Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:Żyję
Ale mam doła
Jestem gruba, brzydka i do dupy
Wyć mi się chce
Nie tylko Ty jestes gruba w tym towarzystwie
Głowa do gory, jutro bedzie lepiej
Bylas wczoraj w Barnashus? Polecam G-max, te wełniane geterki za 49 nok. Super kolorki i dzidzie bedą miały cieplutko
-
Meggi, NAVu nie interesuje Twój dochód z Polski. Nie należy Ci się ani macierzyński, ani becikowe. Do becikowego musisz mieszkać w Norwegii conajmniej rok by mieć prawo... do macierzyńskiego musisz mieć wypracowane pieniążki z pracy w Norwegii. więc w Twojej sytuacji NAV o nic nie będzie pytał bo nic Ci się niestety nie należy.
-
Cynnia wrote:Nie tylko Ty jestes gruba w tym towarzystwie
Głowa do gory, jutro bedzie lepiej
Bylas wczoraj w Barnashus? Polecam G-max, te wełniane geterki za 49 nok. Super kolorki i dzidzie bedą miały cieplutko
Dziewczyny pokazały (lutówki) jakie mają piękne brzuszki a ja mam wielki, i to taki krzywy jakiś i w ogóle...
Nie byłam w Barnashus bo mąż wrócił do domu i źle się czuł więc daliśmy spokoj. miałam dzisiaj sama jechać, ale jak napisałaś, że tam bez szału to dałam sobie spokój.
Własnie te geterki mnie kuszą, może dzisiaj namówię męża
Wczoraj mnie tak wkurzył, że myslałam że go ubiję... -
Froogi jak tam z meza praca? Wyjasnilo sie cos ? KAFABI ja wczoraj posprzatalam w domu chociaz powiem wam szczerze, ze co ja sie przy tym nasapalam coraz ciezej jest z obowiazkami domowymi, ale jeszcze troche i wszystko wroci do normy-mam nadzieje. Co do planow na weekend, musimy z mezem porobic w okol domu- pochowac meble ogrodowe, grila itd, a tak to zamierzam sie byczyc pokoi jeszcze moge milego dnia mamusieCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja wrote:Meggi77 nie wiem jak to wyglada w Twoim wypadku! A co do pytania o becikowe i tacierzynski to wydaje mi sie ze tak nie mozna, ale na 100%nie jestem pewna! A z tymi 2tyg pp to przysluguje kazdemu tatusiowi, ale nie w kazdej firme sa to dni platne to zalezy od pracodawcy! PIANISTKA halo halo !!!! Jaka gruba to sa dodatkowe kg szczescia ktore nosisz pod sercem! Niema nikogo piekniejszego jak kobieta w ciazy, ciesz sie tym stanem i korzystaj do woli z podjadania czekolady ah te hormony u nas
22 tydzień a u mnie 4,8 kg na plus brzuch jest ogromny jak na ten tydzień, naprawdę
Nie wiem czemu
z resztą pokaże Wam -
Pianistka, dzięki. Nie spodziewam się żadnych zasiłków w Norwegii, będę miała macierzyńskie z Polski i to mi wystarczy, zastanawiałam się, czy w ogóle gdzieś będę potrzebowac jakichś zaświadczeń o dochodach, bo trudno będzie mi je zdobyć jak już wyjadę. Ale jesli nikt się tym nie będzie interesował, tym lepiej
-
Meggi77 wrote:Pianistka, dzięki. Nie spodziewam się żadnych zasiłków w Norwegii, będę miała macierzyńskie z Polski i to mi wystarczy, zastanawiałam się, czy w ogóle gdzieś będę potrzebowac jakichś zaświadczeń o dochodach, bo trudno będzie mi je zdobyć jak już wyjadę. Ale jesli nikt się tym nie będzie interesował, tym lepiej
Wiesz co, niech się Carolline wypowie ale mnie nigdy w Norwegii nikt nie pytał o dochody z Polski itp.
Nic co było w Pl ich nie obchodzi -
Pianistka wrote:Meggi, ustaw sobie suwaczek to będziemy wiedziały jak tygodnie u Ciebie lecą
5 kg a planowałam do końca ciąży 10...
własnie próbuję..jak to się ustawia? sorry, jakaś ciemna chyba jestem
u mnie 27 tydzien, 2 kg do przodu, ale chyba tylko dlatego, że na początku ciązy schudłam, teraz apetyt wrócił mi wybiórczo, głównie na słodycze.. -
Pianistka cudny masz brzusio naprawde, bardzo zgrabny domek ma Emma 4,8kg to malutko przytylas! Pieknie wygladaszCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Pianistka teraz to przegielas gdzie ty gruba jestes, piekny zgrabny brzuszek masz a jaka zawartosc tego brzucha wspaniala !!! Prosze nie wypisywac glupot i reszte dziewczyn zachecsm do pokazsnia pieknych brzuszkow :*
P.s wstawie swoje zdjecie z tego tygodnia co ty jestes i zobaczysz ze na tym etapie ja tez mialam taki a nawet nie wirm czy nie wiekszy :pGiannaa lubi tę wiadomość
-
Zawartość brzucha to fakt, najfajniejsza część tego wszystkiego
Jakos tak mam smuta
Kafabi, to mnie pocieszyłaś bo ja się zdołowałam że to dopiero 22 tydzień a mi już jest ciężko buty zawiązać męczę się szybko więc nie wiem co będzie za 2 miesiace :o
-
Pianistka już rozmawiałyśmy na ten temat ja też buty wiąże z trudem... a otwierając szafę stwierdzam, że nie mam co na siebie włożyć za chwile to worki po ziemniakach będę nosić ;P Wydaje mi się, że Tobie potrzeba długiego spaceru z mężem bo siedzisz w tym domu i się nakręcasz. Głowa do góry brzuszek masz śliczny wiesz o tym
-
Cynnia wrote:Teraz to Meggi przegięła, 27 tc i 2 kg na plusie ? Ja mam 26 tc i koło dychy. Zaraz ja złapie dola!
Pianistka moj brzusio wielkościowo jak Twoj, mi to chyba w nogi poszło. Mam ogromniaste
Ja bije rekordy bo już 15 kg ...i cały czas mówię sobie, że na dietę idę i chyba w końcu to zrobię. Chociaż ja dużo nie jem tylko ruchu mam mało bo nawet nie mam się gdzie ruszać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 15:16
-
Cynnia wrote:Teraz to Meggi przegięła, 27 tc i 2 kg na plusie ? Ja mam 26 tc i koło dychy. Zaraz ja złapie dola!
Pianistka moj brzusio wielkościowo jak Twoj, mi to chyba w nogi poszło. Mam ogromniaste
eh, mam wrażenie, że teraz już wagi nie zatrzymam.. a sama moja waga sprzed ciąży pozostawia wiele do zyczenia staram się dużo ruszać i ćwiczy, bo od samego początku potwornie bolał mnie kręgosłup, pewnie dlatego jakoś nie przytyłam za dużo.