Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Gianna
Też to ostatnio mi się zdarza, że wszystko mnie wkurza i nie mogę spać.
Czekam na nową sypialnie, a teraz okazało się, że podłoga którą mamy, mega ciężko się kładzie, ale mam nadzieję, że za to będzie lepiej się trzymać
Kupiłam wczoraj w aptece na zgagę Gaviscon i jak dla mnie działa dużo lepiej niż polskie Rennie, wzięłam wczoraj tylko pół tabletki i pomogło - także polecam
Ciekawe jak tam nasze świeże mamuśki Angelea i CarollineGiannaa lubi tę wiadomość
-
marti87 wrote:Kupiłam wczoraj w aptece na zgagę Gaviscon i jak dla mnie działa dużo lepiej niż polskie Rennie, wzięłam wczoraj tylko pół tabletki i pomogło - także polecam
Chyba sobie zakupię...a te tabletki też do ssania są? I też w takiej konsystencji jak rennie? Bo nienawidzę ich ssać fuuuj. Ile kosztuje ten Gaviscon?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 08:30
-
Martii dzięki ale widzę, że szału nie ma Rennie trochę ssałam a później gryzłam i szybko połykałam fuj.
Idę odespać noc do puki jest cisza i spokój bo chłopków nie ma Jak tak będzie do końca ciąży to będzie tragedia bo później w ogóle już sobie nie pośpimy. -
Cynnia, na jaki koncert idziecie?
I pytanko, jak składałaś wniosek o macierzyński to musiałaś termin bekreftelse dołączyć... a co z inntektsopplysning? musiałaś Ty wziąć od pracodawcy i dołączyć czy pracodawca ma wysłać?
Giannaa, współczuję Ja bym ostatnio mogła spać cały czas... zasypiam ok 23, wstaję o 9 -
Idziemy z córką na Pink Floyd Show w Konserthusie bo mezulek sobie wyjechał wiec zabieram młodą
Wszystkie załączniki dołączyłam od razu przy wniosku tzn terminbekreftelse, inntektopplysningskjema wzielam od pracodawcy i 3 ostatnie lønnslippy. Możesz tez wypisać wniosek i dołączyć pozniej, tam jest taka opcja ettersendelse, ale zaczną rozpatrywać dopiero jak wszystko bedzie. Zobaczymy co dalej -
Hej kobitki, przepraszam, ze tak zadko sie udzielam ale teraz nie moge znalesc czasu na wszystko, dni szybko mijaja. Wszystko sie kreci wokol mojego skarba. W niedziele bylismy na sesji, trwala 4 h, maly mnie osikal, moje wlosy i obzygal bo za duzo zjadl.
Czekamy na zdjecia beda cudne
Maly spi sporo ale tez aktywny jest , dzis nocke mielismy najlepsza maly budzil sie na cyca, dupke przebralam i zasnal.
Potrafi wojowac przez 2 h az zasnie ale i tak jest prżeslodki narobil mi na reke wiec atrakcji nie malo mam
Juz ma 9 dni, buzia sie zaokraglila wczoraj bylismy zwazyc go, wazy juz 3,1kg !!! Jutro bedzie u nas polozna, ciesze sie bo maly ma wzdety brzuszek, prezy sie az caly czerwony sie robi godzine temu dalam mu pare kropelek espumisanu, zobaczymy czy zadziala.Cynnia, Kitaja lubią tę wiadomość