Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Chodzi o Polskie mamy w całej Norwegii bo Asit mówiła o tej grupie na fb a mu mówiłyśmy, że już tam jesteśmy i Cynnia się o to pytała
Możemy stworzyć sobie grupie na fb ale nie wiem czy to jest sens ...bo z tych grup to się później niedogadania robią -
Ogólnie grupa na fb jest fajna pod tym względem, że szybko można się komunikować, nie powiem, że forum bywa czasami kłopotliwe szczególnie na telefonie, no ale też ma swój urok
My byliśmy u weterynarza potwierdził chłoniaka u psa, także pozostaje nam czekać ... ;( -
Martynka ja jeszcze na zalando kupowałam ale tak na prawdę nie używam ciuchów ciążowych. Kupiłam w lindexie największy rozmiar rajstop do bawełnianych sukienek a tak biegam w legginsach. W dresach gumki nadcielam. Używam tylko jednych bawełnianych spodni ciążowych które sa za duże i muszę je spinać agrafka
-
Dziękuje za miłe słowa mi sie dopiero przed chwila udało przespać 2 godziny.
Nie wiemy wielu rzeczy i na bieżąco czytamy w internecie... Maz pojechał do domu po otulacz... Boje sie pierwszej nocy sama i już pojawiły sie pierwsze łzy ze sobie nie radzę bo mała nawet piersi ssać nie chciała... ale udało sie nam już drugie karmienie. Jeśli można tę pustynie suchą nazwać karmieniem maz jest kochany i bardzo mi pomaga. Oby zapał mu nie minal -
I okrutna cisza zapadła no teraz mamy dużą przepaść w oczekiwaniu na dzieciaczki. Następna jest Andriel ale to dopiero w połowie marca i długo jej tu nie było... Nuuuuuda
U nas szpital się robi... młody przeziębiony, malutka ma katar mnie boli gardło oszaleć idzie. Najbardziej to o Julcie się martwię bo u takiego dziecka katarek to jest tragedia Mała już jak widzi fride to macha łapkami i kreci głową ehh