Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:Annggela, zerknę a jak cenowo?
Jak wyglądają sale porodowe w naszym szpitalu?
Sale widzialam jedna, bo tylko jedna wolna byla. Jest to zwykly pokoj z duzym lozkiem. Druga ponoc ma lozko lekarskie( tak polozna nazwala) i wanne do rodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 12:51
-
Annggela A podał powód zwrotu auta ? Może pisałaś a ja przeoczyłam. Tak bez powodu można zwrócić samochód ? Akcja faktycznie nieciekawa. Myślałam jednak, że norki w takie akcje się nie bawią, chyba mam trochę błędne wyobrażenie o Norwegii i Norwegach
Pianistka ja kupuję ten fotelik. On ma co prawda 4 gwiazdki i kilka innych certyfikatów. A przekonuje mnie ta pozycja leżąca. My uwielbiamy jeździć wiec jak dla mnie wymarzony fotelik Musimy kupić bez bazy ale ogólnie bazę też mają.
Ja jutro mam wizytę dodatkową w szpitalu. Mój mąż ze mną nie będzie mógł jechać wiec muszę wstać rano zawieźć go prawie 50 km do pracy potem wrócić do domu pojechać do szpitala kolejne tyle i później odebrać męża z pracy. No to mam dzień jeżdżenia a nie będę ukrywać nienawidzę jeździć po Norwegii bo Norwedzy jeżdżą jak chcą, nie włączają kierunkowskazów i mają mnóstwo skrzyżowań równorzędnych -
Dziewczyny!!!! HURRRRRAAAAA
pieniądze z NAVu są na moim koncie!!!
Ale jestem zadowolona!
Annggela, takie pytanie... bo wyliczyli mi ile będę dostawała za dzień... czyli teraz we wrześniu, październiku itd będzie ta sama kwota? No bo będzie ciągłość zwolnieniaannggela, Carolline, kafabi lubią tę wiadomość
-
Froggie wrote:Jak mnie wkurza ta opieszałość norwegow... Wrr. Jestem w przychodni i znowu odeslali mnie z kwitkiem. Baba powiedziała, że jeśli mi zmienią lekarza to i tak dopiero od 1 października. Ryczec mi się chce.
tak to jest Ja zmieniałam lekarza to dopiero od kolejnego miesiąca mogłam się zarejestrować -
Giannaa- no cos krecil z bankiem, dokladnie nie wiem co bo mial ze 3 rozne wersje.
Pianistka- tak, tyle co Ci podali za dzien tyle bedziesz caly czas dostawac super, ciesze sie z Toba ! Teraz mozesz zaszalec i kupic niuni cos
Froggie- przykro mi, niestety takie zasady maja jak sie dowiedzialam o ciazy od razu lekarza zmienilam, akurat to byl koniec lutego i od marca zaczelam do swojej chodzic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 13:18
-
Annggela, na koncie mam już 21 tys Life is kurwa beautiful
Póki co muszę spłacić kartę kredytową bo te 1,5 miesiąca bez kasy nas wykończyły
Czyli skoro dzisiaj dostałam za sierpień i 3 dni lipca, bo to było zaległe, to 30 września dostanę pieniądze za wrzesień tak samo obliczone?
ANNGGELA, póki co ma być "niunio" ale to moze wróżba?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 13:21