Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Muniek GRATULACJE!!
Co do spacerowki. Ja mam Stokke i bardzo sobie chwale. Wlozylam juz mala bo mam specjalna nakladke dla maluszkow. Corcia moze sobie wszystko ogladac i chyba jej sie podoba. Co wazne dziecko caly czas w niej lezy - nie siedzi ani nie ma pozycji pollezacej. Polecam. cena jest dosc pokazna ale uzywane tez mozna kupic na ebay -
nick nieaktualny
-
Kupilam uzywany... 1000 € za wozek to dla mnie za duzo. Gondole tez mam. Jak dla mnie jest bardzo wygodny. Przede wszystkim bardzo zwrotny. Raczke ustawiasz do swojej wysokosci. Co do toreb to ja kupilam mala na ebay na rzepy. Pasuje idealnie. A ta torba na dole to duzy pakowny worek. Wpisz sobie na YT i tam znajdziesz instrukcje.
aaaa... Dokupilam dodatkowo adaptery do maxi cosi co jest super rozwiazaniem bo zlozony spod wozka jest naprawde maly i miesci sie do bagaznikajak i szybko sie sklada i rozklada.
Wozek zreszta wzbudza w De zainteresowanie choc ja widzialam ich kilka... wiec w sumie nie rozumiem. Ale kilka razy powiedziano mi ze pewnie mam bardzo drogi wozek bo taki inny.
Ja go polecam... ale to chyba tez samemu sie przekonac -
Aaa Koalka pytanie ile i jakie zakupy chcesz robic z tym wozkiem. Bo na wielkie raczej nie ma szans... mimo ze torba jest pakowna - to wchodza takie jednodniowe tj chleb pare warzyw owocow itp. ale to chyba z kazdym wozkiem tak jest. Zgrzewki z woda nie przewieziesz ... hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 22:37
-
Witajcie dziewczyny! Spać nie mogę
już tak leżę od dobrej godziny..
Beatka, dziękidużo tych programów lojalnościowych..
Cassie, to Ty doświadczona mamusia jesteśsuper, trzech chłopców:)
Melka, ładny ten wózek stokke, ale faktycznie trzeba się wykosztować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 05:43
Cassie lubi tę wiadomość
-
Ale wlasnie mam pytanie, czy nie ma spacerówek takich zeby mała mogła w ńiej lezec i z jakimiś nakładkami dla maluchów! Mam taka gondole, ze niedługo bedzie za krótka
Kurde ten Stokke dla mnie za drogi. -
nick nieaktualnyStokke musi sie podobać. Wg mnie on jest taki...inny, mnie osobiście sie nie podoba ale mam inny gust bo nasz wózek jest zupełnym przeciwieństwem Stokke. Tak samo jak trojkolowe, u mnie odpadają a i Stokke i trojkolowych widzę dużo więc tak jak na wstępie, to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje bo każdej podoba się co innego. Pewnie jest cala masa ludzi ktorym nasz wózek się totalnie nie podoba
Ale w naszym przewozilam już 2 zgrzewki wody plus drobne rzeczy dodatkowo i dal rade. Ale fakt jest taki ze to dość ciezki wozek i w tym inne powalają go na łeb na szyję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 08:12
Melka lubi tę wiadomość
-
Kasiu są spacerowki z wkładkami, szkoda że jesteś tak daleko bo moja koleżanka ma nową wkładkę do wózka i fotelika którą chce sprzedać za 30zl, ale przesyłka z polski pewnie będzie droga, jak jednak będziesz chciała to podam Ci do niej maila, mam gdzieś tez foto tej wkładki to mogę Ci wysłać na maila. Lena przestała się mieścić w gondoli tak w okolicach 7 mies ale jeszcze przeciagnelismy do 8 mies, z tym że na początku jeździła i tak na rozłożonym na płasko.
-
MonikaDM, nie było lekko na egzaminie i po raz kolejny się zawiodłam na moim promotorze, ale najważniejsze ze już zdane i mogę się skupić na dziecku. Pewnie jestem najbardziej opóźniona z wyprawką ze wszystkich
. Ale zamówiłam już wczoraj łóżeczko i akcesoria do niego, na weekend planuję wózek obczaić, a w przyszłym tygodniu kosmetyki i przybory.
W ten długi weekend mąż będzie nam mieszkanie malował. Cały czas się nie mogę zdecydować, na jaki kolor dziecięcy pokój pomalować, lubię niebieski, ale to nie będzie za smutno?
Cassie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koal ka robi się na glukoze.nie pamiętam w którym tyg ale chyba koło 25 tyg miałam robione. Ale wcześniej mowila mi żebym sobie spokojnie śniadanie zjadła .to do wypicia nie było takie najgorsze.później mi ctg robiła także około 30 minut i długo nie czekałam i pobrala mi krew Ale nie z palca.
Napewno ci powiedzą z zaskoczenia cię nie wezmąalbo Poprostu spytaj
Amarranta wczoraj już się nie doczolgalam do Caritas także nie wiem jak to wygląda. Sorry -
annaki, może faktycznie coś ciepłego wybiorę. Musze się na market na stoisko z farbami przejść
. Wstawiłabym zdjęcie łóżeczka ale kompletnie nie mam pojęcia, jak to tu można zrobić...
Koalka, ja miałam glukozę chyba coś koło 24. tygodnia, miałam być po śniadaniu, dostałam kubeczek, wypiłam i równo po godzinie mi pobierały krew, więc to nie była typowa krzywa cukrowa a jedynie taki jeden punkt.
Ostatnio na wizycie mi chcieli CTG dziecka zrobić ale nie mogła babka sygnału znaleźć, Mała ciągle kopała w detektor. W końcu złapała ale co chwilę przerywało, więc nie wiem czy to w ogóle miarodajne było...To normalne że w tym tygodniu nadal tak cięzko to złapać? BO się trochę zmartwiłam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLekarz zaproponowal mi to badanie. Powiedzial ze jest refundowane i mam prawo z niego skorzystac jesli chce.
Stwierdzilam ze dlaczego nie.
Po malym sniadaniu bylo mi to nawet za malo slodkie.
Wyniki dostalam od razu.
Nie trzeba kupowac glukozy tak jak w PL. Wszystko jest na miejscu. -
Hej kobietki
Ja glukoze 50g po lekkim sniadaniu mialam w 27 tyg z zyly i pobranie po godzinie, dopiero jak wyszla mi za wysoka mialam 75g na czczo i trzy pobrania (przed wypiciem, po 1h i po 2h) , ale przed tym badaniem gin mnie poinstruowal co i jak