Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Gianna
Też to ostatnio mi się zdarza, że wszystko mnie wkurza i nie mogę spać.
Czekam na nową sypialnie, a teraz okazało się, że podłoga którą mamy, mega ciężko się kładzie, ale mam nadzieję, że za to będzie lepiej się trzymać
Kupiłam wczoraj w aptece na zgagę Gaviscon i jak dla mnie działa dużo lepiej niż polskie Rennie, wzięłam wczoraj tylko pół tabletki i pomogło - także polecam
Ciekawe jak tam nasze świeże mamuśki Angelea i CarollineGiannaa lubi tę wiadomość
-
marti87 wrote:Kupiłam wczoraj w aptece na zgagę Gaviscon i jak dla mnie działa dużo lepiej niż polskie Rennie, wzięłam wczoraj tylko pół tabletki i pomogło - także polecam
Chyba sobie zakupię...a te tabletki też do ssania są? I też w takiej konsystencji jak rennie? Bo nienawidzę ich ssać fuuuj. Ile kosztuje ten Gaviscon?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 08:30
-
Martii dzięki ale widzę, że szału nie ma
Rennie trochę ssałam a później gryzłam i szybko połykałam
fuj.
Idę odespać noc do puki jest cisza i spokój bo chłopków nie maJak tak będzie do końca ciąży to będzie tragedia bo później w ogóle już sobie nie pośpimy.
-
Cynnia, na jaki koncert idziecie?
I pytanko, jak składałaś wniosek o macierzyński to musiałaś termin bekreftelse dołączyć... a co z inntektsopplysning? musiałaś Ty wziąć od pracodawcy i dołączyć czy pracodawca ma wysłać?
Giannaa, współczujęJa bym ostatnio mogła spać cały czas... zasypiam ok 23, wstaję o 9
-
Idziemy z córką na Pink Floyd Show w Konserthusie
bo mezulek sobie wyjechał wiec zabieram młodą
Wszystkie załączniki dołączyłam od razu przy wniosku tzn terminbekreftelse, inntektopplysningskjema wzielam od pracodawcy i 3 ostatnie lønnslippy. Możesz tez wypisać wniosek i dołączyć pozniej, tam jest taka opcja ettersendelse, ale zaczną rozpatrywać dopiero jak wszystko bedzie. Zobaczymy co dalej -
Hej kobitki, przepraszam, ze tak zadko sie udzielam ale teraz nie moge znalesc czasu na wszystko, dni szybko mijaja. Wszystko sie kreci wokol mojego skarba. W niedziele bylismy na sesji, trwala 4 h, maly mnie osikal, moje wlosy i obzygal bo za duzo zjadl.
Czekamy na zdjeciabeda cudne
Maly spi sporo ale tez aktywny jest , dzis nocke mielismy najlepsza maly budzil sie na cyca, dupke przebralam i zasnal.
Potrafi wojowac przez 2 h az zasnie ale i tak jest prżeslodkinarobil mi na reke wiec atrakcji nie malo mam
Juz ma 9 dni, buzia sie zaokraglilawczoraj bylismy zwazyc go, wazy juz 3,1kg !!! Jutro bedzie u nas polozna, ciesze sie bo maly ma wzdety brzuszek, prezy sie az caly czerwony sie robi
godzine temu dalam mu pare kropelek espumisanu, zobaczymy czy zadziala.
Cynnia, Kitaja lubią tę wiadomość