Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety nie pokaże wam zdjecia brzuszka, nie daje rady wkleić zdjecia, nadaje do Was z komórki, ewentualnie wieczorkiem z tabletu, nie moge skopiować linku ze zdjęciem a do komputerów juz chyba nie mam cierpliwości, zeby toto włączyć, logować itd po 8 godz w pracy mam obrzydzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 15:25
-
Gianna u Ewci i Kubusia wszystko dobrze wszystko idzie w dobrym kierunku, Kubus oddycha sam ma jeszcze podlaczony tlen jest dzielny i przeslodki i dzis druga listopadowka urodzila takze dzieje sie duzo,troche zaczynam trzes portkami ,ale zaciskam mocno nogi ja pozostaje w dwupaku do konca pazdziernika
Giannaa lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja wrote:Gianna u Ewci i Kubusia wszystko dobrze wszystko idzie w dobrym kierunku, Kubus oddycha sam ma jeszcze podlaczony tlen jest dzielny i przeslodki i dzis druga listopadowka urodzila takze dzieje sie duzo,troche zaczynam trzes portkami ,ale zaciskam mocno nogi ja pozostaje w dwupaku do konca pazdziernika
Będzie dobrze a powiedz mi u nich były jakieś przesłanki, że mogą szybciej urodzić ? Skarżyły się, że coś się dzieje? Ja też się strasznie boje jak wygląda moja szyjka, czy się nie skraca a tu się tego nie sprawdza dlatego we wtorek idę do swojego ginekologa w pl i z radością rozłożę przed nim nogi
Annggela Szybko zrzucimy dodatkowe kg jestem dobrej myśli...raz mi się udało drugi raz też mi się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 16:33
-
Dziewczyny oglądacie rozmowy w toku? Przychodzą pary gdzie kobieta jest w ciąży ...oczywiście faceci twierdzą co to ciąża i jak kobieta może powiedzieć, że ciężko jej jest coś zrobić. Przebierają facetów dają im taką nakładkę z brzuchem i cyckami i mają sprzątać i pilnować dzieci hahahah komicznie to wygląda no i nagle panowie zmieniają zdanie Nagrywam to mojemu mężczyźnie Chciałabym, żeby on jeden dzień pochodził za mnie w ciąży
-
Pianistka masz normalny brzuszek, bardzo ładny Sprawdziłam moją aplikację i 22 tyg miałam 6,5 kg na plusie także chyba nie masz się czym martwić.
Mam zwolnienie na 100 % Także w końcu koniec stresu z powodu pracyannggela, Kitaja, Giannaa, kafabi lubią tę wiadomość
-
Giannaa,wiesz jeżeli chodzi o Ewcie to było duże zaskoczenie,bo była bardzo aktywna przez cala ciaze,slub,przeprowadzka,praca dość długo,i tu ba odeszly wody i zaczela rodzic.Jezeli chodzi o Age to dostala z tego,co pamiętam ok 30tyg sterydy na plucka dla malej i szyjka jej się skracala już od jakiegoś czasu.Giannaa dobrze,ze jedziesz do lekarza i sprawdzi w PL będziesz spokojniejsza.Ja tez latałam na wizyty do Polski i dzięki temu czułam się bardziej "bezpieczniej".Czekamy na wieści z wizyty:)
Annggela jak tam ciasto bananowe?ale mi smaka narobilas.podziel się ;PGiannaa lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja no w miare, tylko spieczone dookola musze piec w mniejszej temp moze mam mocniejszy piekarnik hmmmm...
Zazdroszcze wizyt w pl, chcialabym aby ktos sprawdzil jak tam wyglada, czy szyjka sie skrocila, czy wod mam wystarczajaco bo ostatnio malo pilam -
Ja z młodym do porodu ważyłam jak słoń 113 kg 10 m-cy po urodzeniu ważyłam 74 kg i byłam taka chudziutka, że aż nie mogę na te zdjęcia teraz patrzeć Ogólnie mam tendencje do tycia wiec od czasu urodzenia młodego byłam na wiecznej diecie teraz znowu ważę jak słoń bo 104 kg i powiedziałam, że strzelam sobie w łeb po urodzeniu jak przekroczę 113 kg Wiem, że po ciąży się zaprę i wezmę za siebie i znowu będę chuda Jeśli by kto pytał ile mam wzrostu to ostatnio sie mierzyłam 177cm
-
Ja mam 160cm w kapeluszu W pierwszej ciąży przytyłam 25 kg oj pamietam siebie jako słonia, ale szybko zeszło jakieś 9 miesięcy Teraz z kokoszką przytyłam jakieś 14 kg i tez prawie zeszło daje sobie jeszcze 2 miesiące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 19:45
-
Pianistka policzyłam ciuszki (mniej więcej) gdzieś mam jeszcze jeden worek, ale leży w garażu ...
Wszystko do 62 cm
Body na długi rękawek : 18 szt
Body na krótki: 17 szt
Spodenki: 14 szt
Pajace: 2 szt
śpiochy takie na ramiączka : 1 szt
bluzeczki/kaftaniki : 18 szt
Mam jeszcze kaftaniki bez rękawów : 4 szt
1 parę ogrodniczek, 1 sukieneczkę, dresik i 1 ciepły pajac/misiek .
Mam jeszcze cały komplecik na wyprawkę do szpitala, który tata mi ostatnio przywiózł.
Część po kuzynce, a część z paczki którą kupiłam za 200 kr.
Także sama dokupię jakieś pajace i jakąś bluzę, sweterek