w pierwszej ciąży z rozwarciem 2cm chodziłam 2 tyg. teraz jeszcze rozwarcia nie mam wiec nie jest źle. nie mam zamiaru rozpakowac sie przed połową września :P

5qptx9z.png
    fybd8x1.png
  • Magda_lenka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cicho.. dziewczyny co u Was?
    my już na końcówce... jutro zaczynamy adaptacje Helci do ś byliśmy na wywiadzie z nauczycielkami i Hela nie chciała stamtąd wyjść :P

5qptx9z.png
    fybd8x1.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 1 września 2017, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i my żyjemy :)
    pozdrawiamy :*

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • KasiaZ Autorytet

Wysłany: 7 września 2017, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, co tam u Was?
    Mi czas tak (delikatnie mówiąc) ucieka, że nie wiem kiedy zrobiło się bliżej niż dalej ;)

Magda_lenka jeszcze się kulasz?

Pianistka, a co u Emila? Jak nocki Wam mijają? Emma już lepiej sypia?

Biedroneczka83, a jak tam u Ciebie? Masz jakieś ciążowe dolegliwości? Bo my wiedzę podobny etap mamy ;)

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 9 września 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) Emil rośnie jak na drożdzach! za 3 dni kończy 3 miesiące! :D wiecie kiedy to zleciało? bo ja nie :)
    Jest super silnym dużym chlopcem :) waży już prawie 8 kg, ciuszki nosimy na 4-6 mies :D

Nocki tragiczne nadal, Emma przespała kilka w lipcu i to by było na tyle, od 1,5 miesiąca co noc budzi się ok 3-5 razy

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Lee Znajoma

Wysłany: 9 września 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgłaszam się :) Roczna córcia czeka na brata lub siostę. Przezywam go partyzant a mąż ninja bo przez 2 miesiące nic nie wiedziałam ( wiem trochę głupio,wiem że mi się miesiączka spóźniała ale nie zwracałam na to uwagi zwłaszcza że nie uprawialiśmy seksu w dni płodne - nie pytajcie jak do tego doszło bo to raczej osobiste :P) :D bardzo chcemy chłopca. Dzieci mają też 12 letnią przyrodnia siostrę z mojego poprzedniego małżeństwa ale jak to nastolatki nie za bardzo interesuję się rodzeństwem, wiadomo youtube i fame ważniejszy ;) Pozdrawiam!

7470kw7i2cireub0.pngf2w3krhmuz9s45pd.pngf2w3io4p0lcbrvi6.png
  • KasiaZ Autorytet

Wysłany: 10 września 2017, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka to masz wesoło, pewnie chodzisz jak zombie ;)

Lee witaj, w takim razie trzymamy kciuki za chłopaszka. Moja ma 10 lat i dobrze wiem co masz na myśli ;)

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 10 września 2017, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, ja jestem niezniszczalna :D mam się dobrze, w domu ogarnięte, codziennie obiad cieplutki a i ciacho się trafi, pazur zrobiony a od jutra biegam wieczorami jak położę dzieci :)
    mam wrażenie że zmęczenie mnie napędza

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • KasiaZ Autorytet

Wysłany: 11 września 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka, czyli co? Następne na celowniku ;) ?

• Magda_lenka Autorytet

Wysłany: 12 września 2017, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaZ wrote:
    Cześć dziewczynki, co tam u Was?
    Mi czas tak (delikatnie mówiąc) ucieka, że nie wiem kiedy zrobiło się bliżej niż dalej ;)

Magda_lenka jeszcze się kulasz?

Pianistka, a co u Emila? Jak nocki Wam mijają? Emma już lepiej sypia?

Biedroneczka83, a jak tam u Ciebie? Masz jakieś ciążowe dolegliwości? Bo my wiedzę podobny etap mamy ;)

kulam sie kulam :P
    w niedziele robimy urodziny Heli i moge potem rodzić :P staram sie dotrwać ale jak bedzie to zobaczymy bo juz neimal codziennie mam straszaki jakieś mocne i dzis dopakowałam torbe szpitalna w razie co :P

5qptx9z.png
    fybd8x1.png
‹‹ 382 383 384 385 386
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ